Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 30 252
  • 749
  •   2
Отговори
# 390
Има такива хора,които привличат само подобни отрепки ,мъжа и такъв ,защо не и с тоя!
smile3532 smile3532 smile3532

# 391
  • София
-------------------------------------------------------------------------------------------
[Цитат на aterg2)  Re: Незабравима(unutulmaz)-тема- 15
« #314 Събота, 06 Март 2010, 15:10 »

Страхувам се обаче,че в живота много често младите момичета,които по някаква причина не могат да бъдат с голямата си ,първа любов,правят фаталната грешка да се омъжат за най-неподходящия човек.Дали това е от болката,от наранените чувства или от някакъв фатализъм-различно е.Копнежът и неизживяното с любимия остава за цял живот.Дано Еда не направи тази грешка,дано Харун не и позволи!
[/i]

--------------------------------------------------------------------------------------------

Никога няма 100 % гаранция, че се омъжваш за подходящия човек(подходящ в смисъл, че има над 80 % взаимност), без значение каква е възрастта. Затова Серхан Яваш правилно казва в интервюто си (във вестник "ТВсага"), че " не е срещнал голямата любов"....., а досега е имало само харесване".  Имам оптимизъм за щастлив край на този филм - спомнете си последната серия на "1001 нощи" - всичко се реши в последната минута.
[/quote]

Тия теории за любовта си заслужават малко да поспорим с автора (може и по време на снимките, докато си дърпаме фаса с Еда).

# 392
мисля ,че Харун изобщо няма да може да се контролира и владее в задаващата се ситуация
Да.Представям си следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!" hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
Толкова бързо да свърши сериала?! или предполагаш че ще гледаме най-дългото раждане

# 393
  • София
мисля ,че Харун изобщо няма да може да се контролира и владее в задаващата се ситуация
На това му се вика да се пържиш в АДА  newsm09

След като си имал късмета да хлътнеш в АВА.

# 394
На това му се вика да се пържиш в АДА  newsm09

След като си имал късмета да хлътнеш в АВА.
smile3521 smile3521 smile3521 и то какво хлътване , направо..  newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves

# 395
Да.Представям и следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!" hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Представям си половината физиономии ще са ..  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

а, вие имате информация от 36 епизод-  след пожара закарват  Еда в болницата и излиза лекарката и пита Харун какво е станало?

абе то е достатъчно де се насочи към него само, и тогава ако пак никой нищо не разбере, ще ги призная- няма такава порода слонове    nnnuu

# 396
newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 397
Да.Представям и следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!" hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Представям си половината физиономии ще са ..  newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

а, вие имате информация от 36 епизод-  след пожара закарват  Еда в болницата и излиза лекарката и пита Харун какво е станало?

абе то е достатъчно де се насочи към него само, и тогава ако пак никой нищо не разбере, ще ги призная- няма такава порода слонове  nnnuu
  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 398
  • София
Цитат
Ние си се майтапим, но чувството наистина е кошмарно. Човек може тотално да изкрейзи. Изпитвал съм го от разстояние над 500 километра, а какво остава за няколко метра. Няма сила, която да те спре и нерви, които да издържат

а, дано от кога го чакаме Харун да си изпусне нервите... box bash
newsm10 На мен ми идва малко неадекватно неговото бездействие (както и да звучи).
Сценаристите логично и да се съветват с психолози, героя поставен в такава ситуация с такъв характер как би отреагирал. Ама криза може и да спестяват от такива разходи.

Ами като нямат пари за психолози, да питат по форумите.

# 399
Цитат
Ние си се майтапим, но чувството наистина е кошмарно. Човек може тотално да изкрейзи. Изпитвал съм го от разстояние над 500 километра, а какво остава за няколко метра. Няма сила, която да те спре и нерви, които да издържат

а, дано от кога го чакаме Харун да си изпусне нервите... box bash
newsm10 На мен ми идва малко неадекватно неговото бездействие (както и да звучи).
Сценаристите логично и да се съветват с психолози, героя поставен в такава ситуация с такъв характер как би отреагирал. Ама криза може и да спестяват от такива разходи.

Ами като нямат пари за психолози, да питат по форумите.

Че в нашата форумска компания имаме и психолог Simple Smile))  Hug Hug Hug

# 400
Цитат
Да.Представям си следната сцена:Еда ражда.Двете семейства са в болницата и чакат.Накрая излиза докторката и казва: "Честита дъщеря Харун-бей!"        

Толкова бързо да свърши сериала?! или предполагаш че ще гледаме най-дългото раждане

а едва ли толкова бързо ще се разбере от раз за бебето, кой знае какво още са измислили сценаристите #2gunfire

# 401
не мисля ,че дори и да се разбере за бебето всичко ще се оправи, то тогава бурята ще се разрази #Bad Talk argue moresmile fight fight fight

# 402
Никога не знаеш какво печелиш ,когато губиш и какво губиш когато печелиш.Така е и с доброто и злото,лоша постъпка отключва пътя за нещо добро и доброто,което си мислиш ,че правиш води до големи злини.В тоя филм такива примери колкото искаш.Надявам се все пак на победа на доброто над лошите помисли и деяния.Накрая всеки си получава заслуженото парче от тортата.

Да и по този повод пак се сещам за Толга и неговите безгранични добрини. Аман вече от тях! От самото начало ме дразнеше (може и да съм виждал в него себе си преди години нещастно влюбен), но се опитвах да го харесам и оценя добротата му. Е, не ми се получи, а сега пък съвсем.   

Мен Толга почна да ме плаши (дразни от самото начало). Ще започне да си избива комплексите.
А Саадет (вече бях писала че и оправдавам действията)с тая клечка дето я пали се надявам да е възможност да се разплетат нещата. Пожарът от миналото ща загори в настоящето. Ама как всеки ще го разтълкува и върху какво ще се замисли ................ (не случайно има преплитане в историите от живота на бащата и синът)

Здравейте и от мен. Нова съм при вас, но ви чета от един месец и много ви се радвам.
Сега какво ми хрумна на мен за поведението на Саадет - след като тя смъкна Феяз от шефското място и сложи там Харун, запазвайки собствеността на фирмата да остане при нейните деца
в нейното семейство, стува ми се, че тя може да е поръчала палежа на яхтата с родителите на Бату, които са били съдружници на Феяз пак със същата цел само и единствено собствеността да е за нейните деца?

# 403

Оуу двамата братя май ще изпаднат в същата ситуация..
 fight fight fight fight fight fight fight fight

# 404
не мисля ,че дори и да се разбере за бебето всичко ще се оправи, то тогава бурята ще се разрази #Bad Talk argue moresmile fight fight fight
май това ни се иска

Общи условия

Активация на акаунт