СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 19

• 19 597
  • 733
  •   1
Отговори
# 360
  • София; Дружбето
Айде да се отчета на бързо - 500 гр и 2,5 см Mr. Green Казах, че ще захранвам на 18 и педката вика ами добре, не бързай Joy
Да кажа за тези, които не са в час - от утре педиатрите и общопрактикуващите лекари няма да работят, защото стачкуват. КОйто е на консултация - звънете преди това, за да не останете неприятно изненадани

# 361
Честит празник мили момичета !
Бъдете винаги обичани майки, съпруги и любовници!!!

Набързо по темите- на бебето няма да давам нищо-сол, захар, масло, зехтин, само натурален плод и зеленчук и каквото са добавили в купешките пюрета.
Ама девойки ши мъ извинявате, ама коя е тая кривотия днес, чак сняг заваля, а си правих планове за дълга разходка днес  Whistling

Ама Еличка е голямо пънки - сладурана голяма  Heart Eyes

Кьоря се аз за Бу, а тя е нямало и викам аз уж я знам, пък не я виждам. Дано да успее да се класира, че май няма да и е особено приятно че ще пропусне, а и тя щеше да каже интересни и забавни неща.

Ама интересно е, че не правят реклама на Авент-видяхте ли имената са с лепенки.

Вчера си набавих моя подарък за 8-ми март. Ходихме на нашия мол и си купих три блузки за по 10-ина лева, еее скромно, ама ко да правя-намаление и намазах дет се вика, по повода посмях се с Валката.

# 362
Здравейте !!!

Честит празник !!!

Гледам предаването, много хубава таз Елица, и майка й де  Hug

Набързо по темите- на бебето няма да давам нищо-сол, захар, масло, зехтин, само натурален плод и зеленчук и каквото са добавили в купешките пюрета.
и аз така мисля.

Дани-ела Честит троен празник !!!
Честито и на месечинките !

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 10:36 от ivilda

# 363
добро утро.                                                                                                                                                      Честит празник!
Желая ви здраве,щастие и неувяхваща женственост!И помнете,че истинската красота е вътре в нас!
Бъди горда и уверена жена,бъди смела в мечтите и начинанията си и не забравяй,че твоето призвание е да правиш света по-добър! Hug Hug Hug

# 364
Eличка  е страхотна! Heart Eyes

Дано с Бу всичко да е наред.

# 365
  • София
Ама интересно е, че не правят реклама на Авент-видяхте ли имената са с лепенки.
Ама като започнаха казаха, че са на Авент нещата.

# 366
Мисля че мернах Яна....аха ето я Бу  Laughing

# 367
  • София
Бу дойде Simple Smile

# 368
# 369
  • Karlovo
Бу е в студиотоооо

# 370
# 371
БУУУУУ!!!  Heart Eyes
Лелеее, какво излъчване имааа!

# 372
Бу, изглеждаш много добре. Яна много сладка   Heart Eyes

# 373
  • Karlovo
Нека сега някой да каже ,че септемврийските бебета не са най -хубавите  newsm03 .

# 374
Честит 8ми март майчета Simple Smile
И аз гледам Нова. Бу и Яна са страхотни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт