СЕПТЕМВРИ' 09 TEMA 19

• 19 039
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
И аз съм тук ама незнам какво да пиша.....а и мързела ме е обвзел нещо.
МаммаТ ако искаш може да се спретнем някак си и да идем. Ще измислим нещо да вземем и Цвета ... и аз съм с колата, но съм в Симеоново. Ако трябва и аз мога да слезна да я взема от Дружбето Simple Smile или пък ти ако нямаш работа и ще се чакаме някаде???
Аз ще излизам след малко но после ще видя какво сте решили

# 61
хехехе, Находката за к'во ша ги биеш пак, бе жена...Остави хората да се развиват... smile3532 smile3534

щот те ша твърдят,че трябва да се кърми докат е абитюрент,пък аз ще се опъвам smile3532

айди,айди..............аз съм първата от форума която я даваха по телевизията,няма само Бу да е  звездата тук Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Аз пък я гледах  smile3534 smile3534 smile3534- фръцкаше се по Великотърновските улици и мяташе коса наляво, на дясно....по край нея чак звездички се вееха  hahaha hahaha hahaha Ама нали си ми е красива , как няма да я забележа, дори и на заден план.
Аз мисля, че трябва да идеш Находке ша ти подаря чифт боксови ръкавици  и без това на Гала предаването има нужда от малко разведряване.  Naughty
feliz , малките са невероятни бонбони  Hug

# 62
Фелиз много сте сладки.При нас е ясно кой я е правил и кой я е раждал.Прилича и на двамата.Дам.
Искаше ми се и аз да дойда при Гала ама някак си от Стара Загора да се грабна за 1-2 часа и после пак вкъщи си е утрепия

# 63
Виждам има нова тема, ей сега ще дочета старата, само да се разпиша.
Видях че използвате в старата тема думичката извратено. Не мога да се въздържа от коментар, когато става въпрос за деца и е употребена тази дума. Думичката извратено и деца я свързвам единствено, ако става въпрос за педофилия. Нищо друго свързано с деца не ми се струва извратено, нито биби, нито памперси, нито акане в легенче, нито кърмени 3-4 годишни деца. Naughty
Лора снощи продължи с температурите, вдигна 38,7, пак я свали, пак вдигна, давах Нурофен, свещички и така. Сега няма, ще видим педи какво ще каже. Съмнява ме да са зъби #Crazy
Чифлигарова: как са децата? Hug Не знаех, че и двамата са ти болнички Sad Hug
Дописвам:
Бу: много рано ти е участието Tired Ние спим по това време още, надявам се да го има в сайта им предаването качено, да го гледам там. Успех Peace
фелиз: много са ти сладки и двете кукли Heart Eyes
Уф, това дете май пак ще вдига температура Sad

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:32 от arllina

# 64
  • където има любов
Арлина,каката е по-добре вече,дребния е доста сополив,надявам се този път да се разминем без АБ
Бибоче, антибиограма прави ли?Щото не си струва да ги мориш гадинките на сляпо.Много са упорите,но при правилно лечение,може да ги изтребиш.

# 65
feliz , малките са невероятни бонбони  Hug

Благодаря, момичета  Hug
А защо никой нищо не казва за майката  newsm78  Joy

# 66
фелиз,страхотни деца имаш Hug Hug

дундито,ти що ме издаваш бе сексиNaughty Laughing Laughingама какво да ме издаваш като те поне 1000 човека ми звъннаха да ми кажат,че са ме видели в тигровата ми рокля Mr. Green Mr. Green Mr. Green

чифлигарова,айде да оздравяват мъниците Hug

арлина,за думата извратно съм съглана Peace/макар че се чудя как да нарека дете на 3-4 години,което бърка под на майка си блузата да и дърпа циците да суче Wink Wink Wink/онзи ден видях това в парка и всички наоколо щяхме да повърнем,имаше и мъже Sick Sick Sick

ама пък не съм съгласна майки дето ги мързи да си слагат детето на гърне и да го влачат до 4 годишно с памперс ooooh!особено,ако е МОМИЧЕНЦЕPeaceама ако детето е на ясла от малко или градина ще ги питам дали ще го влачат така и да берат срам,като е на 2 и кусур години и не е виждало гърне Crazy Crazyзначи време да ЗАПАЛЯТ ЦИГАРА имат и да се РОВЯТ У ИБЕЙ,МИБЕЙтака нататък,а да се занимнават да го УЧАТ на гърне-не Naughty Naughty Naughtyто е ясно че няма веднага да се научи и че всяко дете е различно,но да стане на 1-2 годинки и да не го слагаш,защото то САМО ЩЕ СИ ПОКАЖЕЛО,АЙДЕ МОЛЯ ВИ САWink Wink Winkне трябва да става фикс идея на майката дасе научи на 6 месеца,то си е рано/има си деца с медицинки проблеми и до големи са с памперс нощем,напикават се,няма нищо лошо Peace/,но то не почнеш ли някога няма и да стане. Wink

АЗ СЕ ОТВРАТИХ ОТ МОЯТА КОМШИЙКА/казвала съм го вече/ ooooh! ooooh!само пиеше кафета,рови из нета,а момиченцето на 2 годинки и не го е пробвала на гърне/защото веднъж на 6 месеца го пробвала и ревяло Shocked Shocked Sickстана 3,на 4 Sick Sickто вика ще си покаже,не е готово.......да бе чакай си,чакай......докато не направи детето инфекция Sadзаради тъпата си мйака #2gunfireзащото то е ясно,че момиченцата имат по-голям риск с тея памепрси,защото като се изака и изпиша всичко им е в доректен контакст с организма,отдолу им е открито и понякога докат го измиеш..........момче,момиче,няма значение Peace

но на мамите първескии да кажа-ще се гордея с тези,които имат волята  и се справят с ЕБХ,това е супер Peaceне си мислете че едно дете на 6-7-8 и т.н. месеци задължително трябва да ходи на гърне,но трябва да се опитва,ако плаче,след няколко дена или седмиципак се прави опит Peaceно не и да си лежите на туй ухо,че то когато е готово само ще си покаже,все пак затова сме родители да му помагаме и да го учим Peace

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 12:53 от nahodkata

# 67
Ихааааааа Party сега верно ше има 10 страници с оправдания и размисли и страсти  Mr. Green
Пригответе каските, ръкавиците , от мен имате накоЛИенките - да Ни си ожулите киЛИниетИ   hahaha

# 68
Ихааааааа Party сега верно ше има 10 страници с оправдания и размисли и страсти  Mr. Green

подстрекателка,подстрекателка Laughing Laughing Laughing

специално да кажа,че майката на децата на фелиз е голяма хубавица и затова нямаше нужда от думи-то ясно се вижда,че е красавица  bouquet bouquet bouquetнаистина не ти личи,че си раждала Peace

арлина,таз температурамай не ще е от зъби Thinking

айди,айди..............аз съм първата от форума която я даваха по телевизията,няма само Бу да е  звездата тук Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy
Кога и по коя телевизия, защо сме пропуснали?! Thinking
Давай линка да видим тази работа Laughing

по БТВ,  предаването "без дрехи" hahaha hahaha hahaha

бъзик Mr. Greenпак по БТВ,ама по новините,ще видя за линк Peace

# 69
Ама nahodkata е толкова права, и така хубаво го е написала, аз нямам такова дар-слово. Бих написала същото.
Браво, мила  Hug
PP/ Връщам се да благодаря за комплиментите, макар и изпросени (хахахаха)

И това не е четкане, съвсем сериозно подкрепям нейното мнение!!!

# 70
Чифлигарова, да  самоинициирах се, пуснах си изследвания, които показаха наличие на бактериите в носа. Малко не сериозно ми звучи да си мажа носа с гентамицин при положение, че са толкова упорити, ама.... Най- много се притеснявам да не би пак да съм предала от гадините на малката, че ако пак трябва да пие АБ ooooh!

# 71
Nahodke, ми то няма място за коментари, ти толкова си писала, че си заела място за 15 коментара поне Wink ама ще си кажа пак - другото лято ще сме по на и над година и половина и вероятно една част от бебоците ни ще са на гърне, поне през деня. А вероятно по-голямата част ще са почнали да се приучават.  Peace То е ясно, че от първия път няма да стане.
Аз не съм те гледала.
А аз до банката трябва да ходя в тоя студ, с бебока... уфффф  Rolling Eyes и за АМ...
3 нови отговора... Simple Smile

# 72
  • София; Дружбето
Аз пък твърдо стоя зад идеята, че детето ще си покаже. Е, не да се чака до 4 години, но към 2-та годинка повечето започват сами да проявяват интерес към гърнето. Особено като тръгнат на ясла и там ги слагат всички заедно и им е интересно да гледат другите. Преди това не виждам файда да ти опикае килима, столовете и ти да се биеш в гърдите и да викаш : Аз го уча, щот не ме мързи. Без излишен героизъм мисля да се справя и този път.

# 73

арлина,таз температурамай не ще е от зъби Thinking

И аз така мисля newsm78 В 15:30 имам час, ще видим какво ще излезе. Имам предположение за зачервено гърло Sad

# 74
Даааам, новото ССФ -  "мързи ме и не ме е срам да си призная"

Аз пък съм бясна на Еон! Сметка за 15.12-15.01 -202лв Ок, готвихме за коледа, 3те радиатора са вървели нон стоп, имахме и гости. Сметка за 15.01-15.02 -245лв  #Crazy От 01.02 до 15.02 не сме били във Варна, а последните дни на януари май бяха топли, нямам спомен. Някой ако помни да каже. Е, как става тя работа  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт