Отговори
# 165
  • София
Цитат
Тук се обсъждат три артистки и двама артисти. Един от артистите е бил и с трите ...

еми могъл- бил Party макар, че доказано е бил и е само с една, а с другите е бил професионално обвързан  Peace

странно защо е свалил обицата, аз лично съм гледала интервю с него (мисля, че още преди "Буря") и е с обица, но не му отива  Confused

Цитат
Душите им останаха в този филм. В другите ще бъдат разума, телата, рутината........

и професионализма  Peace

за мен като Аси и Демир са страхотни и е имало тръпка и извън екрана, НО Мурат и Туба (от прочетените интервюта) са много силни характери и в живота няма да се сработят  Peace На него му трябва жена, над която да доминира, а на Туба- такъв мъж. Две доминанти няма как да се допълнят.

# 166
 newsm78

Според мен е свалил обичката заради ролята на Демир - напорист бизнесмен, който с обичка ще бъде несериозен. Нали Керим имаше в началото една черна, после изчезна....

А с кого ли е професионално (май с Б. - кариерата си е кариера)!

# 167
  bouquet

Децата в детската градина познават другарчетата си. А какво остава когато работиш с някого цяла година от 6-7 сутринта до 2-3 през нощта (това не го казвам аз, а го има в интервю с любимеца ни) и после да "не го познаваш".
   Ето тук е "заровено кучето" - както казва известен наш журналист.

Ееееееееее, няма защо ние да отвръщаме  "ДА,  ама  НЕ!!!"

# 168
Добро утро и приятен ден! Чета ви редовно, но влизам рядко, защото нямам какво ново да кажа. Но заради феновете на Бурчин искам да кажа /по скоро да повторя/ отново нещо. Бурчин за мен е симпатично момиче, но има много студен поглед. Затова не я харесвам. Но Мурат си я харесва и аз уважавам неговия избор. Но съм убедена, че този брак ще се разтрогне след време. Интуиция. Убедена съм също, че Мурат и Туба няма да се съберат в живота, няма да имат и повече съвместен проект. Нещото,което се е случило между тях - любов ли е било, неприязън ли, омраза ли е, забрана отнякъде ли -  не знам, но е много силно и явно не могат да го преодолеят. И малко за форума. Всеки има право да харесва и да не харесва някого, да одобрява или не, да мечтае. Аз уважавам мечтите на момичетата тук, те си правят сценарии и се забавляват. Това е техния начин да изкажат и чувствата си. Нищо лошо не виждам в това и се учудвам на някои постове, които  осъждат това. Всички имаме право на мнение и е нормално то да не се хареса на някого. Ама да си тровим нервите в тези и без друго трудни времена, не го разбирам. Очаквам повече позитивизъм от този форум. Извинявайте за дългия пост.

# 169
Zmiyata,благодаря за позитивния и реален коментар...все пак на никой нищо лошо не правим с нашите коментари, диалози,но причината за нападките не е в тях,а в това ,че (казвам го за 100-тен път) Туба и Мурат в момента са много известни и актуални след прекрасната си игра в "Аси",а това дразни някои хора и избиват напрежението си като се хващат за нашите диалози ,коментари и снимки....

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 09:41 от magityyy

# 170
  • София
Добро утро и приятен ден! Чета ви редовно, но влизам рядко, защото нямам какво ново да кажа. Но заради феновете на Бурчин искам да кажа /по скоро да повторя/ отново нещо. Бурчин за мен е симпатично момиче, но има много студен поглед. Затова не я харесвам. Но Мурат си я харесва и аз уважавам неговия избор. Но съм убедена, че този брак ще се разтрогне след време. Интуиция. Убедена съм също, че Мурат и Туба няма да се съберат в живота, няма да имат и повече съвместен проект. Нещото,което се е случило между тях - любов ли е било, неприязън ли, омраза ли е, забрана отнякъде ли -  не знам, но е много силно и явно не могат да го преодолеят. И малко за форума. Всеки има право да харесва и да не харесва някого, да одобрява или не, да мечтае. Аз уважавам мечтите на момичетата тук, те си правят сценарии и се забавляват. Това е техния начин да изкажат и чувствата си. Нищо лошо не виждам в това и се учудвам на някои постове, които  осъждат това. Всички имаме право на мнение и е нормално то да не се хареса на някого. Ама да си тровим нервите в тези и без друго трудни времена, не го разбирам. Очаквам повече позитивизъм от този форум. Извинявайте за дългия пост.

нямам какво да добавя  Peace Целият пост покрива изцяло разбиранията ми  Peace

# 171
Добро утро на всички!

Ние сме будни , а Мурат дори не е лягал -заспал е на дивана, защото  снощи до късно е бил на снимки.

Не спя-буден съм за новата си среща с вас. Добро утро, момичета!

# 172
Добро утро на всички  Simple Smile малко усмивки за започване на деня
Вчера много късно писах това в темата за "Пленителката..", но ..ми се струва интересно и затова го повтарям
Ами аз понеже съм си нетърпелива и отидох да чета на английски, но после пак ще гледам и на български, че сигурно по няколко пъти... Както и да е, като чета разговорите и се смея на глас... Но много смешно ми стана за следното: не стига , че главния герой се казва Мурат, ами и фамилията на Левент е  Йълдъръм.. newsm78  Joy Joy
Сценаристите ли са виновни - незнам, случайно съвпадение ли е - малко не вярвам, а може и на някой да му е трудно да работи при такива съвпадения.... важното е всички да са щастливи, а не тъжни и нещастни от направения избор. Каквото си направиш сам, никой друг не може да ти го направи..май така беше, не съм сигурна, особено сутрин в неделя.. Приятен ден  Hug  Hug  Laughing

# 173
Хехехе....верно ли Левент е Йълдъръм.....е нееее  hahaha hahaha hahaha Мурат и Йълдъръм са приятели... Joy Joy Joy

защо изобщо са се тормозили сценаристите:Джансел направо да беше Мурат Йълдъръм Joy

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 10:29 от magityyy

# 174
По едно време Левент изпаднал в мечти за колата си и как ще си пуска новата си композиция (в смисъл спечелил е облога), пътувайки из Италия, казва "Левент Йълдъръм Пръдакшънс"

# 175
  • София
По едно време Левент изпаднал в мечти казва "Левент Йълдъръм Пръдакшънс"

факт  Peace

Кои в същност са сценаристите???  newsm78

# 176
Ако Джевдет е направил нарочно това с имената - много е прозрачно! Не ми се вярва. Кой решава какви да са имената - сценаристите или режисьора? Или решават общо?  Те си знаят!
Туба и Мурат всячески игнорират съществуването си един друг при публични изяви. Защо пък Джевдет да не е решил във филма да  се споменава за Мурат по този завоалиран начин!  newsm78

Едно ново клипче за Аси и Демир , Хасрет и Саваш:

http://www.televizyondizisi.com/index.php/asi-hasretiyle-savasan-demir-04/

# 177
  • София
Цитат
Кой решава какви да са имената - сценаристите или режисьора?

според мен сценаристите  newsm78

# 178
В темата за Gonulcelen  излезе серията с превод
Благодарности за преводачите 
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 179
Невероятни са преводачките! Two Hearts newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт