Отговори
# 540
Не съм прекалила с броя на  снимките, нали?  Hug

bouquet newsm51 smile3525  love001 newsm17 smile3501 txtloves

Не само не си прекалила, но си превъзходна!!!

Толкова изящество на едно място! Това момиче е страхотно - тази лебедова шия, очи-слънце и естествените й гайтанени вежди, а излъчването е омагьосващо!!! Добротата й и  благородството извират от всяка нейна поричка, а усмивката и сякаш е лечебна! Дано и животът й се отблагодари по подобаващ начин - с  много любов!

# 541
  • София
Забравих дали ви казах, че по Канал Д от 6.45 сутрин повтарят Аси- удоволствие е да ги гледаш. И гласовете в оригинал! То вече и превод не ни трябва- почти наизуст знаем какво казват....
да видим сега и нашите кога ще се сетят да го повторят най-после  ooooh!

# 542
И като продължение мога ли да ви споделя нещо -
Любовта за някой е очакване. Но за друг е бягство.
                                    Животът винаги среща този, който чака с този, който бяга....

Франция обикновено означава "любов"! С удоволствие изгледах клипчето с Жо Дасен пуснато от Rainis на 34 стр. и му благодаря.

Благодаря и на всички, които всеки ден буквално ни ЗАТРУПВАТЕ с нови и нови неща за Туба и Мурат!

smile3525 smile3501 newsm10

# 543
И този симпатяга и отива/само да не ме   #2gunfire Stop

Отива и верно, ама с Мурат ми изглеждаха като сиамски близнаци. Не че си приличат като такива, а толкова свързани ми бяха. Някой беше написал "душа в душа", а с тоя и партньор не го усещам. Ама може аз да не го усещам само.........

rina-rina, от сърце ти благодаря за снимките, късно се прибрах и всичко изпуснах.

# 544
Снимки имам още, но вече съм показала основните действащи лица и най-вече Туба!
Но ако искате ще пусна още няколко-просто да не станат много.

Много красива, елегантна, естествена /дори срамежлива/ , очарователна!
С една дума  ТУБА!

# 545
Забравих дали ви казах, че по Канал Д от 6.45 сутрин повтарят Аси- удоволствие е да ги гледаш. И гласовете в оригинал! То вече и превод не ни трябва- почти наизуст знаем какво казват....
да видим сега и нашите кога ще се сетят да го повторят най-после  ooooh!

За съжаление аз си мисля, че няма да го повтарят. Нали го даваха по някакъв сателитен канал на НОВА и поради това смятам така.

# 546

Отива и верно, ама с Мурат ми изглеждаха като сиамски близнаци. Не че си приличат като такива, а толкова свързани ми бяха. Някой беше написал "душа в душа", а с тоя и партньор не го усещам. Ама може аз да не го усещам само.........

Ще видим във филма доколко си подхождат с Кенан Едже.
Но симбиозата Туба-Мурат във Аси е върха- не може да се повтори - нито при Мурат с друга партньорка, нито при Туба с друг партньор....

# 547
Снимки имам още, но вече съм показала основните действащи лица и най-вече Туба!
Но ако искате ще пусна още няколко-просто да не станат много.

Много красива, елегантна, естествена /дори срамежлива/ , очарователна!
С една дума  ТУБА!

Има ли човек на този свят, за който удоволствието и радостта да са му в повече? Не вярвам. Така че всеки ден ни пускай (стига да искаш, рабира се) колкото можеш повече. Радостта насита няма!

# 548
Момичета, като ви чета постовете, взех да се успокоявам. Мислех си, че откачам, щом съм се впечатлила толкова много от излъчването на Туба. Но като виждам, че има и други си мисля че всичко идва от магията, излъчвана от погледа на това прекрасно момиче. Бог да я пази от зли очи и мисли - някой вече беше го пожелал.

# 549

Ще видим във филма доколко си подхождат с Кенан Едже.
Но симбиозата Туба-Мурат във Аси е върха- не може да се повтори - нито при Мурат с друга партньорка, нито при Туба с друг партньор....

Не, и аз не го усещам. И няма да се повтори. Ако си спомняте - дори самия М.Й. в едно свое интервю каза, когато го питаха за Туба - "че не може да се влюбва във всяка партньорка от филм..." и  "че не се е влюбил в жена си заради това, че му е партнирала..."  Ами ДА - няма да се повтори, защото във филма "Аси" между тях имаше повече от професионализъм и няма как да се повтори -  Влюбвания много...,  но  ЛЮБОВТА Е ЕДНА!!!

# 550
Докато чакам рина-рина да пусне нещо по-актуално, ето я пак, хубавата Туба.

# 551
# 552
Докато чакаме снимки от гала-представянето пуснах нови снимки на Туба в темата за "Гьонулчелен".
Снимки може да има чак след полунощ....

# 553

Както се казва -  създадени един за друг! Даже и да не се изпиват с очи. Ох, май се пощурихме покрай тоя филм.........

# 554

И за да не и е скучно на Туба в темичката - Мурат!!!
Стои и се оглежда откъде ще се появи Туба!

Общи условия

Активация на акаунт