Отговори
# 90
Двойката Бурчин-Мурат вече е получила един глас!

Бурчин е на седмото небе от щастие!
newsm44 newsm44

# 91
-Скъпи момичета,радвам се,че съм успяла да ви развеселя.Очаквайте скоро продължение!

# 92
  bouquet
Здравейте и от мен. Колкото и да благодаря няма да мога да изкажа цялата си благодарност на онези от вас, които творят чудесата в тази тема. Поклон! И да сте живи и здрави - днес усмивките и смеха в това трудно време са малко. А вие ежедневно ни ги дарявате!
    Дори и да не го пиша всеки ден искам да знаете, всяка минутка,  която отделяте за да сътворите нещо невероятно (като в тези страници досега) е споделена с хиляди като мен и бъдете сигурни, че всички ви се радваме и ви благодарим.
   Аз не съм експерт с компютъра - не умея като вас, но бъдете благословени, че ежедневно ни карате да се усмихваме....
   Това е най-хубавото чувство - да си нужен някому!!!............
Пожелавам и аз от сърце на Мурат (не на Демир!) ежедневно да изпитва глад за Туба!!!!

И дано е вярно всичко, което написахте за отношенията на Туба и Сами. МОже да е егоистично, но и аз се моля искрите от филма да запалят огъня в действителността...

А "постановката", която измисляте в тази тема е страхотна.... Хрумванията ви са супер!

Поздравявам ви с това клипче,, което днес намерих - може би сте го гледали, но си заслужава пак да го изживеем - вижте го

http://vbox7.com/play:da0e7e62

И пак благодаря!!!...........

bouquet

# 93

KОЯ ЖЕНА МОЖЕ ДА УСТОИ НА ТАКЪВ ПОГЛЕД?

КОЙ МЪЖ МОЖЕ ДА УСТОИ НА ТОЛКОВА ЧАР?

# 94

newsm44 newsm44

Бурчи банкет ще дава за тоя глас!
Пък аз все си мисля, че някой е кликнал вместо на горния ред, на долния, а не виждам бутон за поправяне на сгрешен вот. newsm78

# 95
И за гласувах за Туба и Мурат- отговорът, простете е ПРОСТ -

Аси и Демир е минало
Бурчин и Мурат - настояще

но Мурат и Туба -  това е   Б Ъ Д Е Щ Е Т О ..............

# 96

newsm44 newsm44

Бурчи банкет ще дава за тоя глас!
Пък аз все си мисля, че някой е кликнал вместо на горния ред, на долния, а не виждам бутон за поправяне на сгрешен вот. newsm78

А може да е и някой който не долюбва Муратуба манията.....май имаше и такива.... Joy

# 97
Пост  76   на Рина

Туба изненада със странните си действия/реакции/.
Първо с журналистите игра на гоненица/криеница/ ,а после...
Завърналата се на екраните със сериала''Гьонюлчелен'' Туба Бюйюкюстюн,вчера вечерта игра на криеница с журналистите в ''Истиние парк'' /търговски център/
С приятеля си оператор Сами Сайдан са гледали филма ''Nine'',но на изхода като срещнала журналистите започнала да се държи странно.Снимана и преди това с приятеля си този път красивата артистка за да не я снимат избра черното и бялото.
Любимия и беше много спокоен.
Туба е викала на журналистите'' Не снимайте ,имам работна среща /разговор /по телефона'' , ''Махайте се от главата ми'' ,след това с косите си е закрила лицето си.Докато Бюйюкюстюн е вървяла по този начин из търговския център, Сами Сайдан е  привлякъл  внимание със спокойните си действия.Сайдан за разлика от любимата си е казал на журналистите ''Туба разговаря по телефона.Но можете да снимате ето така ''и е застанал в поза за снимка.

По повод анкетата и предния пост ,че има такива които не вярват в тази мания Туба-Мурат.
Аз съм една от тях ,но не съм гласувала аз,то май аз в никакви анкети не гласувам де.

# 98
sevi_nil, благодаря за превода  smile3525 smile3525

# 99
# 100
Севи ,благодаря за превода...  bouquet

Туба започва да става леко агресивна,но след ролята и в Гьонюлчелен....е нормално Simple Smile

# 101
# 102
  • BG
  В интернет форумите отдавна знаят всичко за този сериал. Майките горещо си го рекламират и гледат он лайн непреведените епизоди. От тях сигурно разбират само „мараба” и „ашкулсум”, но това не им пречи да си разказват надълго и нашироко какво се случва между двамата влюбени Аси и Демир. В отчаянието си прибягват и до сваляне на клипове със субтитри на английски, което си е чисто безумие. Може да се нарече и перверзия, защото турски сериал в превод на английски, гледан от българки – такъв карашък е направо издевателство. Нетърпеливите форумджийки страдат и че новият сериал ще се засича с другата турска драма по Би Ти Ви – „Брак с чужденец”.

Смятат го дори за по-завладяващ от „1001 нощ”, което е страхотно признание. Историята е твърде мелодраматична, дори и за ориенталския вкус. Бедното момиче Аси помага на баща си в трудната селскостопанска работа – отглеждането на животните и реколтата. След дълги години изгнание младият Демир ще се завърне в родното си място, което свързва единствено и само с болка. Болката от смъртта на майка му и след това лишаването от жената, която го отглежда. Той познава враговете си, знае имената им, но е

орисан да се влюби в единствената дъщеря на омразното семейство

„По тези места има само минало… Тук са погребани съкровища и епични любовни драми”, намесват се компетентно и изследователи на местните нрави. Демир и семейството му са заровили в тези земи една тайна. Тя ще стане причина двата рода – на Аси и Демир, да изживеят най-трудните си изпитания. Тя ще преобърне техния живот… Заради нея любовта на Демир и Аси ще бъде невъзможна… Може би проклятието няма да се задейства, със сигурност влюбените ще се врекат във вярност пред Бог.
Сватбата няма да е достатъчна за щастието им.

Неслучайно рекламното послание на сериала е: „Да обичаш, да бъдеш обичан и въпреки това да не можеш да намериш щастието.” Мистичните препратки говорят за грехове в миналото, за силата на огнената река, която разделя това място на две отблъскващи се части. Актьорът, който играе ролята на Демир, се казва Мурат Йлдъръм. Става доста известен в родината си след сериала. Жълтата преса бързо го вкарва в евентаулна авантюра с партньорката му в ролята на Аси – Туба Бюйюкюстюн. Но

30-годишният Мурат се оказва прекалено праволинеен, срамежлив

и отдаден на семейството си. Той настоява неотлъчно до него да е съпругата му Бурчин, за която се жени веднага след като приключват снимките на първия сезон. Оттогава са неразделни – тя е на снимачната площадка, а след това се усамотяват в къща, специално наета от продуцентите заради изискването на Мурат Йлдъръм да има повече време за семейните си ангажименти.

# 103
# 104
Ето малко снимчици и на Селма

Общи условия

Активация на акаунт