С мирис на цветя, настъпва пролетта. 43та тема на мами в Австрия

• 34 120
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
За вещицата намерих някакъв линк тук:
http://www.youtube.com/watch?v=ZgEI_qwltUs
но в момента в офиса не ми работи драйвера за звуковата карта, та не мога да чуя дали наистина е това.
"Кухненското танго" все още не мога да открия.
Ще се учи немски, дам  Mr. Green
Довечера ще прослушам и "линка" на Лили-Лу.

# 646
За вещицата намерих някакъв линк тук:
http://www.youtube.com/watch?v=ZgEI_qwltUs

Ред, май не е същата... Аз мислех, че става въпрос за песента от диска на Bernhard Lins- Der kleine Riese und sein Computer... A другата не я намерих онлайн, но я има в диска на Bernhard Fibich- Neue Kinderlieder. Ето го и сайтът.  Simple Smile

П.П. Не съм сигурна, но мисля, че намерих английската версия на песента... A тук можеш да чуеш част от немската версия  Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 14:26 от Лили - Лу

# 647
  • София
Имам домашно за довечера.
Мерси, Лили  Grinning

# 648
Имам домашно за довечера.
Мерси, Лили  Grinning

Приятно слушане, Ред! Има два текста за Hexe Wackelzahn...

П.П. Редактирах се, че нещо обърках текстовете- има две песни на Bernhard Lins- първият текст е от диска Der kleine Riese will gesunde Zähne (част от нея онлайн, както и твоя линк от youtube), но вторият текст от  Der kleine Riese und sein Computer липсва. Част от песента онлайн тук.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 16:05 от Лили - Лу

# 649
Лили-лу как успяваш да изровиш за всеки въпрос отговор, направо ти се възхищавам   Hands Clap

Ние се завърнахме благополучно от БГ и сега и аз търся някой да пътува скоро за там  Crazy
 Ей, голяма мъка е без нет  Embarassed

Къде ще е срещата в петък?

# 650
Лили-лу как успяваш да изровиш за всеки въпрос отговор, направо ти се възхищавам   Hands Clap

Много време и желание... и преди всичко време  Joy

Днес имам няколко *срещи* в Скайп, а и чета онлайн една книжка... Има и такива дни- особено, ако синът е спал само четири часа през нощта и навксва през деня. Да му мисля довечера!  Laughing

# 651
  • София
Пък Лили си е сложила в подписа цитатче от любима моя песен  Mr. Green

# 652
РО - а на границата "питат ли" за здравните осигуровки? /нали след 1 април щяло да влиза в сила
Ро  пътувам  за Варна след месец.

Аз пък прихванах грипа от малкия и баща му, вече всички се изредихме, от три дена съм само в леглото, нямам никакъв апетит, свалих 3 килограма, и сега си поръчах ядене от "call indien cuisine", че няма кой да сготви. Съни, я пиши на лични телефона за гледане на деца когато са болни? /май така беше писала, че все забравям да те питам/

# 653
Пък Лили си е сложила в подписа цитатче от любима моя песен  Mr. Green

Ред, освен да поздравя теб и другите фенове, другo не виждам  Grinning Тук за почитателите на Depeche Mode, а за харесващите remix- тук.

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 21:26 от Лили - Лу

# 654
Може ли някой, който е вадил наскоро пасаван за новородено да ми каже трябва ли да носим снимка

# 655
  • Виена
Ани, за пасаван също е необходима снимка. Информацията ми е от времето, когато Филип беше на три месеца  Peace Извинявай, че ни ти звъннах днес, но до другиден съм с 15 минути и ги пазя за "докладите" до България  Flutter На 8-ми първо на тебе ще се обадя  Peace
Лили-Лу, точно тази книга имах предвид. Снощи се мъчих с "македонската" азбука и затова толкова лаконично драснах. На български са издадени още две части, а има и четвърта с адаптирани български храни. Интересна е заради рецептите. Иначе най-важното е в първата. Като става въпрос за балансирано хранене, винаги се сещам за този режим. Преди години на мен ми помогна, но трудно се издържа дълго време с това броене на блокове  Crazy Защо не пробваш и хомеопатия за проблема?
Сега да ви се похваля... Моето детенце вече ходи на детска градина. Е, ходим заедно, но се надявам да се навие в един момент да стои без мама  Mr. Green Възпитателките ми се струват съвсем малко по-големи от сина ми, но през първият ни престой съм с отлични впечатления от момичетата. Оглеждах се за сополи през цалото време, но при най-малката поява на такива, те старателно бършеха нослета. Едно бандитче на няколко пъти се опита да набие Филип и когато в един момент останаха насаме, все пак успя. Утре ще видим какво ще се случи. Ще пробвам да го оставя за малко  Confused

# 656
Ани, миналия юни искаха снимка за пасавана на Кристина.

# 657
Мерси момичета, ще го снимаме бебо значи
Ренка, исках да чуя как е Филип в градината, утре ще ти звънна
Лека нощ от мен

# 658
Добро утро!  Simple Smile

Рени, преди няколко години, когато беше открито автоимунното заболяване, интернистът ми обясни, че хормон не може да бъде заместен чрез хомеопатия... Книгата я дочетох вчера. Това с блоковете малко ме обърка, но мисля да направя два-три разтоварващи дни с чай и плод (а и след празниците няма да е зле) и после нещо смесено между Ковачева и Сиърс...

# 659
  • На Дунава
Някой има ли миналогодишното издание на Stiftung Warentest с теста на зехтин? Вече 2 различни марки купувам и все случвам на разни горчиви, направо развалят вкуса на салатата, за ядене да не говорим, там е катастрофално. В замяна веднага споделям, че Rapsoel на DM е с най-лошата оценка от всички разгледани олиа от рапица, не го купувайте.

Общи условия

Активация на акаунт