Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 579
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • Истанбул
ЧЕСТИТ ВЕЛИКДЕН, МИЛИ ДРУЖКИ!!!
[/b]

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Нека светът живее в мир и благоденствие! Hug Здраве, любов и благополучие във семействата ви! Praynig
Ама много красота, много сръчност, бряяя!  Shocked Пу, пу, пу, сръчни булки! Grinning Аз си имам козунак (мама ми направи Crazy) ама си нямам шарени яйцаааа! Cry
Майче, хайде и оттук едно закъсняло ЧРД!!  bouquet

# 541
  • Истанбул
Ето един носталгичен поздрав по случай празника!

http://www.plak1.com/klip/oIFmhye6fqw/Alla-Pugacheva-1983-Million-Roses.html

# 542
  • Varna
МИСТИКЧЕ Hug
Да купя боя за яйца и да ти донеса да имаш за догодина?

# 543
  • до вятърните мелници
Христос Воскресе!!!

прекрасни яйца, чудесни козунаци сте направили!!!

Гхосн, да си жива и здрава! Много щастие и сбъднати мечти!

За нас това е най-хубавият Великден от много време насам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 544
  • Varna
Момичета, Hug
Гледам по телевизията предаване за Истанбул и за Стефан Богориди. Много стар документален филм, правен във Станбула. Пиша ви сега, гледам и ми сЪ тУпи душЪтЪ от кефффф
Изпратих си Батето, а сега очаквам Варненско-Истанбулската среща, която ще ми разведри тъжната душичка.

# 545
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51 easter easter easter easter

Честит Великден мои Приятели!
Здраве и любов ,спокойни и радостни празнични дни за вас и близките ви! На рожденичката Гхосн-здраве любов и късмет!  Hug Hug Hug Heart Eyes
Приятен и слънчев ден на всички! Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 546
  • Истанбул
Здравейте Hug Hug
Делто ,Аллах кавуштурсун Hugзначи Аллах да ви събере  bouquetНали знаете ,че Църквата Св.Стефан е построена в чест на Стефан Богориди.Нищо ,че мястото е подарено от самия него.На Великден там има празнични богослужения.И аз сега съм на тая вълна,чета това http://books.janet45.com/covers/bg293/mid-stefan_Canev-bylgarski.jpg
Джорди,разбира се ,че това е най=хубавия празник ,защото си при семейството.
Вчера бях на разходка=проучване или физибилите по модернуму. Mr. Green =Пиер Лоти  bouquetИмаше  много туристи с камери и фотоапарати,ама и гледката не беше за изпущане=Златният Рог,Топкапъ сарая,Венецианската кула ,Св.София.

# 547
Христос воскресе!

Момичета, благодаря ви за милите поздрави. Ето, от мен и

Благодаря за пожеланията, много мило ми стана като видях, че не сте забравили празника ми.

easter това е виртуално за всяка от вас

# 548
  • Varna
ПрИбраФ сЪ туко що от Варненско-СтанбулскЪта среща newsm44
Видях ДжордЕтУ и сИмействУ, дойдоха изненадващУ и Дризенкови обаче без дИцЪтЪ- малкУ да са мУма и ергениН и те де smile3521 Тя Дризева, ми писала сутринтЪ на Лични, че е тука, ама хич не очаквах, че ще ги видя.ПУ Ино времИ, хоооп хайдеее и Цветито цъфна, тя нали цвете шарено, може да ги върши тия работи. Тя сама кЪт съща мУма Англичанка.
Много слънчеви момичета това Джорди, това Цвети, за Дризенчето преди бях писала, че и тя вечнУ ухиленЪ. Зъ мъжовете няма разправям, да не ги хареса някой и да ги пУжилай.  Детенце ДжордевУ сЪ държа кЪт същ малък Лорд-нИ рИва. Ама трябваше по бързо да се изнесем от заведението щото можеше и да я свърши тая работа и да изложи фамилията Joy Няма да го ФалЯ да не го ФанЪт урукитИ- пу,пу,пу- абе усмято детенце от всякъде smile3521
GHOSN Hug
Взимам си едно по голямо парче, шЪ мЪ извиняваш- много хубава тЪЗ тортЪ, многУУУУ smile3508
ХАКИ Hug
Точно за тая черква построена на подареното място от Стефан Богориди говориха, за Екзархията говориха, много красиви места показваха.
Та викам догодина кЪт праЙм с Бати 30 години- together, да вземем да напрайм една сватба там, нищо, че сме женени преди това и във черква, ама да скрепим съюза още веднъж newsm03 и след това да си напраЙм един купон наштЪ темЪ там а smile3503
Много ти благодаря за поздравленията, много мило ми стана, много красиво пожелание, много newsm20
ХаДи по едно виртуално Пиер Лотти кафе или чай newsm47

# 549
  • София
Нашата магнолия пред блока цъфна и тази година.

[Кликнете върху снимките да ги видите в по-голям размер]

# 550
Ето ме и мен плюсната тук  Laughing
Делте, как така няма да хвалиш малкия Тео, той същинско злато  Hug Много чаровен, с големи черни очи и невероятни тръпчинки, малиииии ако не ме беше срам от Джрди и мъжа и щях да го нащипя и нацелувам едно хубаво.
Ама кака ви Делта, знаете ли как младее и хубавеее WinkАууууууу страшна е, голяма веселячка.
За Дрисето голямо гуш  Hug, ама следващия път с двете принцеси
Лек и слънчев ден на всички, то почти вечер стана, ама карай  Laughing

# 551
  • Истанбул
Ghosn, Честит Рожден Ден!
 newsm51  newsm59   love001 newsm59 newsm51
Да се сбъднат всичките ти желания и да бъдеш много щастлива в любовта и живота!  bouquet
Делте, аллах кавуштурсун! Бог да ви събере! Praynig(лош превод Sad, но няма друго по_подходящо) На сватба каниш ли ни? Аз да си го изпрося Joy
Ама вие преди Стамбула сте си направили срещичката, аа Joy Или беше подготовка? newsm78
Дедко, магнолията е страхотна! Бледорозова ли е или ми се привижда?
Да се похваля: днес взех първите за сезона ягоди! Crazy То и през зимата имаше, ама тези са истински!

# 552
  • София
Дедко, магнолията е страхотна! Бледорозова ли е или ми се привижда?
Значи на пръв поглед е бяла. Ама като я загледаш от близо в основата на цветчето е тъмно розова и една жилка върви нагоре розова и после избледняват до бяло. Та не знам какъв цвят да я водя.

# 553
  • Казанлък of all places
Mistik, само си представи цялата група да им се тръсне на "сватбата" на бедните хора! Мисля, че Батко щезабрани на Делта достъпа до компютъра за вечни времена ...или поне много ще се притесни с какви хора общува жена му...
Ей, ги , варненки, репетират, Дризето даже привлекли...а аз тука пуловери да пера! Нищо, ще им го върнем тъпкано в Истанбул!
Един цветен поздрав от нашия двор:

# 554
  • София
...
Един цветен поздрав от нашия двор...

Обожавам дворовете с градини. Ето това са снимки от двора на тъстовете ми.

Общи условия

Активация на акаунт