Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 516
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Bellamore , добре дошла в нашата любима темичка !
Дано се включваш по-често ! ... Колкото повече и по-различни хора - толкова по-сладък е лаф-моабетът  
А я кажи , твоят приятел-италианецът , говори ли турски ? ... Много ми е любопитно как звучи турски с италиански акцент  Grinning

# 616
mistik благодаря, тези цени нормални ли са за Истанбул? Защото ми се виждат доста високи, но пък то зависи и качеството какво е все пак.
Lora-Di Мерси  Wink Не, моят приятел не говори турски, знае някои думи и изрази и се оправя с тях. Турски с италиански акцент не звучи много добре, там където трябва да се чете ъ той (а и италианците попринцип) го четът като и  Laughing Най обича да казва, тамам, евет и ай сиктир (не знам така ли се произнася попринцип) и си ги замества дори в нормалната италианска реч понякога  Mr. Green

# 617
добре дошла и от мен на Bellamore   bouquet  bouquet

аз ще ти препоръчам езиковото училище, където аз ходих на курс и съм изкарала всички нива ..за мен  е най-доброто училище

http://www1.dilmer.com/

привет и на цялата банда от мен.. сега по  терлички се изнасям, че започва единствения сериал , който гледам тука Ask-i memnu
бомбото Серхан Яваш кой бе   Rolling Eyes
анип хошгелдин ми да кажем  Crazy Party хайде на добър път  Hug Praynig
  bouquet Heart Eyes  bouquet Hug Praynig

# 618
miramila мерси много, ще си ги запазя всичките линкове и като мога да замина за поне 4 седмици ще избера. Тази школа ми се вижда добра и от гледна точка на разположението, защото пише, че е на пл. Таксим и ще ми е близко  Grinning

# 619
  • Varna
Ко праЙтИ брЯ Hug
Много сЪ радвЪм, че така сте се разхоротували Grinning Гледам и БЗ-онкова сЪЙ появила са секундЪ. И хубУ напраЙ, щото новУто момиче да не настине ако е босЪ по асфартЪ Wink ЗнаЙ БЗ-четоооо, няма начин да не ни наглежда, въпреки, че толкУва заетУ мУмИчИ Hug
МЪ кЪк няма работа във някоя морска агенция за моЙтУ мъж във Истанбул бееее. Ей, тъй, хем няма да плава, хем ще си работи морските си работи, хем аз шЪ намажа Истанбула. Ама много искам а newsm78 А аз шЪ ходя на училищИ newsm44
МИСТИЧЕ Hug
Представям си какъв купон са му дръпнали циганите днеска. Да сЪ живи и здрави!!! Пусни да видим деееееееееей Laughing
АНИЧКО Hug
Ти заФащаш пътО за Станбула- -кО пИчеля. ПознаФ ли smile3503

# 620
  • София
Та значи викам ви с тая внучка ще се разлюбваме.
Обаждам и се днес да я видя какво прави и нашата какво ?
"Дядо ти си крокодил и ще те стрелям"

Направо ви казвам не мога да го понеса.  Laughing

# 621
  • Varna
ДЕДЕ Hug
Много съм очудена, зная, че на други мъжове им казват, че са крокодили. Та и виц има за това. Ама ти си далече от тях бе Джанъм. От къде и щукнало на внучката такова нЯщу #Crazy

# 622
  • София
ДЕДЕ Hug
Много съм очудена, зная, че на други мъжове им казват, че са крокодили. Та и виц има за това. Ама ти си далече от тях бе Джанъм. От къде и щукнало на внучката такова нЯщу #Crazy

Ами от къде - при лошо време гледаме телевизия ние. И там по една картун нетуърк има едни такива квадратни триъгълни и аз не знам какви та нали разбираш колко му е на детската асоциация.

# 623
  • Варна
МЪ кЪк няма работа във някоя морска агенция за моЙтУ мъж във Истанбул бееее. Ей, тъй, хем няма да плава, хем ще си работи морските си работи, хем аз шЪ намажа Истанбула. Ама много искам а newsm78 А аз шЪ ходя на училищИ newsm44
Ох , Делтичке , гладнЪ кУкошкЪ прУсо сънува  Mr. Green ... И аз тоз` сън съм го сънувала , обаче мъжът ми вика : "Те само мен чакат там." ... Карай ... близко сме , пак шЪ намажем ...  Mr. Green

Не, моят приятел не говори турски, знае някои думи и изрази и се оправя с тях... Най обича да казва, тамам, евет и ай сиктир  и си ги замества дори в нормалната италианска реч понякога  Mr. Green
"Ай сиктир" на мястото на "Баста!" ли идва ?  Mr. Green

# 624
Не, на едно друго място свързано със задните части (vaffanculo)  Laughing ...

# 625
  • Истанбул
Delte, ето: Joy
Това е срещата на Ердоган с романите/ромите на 14.03.2010, от таз вечерната среща записите ще излязат утре Laughing

http://video.cnnturk.com/2010/haber/3/14/erdogan-istanbulda-romanlarla-bulustu

Най обича да казва, тамам, евет и ай сиктир (не знам така ли се произнася попринцип) и си ги замества дори в нормалната италианска реч понякога  Mr. Green
Те тези думи се научават във всеки език по_напред даже от "хляб" и "вода"! Twisted Evil Joy

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:34 от mistik

# 626
  • Казанлък of all places
Хеле пък "ай сиктир! " Simple Smile
Проверка на личния състав, гледам , личния състав е налице , добре дошла и от мен, Беламоре!
Аз само наминавам да ви видя как сте, пък ще пиша, като се прибера у дома.
Ани, лек път! 

# 627
  • Варна
Препоръчвам ви горещо "Добре дошъл в България" в Шоуто на Слави ... Чужденци от най-различни националности танцуват хора , ръченици и кючеци ... Големи сладури ! ... Одеве една американка се представи като съща професионална танцьорка на belly dance ...

# 628
  • Истанбул
Ма аз съм сложила грешно видео, бе хора, ама и вий не се обаждате, ааа! Joy

http://video.cnnturk.com/2010/haber/3/14/istanbulda-buyuk-roman-bulusmasi

# 629
  • Varna
Hug
Благодаря, ама Ердоган им лафи нЯщУ. Аз чакам купона бе Джанъм Laughing
Hug
Той и моят Ашкъм така ми казва, точно като твоя. Joy

Видях гиииии, благодаряяяя Hug

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 23:49 от DELTA_DELTA