Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Бе Божеееейййй до там ли го докарахте и сърми с машинка да чините бе ора.

Ми мойта пък булка например га прави сърмите със зеле направо прави сърма порция и готово. По една грамаданска сърма на човек и аре живей.

Преди си играеше да ги прави малки, та красиви, та еднакви, та продълговати, докато една вечер и викам чакай ся да ти кажа аз зайо в един ресторант нали поднасят така наречените гигантски сърми. И тя - така лиии и какви пък са тия гигантски сърми. Еми викам зайо взимат нали един голям лист зеле и вместо да правят там по две малки правят една голямаааа. И тя какво - хм... пък аз тука си играя да ви ги правя на малки. Еми викам и аз това се питам що си губиш времето бе.

Верно, че я излъгах (после си признах де), че съм ги виждал някъде такива гигантски сърми, ама сега пък те си станаха нещо като специалитет на семейството.

# 601
  • Истанбул
Дядо Хаджи, става дума за лозовите сарми! Mr. Green Иначе, зелевите, разбира се, че трябва да са по_големи, да напълнят хем окото, хем устата на човек! Joy  chef
Между другото, за първи път пиша от училище/работа Shocked Ама нали трябва да си защитя сармитеее! Joy

# 602
Здравейте, от много време мисля да се присъединя към вашата тема, но все не успявам. Не мога да кажа, че съм ви чела досега, понякога съм хвърляла по едно око, но не ви познавам. Аз съм от София и уча Италианска филология, но приятелят ми е италианец и живее и работи в Истанбул. Колкото повече време минава, толкова повече виждаме бъдещето си там. А да, все още нямаме деца  Crazy   Grinning Аз още не знам турски, но при първа възможност искам да се запиша на курс, или тук или там. Ами това е за сега... ако имате някакви въпроси към мен, ще се радвам да ви отговоря.  Grinning Лек ден на всички!

# 603
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart EyesМерхабааа Росна китна дружина!Hug Hug
 Първо започвам със щастливата вест,че намерих фирма която прави с една нощувка пътуване и то точно на 23 април се тръгва вечерта и на 24 април ,събота сутринта сме във Истанбул! Стискайте палци да оправя и финансите,дай боже и съм и язе при вас! Ще бъда сама,пък за есента ,живот и здраве ще водя средния син! Ще направя уточнение със фирмата, те повечето хотели с българи са къмто Лалелито, и аз ми е удобно сутринта да хвана трамвая и да дойда до площадчето пред часовниковата кула на Долмабахче и джамията. точно срещу стадиона на "Бешикташ"-Инюнюто. Ако трябва и до кула Галата, ама да не се забавя и да не ви отърва!! Praynig ooooh!Тез места за мен са познати и ще ми е удобно там, че и мен ме е страх да хващам такси,а и сигурно са скъпи. А после вие ,Стамбулските мами ще ни кажете,как да се прибера до хотела,след срещата! За съжаление няма да мога да пътувам с Делтето и Ашето,но важното е на 24 да пристигна жива и здрава при вас! И аз търсих фирма ,защото от автогарата не мога да се оправя изобщо. Затова ще чакам да пишете на кое място ще се срещнем Варненско -Бургаската морска армада! Laughing Mr. Green Wink Засега стискайте палци ,милички! Hug Hug А ,и аз да питам каква художествена програма сте ни подготвили Босфорските дружки? По тревата язе ако се затъркалям, направо в Истиние залива ша ма търсите май!! Mr. Green Laughing Mr. Green Mr. Green Joy Joy Ей ,тъй пиша и се смея,ама защото ми е радостно ,че ще ви прегърна на живо вас и приказният Истанбул. Иншаллах!
Другата хубава вест,която разбрах чак сутринта като станах,е че любимят ми "Байерн се класира на полуфинала на ШЛ!!!Ураааа! Ама всичките ми мъже сутринта тъжни и скръбни и умислени, те са големи фенове на Червените дяволи!
Беламоредобре си ни дошла при нас,чета ви често в Италианската тема, а ти пишеш и във темите за пътуванията нали? Радвам се ,че си тук! Приятеля ти на кой италиански отбор е фен? Hug
Хаки ,Лорче ,Спасе Бъдете здрави и лекувайте с обич,професионализъм и сърце,каквито не се и съмнявам ,че притежавате! Спасче, ти сега любовта и всеотдайността на цветенцата ги отдаваш, и те са много красиви и да радват много сърца! Hug
Ох, Анджеее HugС Гъбарко ме върна към детството и спомена за родителите ми....Пазех си я уж за моите деца тази книжка,но някъде ми се изгуби преди години..
Значи машинката хубава работа върши,а? Ааах,сърмички и сармолаци, Mr. Green Joyи зелеви, и лозови са ни любими на всички у дома! Единия ми син яде обаче само постни лозови със сиренце и яйце,и не признава месните по никакъв начин,затова Бъдни вечер му е любимата вечер! Wink
Аз съм намислила да ви направя една питка,от вас винцето и като се запеем и заиграем из Емиргяна паркаааа,малей чудо ,чудо ще бъдем!
Джорди,Дризенямахме възможност да се видим в неделя,но  надявам се след 15 дена да го направим на живо! Praynig Hug Heart Eyes
Може ли да си поръчам семейство Ергенч- Халит,Бергюзар и Али ей тъй ,на и те да са на разходка из парка... Mr. Green Laughing Praynig Praynig ....иии ,ох не спирам да мечтая,да но да ги зърнем на живо,иначе  Бъзончеваще направи и на нас баница и ще ни преразказва документално и фундаментално за любимимците ни! Hug Heart Eyes Hug newsm51 newsm51
Ох,много писах май,желая ви на всички приятен следобед! Hug Hug

# 604
  • sofia
За семейство Ергенч нямам никакви претенции, хич и не ги знам. Обаче виж, ако срещна току-виж Серхан Яваш, Ангелина не я знам как ще ме прибира Joy

# 605
  • Varna
Bellamore wavey
ХаДи Джанъм, Добре си ни дошлЪ newsm47
СигЪ аз щИ поднесЪ бЪклЪвЪтЪ, ама за пантофите, ще си чакаш тукашната Пантофено-терличковата фея smile3521

БОМБОТООООУ Hug
Знам аз АнжитУ как щЪ ФанИ за коситИ и щЪ влачИ къмтУ Българийка Joy Ако иска помощ ще я получи, ама тя е толкова оправна, че бързУ, бързУ щЪ вкара У коловозЯ Joy
РЕДЕМИ Hug
ма Душо, какво Долма бахче, какъв стадион на Бешикташ, кВи пет лева мЪ Душа. #Crazy Ти пък де хукна на стодионаааа кЪт лудите от стадиона- имашИ един такъв филм навремИтУ кЪт бях госпоЙцЪ. Ти на футболен мач ли хукна или да сЪ видим  newsm78Боже, Божеййй аз мислих, че само аз съм шантавата, ама ти ималУ и другиииии Shocked
Галата куле ти я подмина бе душа, че да препускаш да ходиш по мачовеее. Тя преди Долба бахче бря!!!
МИСТИЧЕ Hug
Бравос на тебе. Ми шЪ пишеш от училище я. Ми то важна международна срещЪ сЪ очаква. Немой така да подминеш и нас камо ли сърмалаците Hug Пък един ден може двете да праЙм сърми, да пеем и да се хилим. И не само двете бе Джанъм ами пак със тайфата. Ама трябва голям мутвак, мамка му Joy
ДЕДЕ Hug
Виждам, че ти е обяснено за сърмичките. А другите от зеле като дойде време да ги готвя, ти незнаеш със какъв кеф се подготвям за това. Щото нали любимата ми манджа, за която съм писала, мога да я ям за закуска, обяд и вечеря Laughing Едва ли не им танцувам докато ги готвя и приготвям.
Момичета, шЪ ходим ли да ни рисуват лапинките, а???? smile3503

# 606
Привет дружна дружина , дружина йоще тайфа  Crazy Laughing Wink Hug  :

После ще пиша по 3елево-сaрмения въпрос hahaha Mr. Green , сега да посрещнем новия члeH на темата  Laughing Wink :

Bellamore - Добре дошла  Hug Hug Hug ... По традиция:

**Ако имаш ? и имаш нужда от съвет - питай Wink Peace .

До по-късно, народе  Hug Grinning Heart Eyes

# 607
  • La casa de Mickey Mouse
момичета привет
извинявам се, че нахълтвам така в темата ми
трябва ми малко помощ
кои самолетни компании летят София Истанбул, трябва ми за лятото юли месец
благодаря предварително за помощта

# 608
  • Истанбул
Добре дошла, Беломоркеbouquet

Mini Mause, аз знам и препоръчвам Тюрк Хава Йолларъ - THY Simple Smile

И така, знаете, сутринта бе зачекната темата "сарми", респ. "зелеви сарми", (която цяла зима така и не успяхме да закрием Joy) и след, няма и половин час майка ме търси по телефона и вика: Направила съм последните за сезона сарми, ела да си ги вземеш! ooooh! Hug Joy
Какво да кажа повече Crazy Hug Shocked, свещена тема, свещено зеле, телепатична майчица!  Mr. Green chef

# 609
mistik благодаря, но страницата блокирва, не знам зкакво става

# 610
# 611
благодаря

# 612
Здравейтееееее банда, Heart Eyes
минавам на бръже.

Хаки ,Лорче ,Спасе, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!!МНОГО ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ ВИ ЖЕЛАЯ  Hug Hug Hug

Bellamore добре дошла и от мен Hug Hug Hug
Може с теб заедно да се запишем на курс по турски език Winkне става сам да се мъчиш  bouquet

Скъпи мои аз таз вечер заминавам.
Къдеееееееееее?
Ха да видим,кой ще познае  Wink
Като се върна в понеделник ще ви търся в нова тема.Така че запретвайте ръкави  bouquet  bouquet  bouquet

Цунки и гунки.Баааааай  bouquet  bouquet  bouquet

# 613
Благодаря на всички за милото посрещане  Hug
Да, аз пиша и в италианската темичка от доста време и във форума за пътешествията като имам повече време, което напоследък се случва по-рядко. Приятелят ми не знам от кой отбор е, не е голям футболен фен, май е от Рома, ама ще трябва да го питам пак  Laughing
Исках да ви питам, дали можете да ми препоръчате някой курс по турски за чужденци в Истанбул, аз мислех да потърся в италианския културен институт, но пък в сайта им не пише да има такива курсове, ще трябва на място да отида. Та, ако евентуално там няма, знаете ли къде има такива в европейската част по възможност? Аз си имам един самоучител, но честно казано не съм от хората дето успяват така да учат сами  Laughing

ПС
annip, да може. Проблема при мен е, че не знам кога ще заминавам и за колко време ще съм там, но мисля, че колкото и да е ще ми е от полза.

# 614
  • Истанбул
Бeломорке, ето: Hug
http://www.tomer.ankara.edu.tr/english/index.html

Сега дават по телевизията, че в момента в Балат/Истанбул се провежда международната среща на романите/ромите в света Laughing Всичко живо във видеосвръзката играе и се тресе в розово ламе Crazy Shocked Ще продължи до полунощ Grinning Който иска да види да заповяда! #Crazy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт