Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 572
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Varna
Ааааа, хубУ тУгава от вас тирбушоните и музиката. Там на Емергян парк парти ли шЪ праЙм, или КО я раздуйтИ веднагически брЯ. По тревЪтЪ ли шЪ лежим. Музика шЪ има ли. Дризева иска да я науча да си кълчоти ханша. Как да показвам без музика newsm78 Божеййй, голямо шоу шЪ бъдим от сега си представям каква картинка ще сме Joy
Луканки, млуканки, да нося ли? Знач, че и там иматИ, ама аз да попитам. И от какво мИсо да е? Бе пишете бе не сЪ срамувайтИИИИИ Hug
ДЖАРДЕ Hug
И аз да бях на мястУ на Лорда и аз щяФ да съм крива, шЪ мЪ прущаваш. Много мЪ Фаща съклет като пътувам продължително седнала newsm03

# 586
Момичета приемам с умиление поздравите и пожеланията към мен,макар да съм леко "бивша".

Но сега бързам на среща с бивши мои колежки.Тогавашния ни шеф ни събира.Направо оживях

пак,че ме помнят.Отивам да се докарам в приличен външен вид.Дишам дълбоко за сърдечно и

душевно равновесие.Утре ще споделя с вас как сме се смяли и дружно ревали.

И за Стамбула ще пиша. Hug Hug Hug

# 587
  • sofia
Ха, вино да искате - само леко конкретизирайте - и червено, и бяло ще донесем Hug
Сега остава дамо да разбера по кое време на денонощието се вихрят дервишите, освен в 18.00 (не е ясно дали ще сме отпрашили наобратно, ама за всеки случай) и изобщо моята план-скица е на път да се осъществи, ура!
Заръчано ми е да се прибера с малка табла за игра и чай!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 15:48 от bomboto

# 588
  • Варна
Скъпи приятелки , благодаря за поздравите и хубавите пожелания !  
Трогнахте ме дълбоко и много ме зарадвахте !
Хаки , Спаси , честит празник ! Бъдете здрави и щастливи в работата си !  

Е , по случай днешния професионален празник , следобедното кафенце е от мен  

А към кафенцето ви предлагам и специална селекция от докторски вицове  тук  

# 589
  • Казанлък of all places
Бомбо, ти вече и заявки ли приемаш? Simple Smile Дай да ти кажа от сега, ако аз се заблея някъде, както имам навика да правя, купи и на мен една. Целокупното мъжко население у дома ръка ще ти целува .
Аз мисля,че знам къде точно се въртят дервишите, а ако не - БЗ на място ще инструктира.
Вино викате. А, Делтич, аз имам швейцарско ножче, то е с тирбушон. Има и шило, с което да се пробиват дупки на колан , та ако на някого много започнат да му падат гащите или обратно - да не могат да се закопчават ( кхъ, кхъ!!! Grinning Laughing) - и тези сарашки услуги можем да предложим.  Mr. Green

# 590
  • sofia
Ако искаш много да знаеш, далеч по-идиотската поръчка, която можеи да не е много баш идиотска е машинка за свиване на лозови сармички Joy Joy Joy Я, кажете, някой ползва ли такова нещо - според мен е лекинко безсмилено, ама знам ли  - имам леко вманиачени другари явно Wink

# 591
  • Истанбул
Мили дружки ,благодарско за поздравите Hug
За машинката кво да ви кажа,ако чак толкова ви мързи да вийете сърми=може,но сякаш не стават много вкусни,щото не си предал сладостта на ръцете си.
Бз нямах и съмнение за баницата,щом излиза от твоите ръчички Hug
Делто ,гледай да са оправяш за гезмето Mr. Green,че куцук=куцук не мой по Стамбулските сокаци Hug
Сега да питам конкретно и да си додем на думата=нали не идвате само за 24 април ,ами ще останете и до края на уикенда.В събота работя ,но в неделя съм с вас Hug
и малко профитероли за черпене

# 592
  • София
Така така, то нал времето на киселото зеле отмина гледам ся на вино сте го ударили. Ма глейте да се не напиете, че после да ви не събираме по Босфора де.  Laughing

# 593
  • на морето
Здрасти другарки и другари съфорумци ....... Joy Joy Joy  
Първо да зарадвам Хакси на празника - мум чичека й сЪ е фанал ...виждам ,че едни коренчета ми помахват с крайчеца си от буркана с вода ...Живот и здраве до две седмици трябва да заякнат и да изтраят пътешествието  до новата си адресна регистрация .... За тебе беше -нали ?
bomboto - абе и аз съм чувала за таквоз нящо като машинария , и ако функционира както си требе сигурно ще е супер , защото сармичките са хубаво нещо ...ама друг да ги завие ..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Само вино ли искате от Булгаристанско ,бре,  джанъмки ? Аз  на киселото зеле съм трудна , че тази година още от Коледата нашето преди да стане се кльофна и за нас не става , та камо ли за пред хора ..... ooooh! ooooh! ooooh!    Явно повечко нитратчета е "папкало " ...... Поне такава диагноза му дадоха "доФторите "... Thinking Crossing Arms Crossing Arms

# 594
  • Varna
Машинка има кака ви ДелтЪ
Ами какво да ви кажа, стават много красиви сърмичките. На мене ми е кеф да ги правя със нея. Стават като цигарки тънички. И аз ги правя малки ама като цигарки не мога бе. Много бързам, нали съм овна, де търпение да имам
ВинУ казаФ шЪ нося, днеска сЪ оглеждаФ и за бозЪ. Ама що не видях, незнам. Тез хора много са сЪ поевропечели нЯщУ #Cussing out
ХАКИ Hug
автобусът заминавъ за България във 13 часа във неделя Sad Пристигаме на 22 след обяда във Станбул, като преди това сме минали и през Одрин. След това следващия ден ни е фрее, шЪ развявам някъде Ашето аз, или ако тя иска нещо по програмата на фирмата със която ще пътуваме. След това на по следващия ден сме със тайфата ни. А на следващия ден както писах отпътуваме към 13 часа от хотела.
А от това сладкото което си ни цопнала тука съм си взела наййй-многУУУУ. Ама то ще го видите на тумбака ми като се видим Joy Всичко там отива и остава Joy

# 595
  • sofia
Ясна е работата, ще се купуват машини и апаратури, ще плющи цялото семейство и околните сармички - кеф ти посни, кеф ти месни, ура, ура Hug
Делте, каква боза ще носиш, бе, джанъм, вино, тежко вино дайте:) пък за зелето - който е обещавал - да му мисли hahaha

# 596
  • Varna
Няма да давам тежко винУ, лекУ шЪ дУвлекЪ, само не мислетИ, че ще нося винзавода на ТърговищИ, щото носача го няма със менИ ФъФ мУментЪ newsm47

# 597
  • Истанбул
Да кажа само за сармичките: за хора като мен, дето никога, ама никога няма да седнат да ги навиват една по една (офф, от самата мисъл ме хваща сърбеж) #Cussing out, това нещичко е голяма "еврика на човешката мисъл" и много съм доволна Crazy  Само дето стават еднакви като новобранци под строй, ама нищо, така строени по_лесно се ядат Party Има 2 или три размера, според това дали са постни (със зехтин), или месни и това разрешава най_големия проблем на сармяното дело! hahaha Joy
Таааа, препоръчвам! Party

ПП Само да кажа, че съм толкова съклетна, че даже с машнката съм правила само 2 пъти! Blush

# 598
  • Varna
МИСТИЧЕ Hug
Подкрепям за съклета. Аз нали казах, че съм Овен и нямам търпениа да ги навивам тия пущини. Ама правя през годината 2 или 3 пъти. Като посрещам Бате, че той го обожава, за Коледа или ако мажду другото бате пририта още веднъж за тия бъзикни. Обаче да ти кажа аз със моята машинка мога само постни да правя. Със месо много трудно бе, почти невъзможно. Ти каза нещо за размера. Аз от Египетския пазар съм купувала. Ама шЪ мЪ светнЪт като са домъкна при вас Wink Виж сърми със кисело зелеееее, там навивам мамаааа, та пушЪк сЪ виЙЙЙ smile3508

# 599
  • Истанбул
Делтич, зелевите сарми мама ми ги прави! hahaha Joy Срам, срам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт