Баба Марта(a и пролетта)при нас дойде,тук хEлва и кюнефе нa kopeM ще се ядеTR-30

• 52 576
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Истанбул
Delte, както решиш, скъпа Hug Непременно пиши къде се настаняваш, за да те упътим!   bouquet

# 571
  • Казанлък of all places
Мистик, гледам гравюрите и се чудя как да ги разпечатам и паспартирам!  Hug Laughing Благодаря ти!
Пък и на фанелки дали няма да мога да направя някоя и друга като за срещата....

# 572
  • Varna
МИСТИЧЕ Hug
Всичко шЪ напиша аз. Ама като вЪ изкомандоря да мЪ чакатИ пред самата Галата Кулеси шЪ видитИ виЙ. Де да ви търся хотелО. Те там хотел до хотел. И взиматИ два байрЯка- български и турски- да сЪ личитИ от далечИИИ Joy  МожИ и да викатИ, аз разрИшавЪм Joy
А гравюрите са разкошшшшшшшшш, обожавам такива гравЮри бееееееееее.
Пак да питам, кО да ви нося от тука.? И да ми подадетИ инфУрмация на митницата да не са заядат ако помъкна и винУ. И да носите тирбушон за винУтУ във Емерян паркО.  ЖЮвеЙщИтИ във СтанбулскУ да кажат най-вече, че те като си идват насам и после ФЪрчЪт натам, знаят какво е разрешено за носене . НИ сЪ срамувайтИ ами казУвайти какво да носА у дисагИтИ Hug
Еййй, ще ходим да ни нарисуват ръцете със кЪнааааа. Помните ли, бях ви пуснала една снимка със изрисуваната ми ръка.  Wink Там до Мисир базаарааааа newsm44
ЛОРЧЕ, Hug
Сега се сетих, да ти отговоря за белокрилките. Това са едни много гадни листни въшки които унищожават растенията. А наш Изидорчо, няма как да е виновен за китките, първо защото те умираха и преди да ни влезе във къщата. И второ той не отива при тези цветя. Въобще не посяга на цветя въпреки, че имам поставени и на паркета саксии. Не рови във пръстта въобще.
Хайда отивам да спя, че наплаво две не виждам Laughing

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 00:37 от DELTA_DELTA

# 573

Честит професионален празник на медиците в нашата тема!

Нека сте здрави, горди и всеотдайни!

На този ден,а и всеки ден БЛАГОДАРЯ!Хаксев, Лора, Ерсет поднасям ви цветя.

# 574
  • Истанбул
Лори и Спасе ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК Hug HugЖелая ви много здраве,на теб Лоре здрави нерви за пациентите и здравната каса Mr. Green Спасе  bouquet да си все така позитивно настроена и препълнена с обич към близките на сърцето ти хора и цветята си Hug

Спасунке    bouquetпак ме изпревари  bouquet

# 575
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУУуу newsm68

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА НАШИТЕ ЛЕЧИТЕЛКИ!!! нА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО ТЪРПЕНИЕ, ЗДРАВИ НЕРВИ И СВЕСТНИ ПАЦИЕНТИ!!! ХАКИ, СПАСУНЧО, ЛОРЧЕЕЕЕЕЕЕЙ,ЕРСЕТ

От днеска хуквам на физиотерапия. От една страна се радвам, защото станах прятелка със сестрите и лекарката там, а от друга ми е притеснено, че физиотерапевтката ми иска да ме праща да ми бият инжекция във кокалчето на големия пръст. А това не е много добре. Имам кофти спомен от такова нещо. Обездвижими се крака за година и половина тогава. А и кортизон.......кофти робУта newsm78

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 09:10 от DELTA_DELTA

# 576
  • Истанбул
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА СКЪПИТЕ НИ ЛЕЧИТЕЛИ!!!

ХАКИ, ЛОРИ, СПАСЧЕ!!!

newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51

Да сте живи, здрави, да сте неуморни в благородната си професия и да не дава господ на никой да търси професионалната ви помощ! Joy  bouquet

Анджи, Делтич, ето ви още малко гравюри и места откъдето може да си ги набавите по_лесно: Grinning

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=grav%C3%BCrlerle% … p;sa=N&tab=wi
http://images.google.com.tr/images?hl=tr&source=hp&q=ist … ;oq=&gs_rfai=
http://images.google.com.tr/images?um=1&hl=tr&tbs=isch%3 … rfai=&start=0

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 09:03 от mistik

# 577
  • Varna
МИСТИЧЕ Hug
Пак ми напълни душЪтЪ със красУтЪ. Малко не разбрах от къде сЪ купуват ама като дойдЪ на место, момите шЪ обяснят. Пиши нЯщу за цени бе Джанъм, да си напарЯ сметката Hug

# 578
честит професионален празник на нашите лечителки във форума ХАКСЕВ, ЛОРИ,СПАСЕ,ЕРСЕТ

дълбока признателност и благодарност към всички, които се грижат за живота и съхраняват надеждата   bouquet

делте супер апетитна закуска си сложила ,джанъм, ама аз ще посегна само към портокаловия сок  Crazy

хайде бандата малко остана до срещата на хилядолетиетооооо  Twisted Evil

# 579
  • Varna
Е, ти пък Милееее, само сок. Shocked
Вий там шЪ мЪ довършите бе, всички на диети, само аз тази година ни диетЪ, ни да намаля сладкото и тестяното. шЪ сЪ дУвлекЪ кЪт един  тюфлек мамка му smile3538

# 580
делте аз си лунувам...от доста време не бях правила лунната диета, но дойде и нейният час.. пък и да ти кажа честно е най-лесната диетка..един ден в седмицата си само на сок,чай и вода,без да е необходимо да броиш калории и т.н. пък и организма малко се разтоварва  Flutter

# 581
  • Казанлък of all places
Докторите! Всичките! Да илядите! Много успехи, лични и професионални , ви желая! МНого щастие! Здрави нерви! Цветна пролет! И всичко ...най-хубаво!

# 582
  • на морето
Здрасти групата !
Малей Делте аблъ,колко главоболия съм ти създала , че и половин ТР с моите проблеми занимавам,  ама повече няма да те тормозя....днес отивам се записвам в групата .. Идваме двете с Делтичка .....
И каква закуска си сложила само .....Благодаря ! Тези белокрилки са наистина голяма напаст ....Ама пък всяка година да ги морят китките  newsm78 newsm78   странно ... А въпросното рижаво пухкаво Исидорче да не е някой сладък котьо ?  

НА ВСИЧКИ МЕДИЦИ -ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !
ЧЕСТИТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРАЗНИК ! МНОГО УСПЕХИ В БЛАГОРОДНАТА ВИ ПРОФЕСИЯ !
 Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Анджи , каква изненада е тази снимка от книжката за Гъбарко ... Върна ме назад , назад ...   baby_neutral baby_neutral baby_neutral   Казват ,че много съм я харесвала ...на изуст съм я знаела .... Flutter

Хайде да сложа едно кафенце...! Да ви е сладко !

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 09:59 от asha

# 583
  • Varna
ХаДиииии, ТайфЪТЪЪЪЪ Hug
ПлатиФ за екскурзията и сИга и да искам и да не искам да идвам, няма мърданИИИИ.
АШЕ Hug
Споко, бе никакви грижи не си създала. Просто такава политика има фирмата. И да не идваше пак щях да се оправя. Wink А Изидорчика е един пуФен червен Персиец. МногУУУУУУ гадееееен.- не идва при мене и сЪ самнявам многУ отдавна, че е гей Sad Все при мъжете отива и най-вече при синО. Ама карай да върви. Те Персийците повечето били такива- не обичали да се гушкат. Аз ако знаех от улицата едно щях да прибера, поне добро щях да направя. Сега къснУУУ rotfImao
ХаДи, шерефе сИга Drunk послучай УбавЪта работа дето я свърших. И аз съм си наляла една чашка Търговищко ШардУне.  smile3508 Направо със маршова стъпка шЪ стъпвам към болницата Joy много веселичка дажИ Wink

# 584
  • до вятърните мелници
Лори, Хаки, Спасе, честит празник!!!

Да сте ни живи и здрави и от ден на ден все по-ценени!!!

И понеже, предполагам, на Спасето и е втръснало от китки, заповядайте един бонбонен букет от нас с Тео

Благодаря на всички за милите думи по повод отрочето Hug ! Анджи, прибрахме се вчера вечер, но с триста зора. ooooh! И втори път с бус едва ли ще ни огрее пътя...дребния не беше никакъв лорд, а по-скоро на цигане мязаше накрая Twisted Evil... не се спря значи... добре че само от границата до автогарата се наложи да сме с автобуса, защото иначе сигурно щеше да има ранени  Whistling

Много съм щастлива, че направихме такава спонтанна репетицийка във Варна! Беше много хубаво, макар и много за кратко! Радвам се че се запознахме "на живо" с Делтича и Цветито - и двете много готини мадами -  а още повече се радвам, че организацията за тукашната среща тече с пълна сила! А ако и Дризето направи туй дето е намислила, ще е супер!  Hug Hug Hug Hug

Ако се натискате да носите нещо, аз искам само вино Embarassed. И да не се притеснявате за границата. Вече не се свалят чанти и турчлята митничари не ровят из всеки куфар да търсят забранени нещица (нашите и преди не ровеха, само си избираха някой "подозрителен" и него отваряха. а сега не ги знам, сигурно са еволюирали и имат ренгенови очета, щото нищо не бутнаха). Ние и на идване и на отиване не отворихме за проверка ни една от раниците, чанти, куфари и торбички дето мъкнехме, и които на обратно незнайно как удвоиха броя си. На връщане успяхме да примъкнем най-различни "забранени" по принцип нещица - включително и яйца Blush, които от времето на птичия грип са табу... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт