Красиво име за момче

• 96 837
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Александър,Габриел и Паоло са за мен най-красиви,но с последните две рискуваш детето да търпи подигравки.Калоян също ми харесва,ама като чуя на голям мъж да му викат Коки Sick.Много е важно да има хубав кратък еквивалент името защото се получават такива глупави препрадки,че чак от хубаво име става смешно.

# 31
Александър,Габриел и Паоло са за мен най-красиви,но с последните две рискуваш детето да търпи подигравки.
Какви подигравки се предполага да търпи Габриел?  newsm78

# 32
Александър,Габриел и Паоло са за мен най-красиви,но с последните две рискуваш детето да търпи подигравки.
Какви подигравки се предполага да търпи Габриел?  newsm78
Ами малко е гейско,аз на който и мъж да кажа започва да се смее,а този от когото можеше да е ми каза...''А,забрави,да не си луда''.

# 33
Синът ми е Габриел и никакви подигравки не е търпял относно името си.  Peace Освен това името е библейско и съвсем не "гейско". На който му се струва гейско, значи не е затормозен с обща култура просто.  Peace На мен това ми е любимото мъжко име, а аз по принцип не харесвам мъжките имена, всички ми звучат еднакво.

# 34
Синът ми е Габриел и никакви подигравки не е търпял относно името си.  Peace Освен това името е библейско и съвсем не "гейско". На който му се струва гейско, значи не е затормозен с обща култура просто.  Peace На мен това ми е любимото мъжко име, а аз по принцип не харесвам мъжките имена, всички ми звучат еднакво.
newsm10

# 35
Дамян или Валери.

# 36
Калоян, Константин, Виктор, Борис, Симеон, Георги, Иван-Асен, Йоан, Александър,

# 37
Наистина е много трудно така,без да дадеш някаква насока,но все пак аз харесвам кратки мъжки имена,които не са особено популярни-Рад,Ран,Вен,Влад,Боил,Мио,Кайо,Найо,Ян...

# 38
Галин, Иван,Матрин,Стоян,Станислав, Десислав,Александър,Венелин,Георги,Димитър,Константин,Мирослав, други които да ми харесват не се сещам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 39
аз в момента съм на вълна Матео. ако сега забременея с мом4е, ще го кръстя така. харесвам също Милен, Адам, Павел, Явор.

# 40
  • София
 Ангел,Боян,Велизар,Велин,Владимир,Деян,Дамян,Емил ььььзлатан,Иво,Калин,Любен,Милен,Огнян,Павел,Румен,Стилян,ТомаФилип

# 41
Асен,Ивайло,Борил,Калоян,Симеон,Самуил,Аспарух,Владимир,Александър,Константин.

# 42
Павел,Михаил,Кристан,Цветин,Калоян.... Peace

# 43
Диман  Mr. Green и Матео  Heart Eyes Това са най-красивите за мен!  Peace

аз в момента съм на вълна Матео. ако сега забременея с мом4е, ще го кръстя така. ...

И аз тъй!  superuu Още като мислех име за синът ни се влюбих в това име и даже се пробвах да го прокарам с идеята "Матео на дядо Митко",обаче не ми мина номера!  Laughing

# 44
Александър, Давид, Никола и Йоан, последното много ми харесва но изобщо не мога да се сетя за умалително newsm78

Общи условия

Активация на акаунт