Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 60

• 26 237
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мързелувай! Hug Hug Hug Hug Hug
Като пуснем десета,тогава може да се забързаш,ама не много Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 106
аз съм само на тези във ви бокса качени от Сидето, днес ще гледаме 4-та серия мисля беше, но има само 4 части, ама нищо на мен и толкова ми стига Hug

# 107
  • КиТ
Здравейте  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Аз днес ще съм готова с 11 серия и ще я пусна на Бланка Wink Sunglasses Sunglasses Sunglasses bowuu bowuu bowuu bowuu

Сина на Еушан не се ли казва Кан
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 108
Здравейте!   bouquet Сина на Ейшан се казва Джан  Peace

# 109
  • КиТ
Елмира  Hug Hug Hug Hug Hug
Добре,кое е това момченце Кан Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Бланче пратих ти 11 епизод. Wink

# 110
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

аз съм само на тези във ви бокса качени от Сидето, днес ще гледаме 4-та серия мисля беше, но има само 4 части, ама нищо на мен и толкова ми стига Hug
Синеоче, 4 епизод е разделен на 6 части. Те вече са качени така,че ще можеш да го гледаш целия.

# 111
видях Сиде и го гледааааамммммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 112
Кан е синът на оранителя,ако бъркам Емели ще ме поправи.  Hug

# 113
  • при най-добрият мъж...
Май не е.
Синът на охранителя май се казваше Ерен newsm78

# 114
Е не мога да го запомя и това е Blush кой тогава е Кан  newsm78 аз не се сещам  Thinking

# 115
  • при най-добрият мъж...
Аз не съм го срещала до сега този Кан,но е възможно някой да се е объркал,тък като Джан на турски се пише Can.

# 116
И аз така си помислих ама  Rolling Eyes Сега благодарение на вас ще ги науча по-добре  Grinning

# 117
Здравейте момичета  Hug
Накрая след дълга, снежна и продължителна зима и ние да видим малко слънце в Chicago...
Успях да си сваля 7 епизод и днес по някое време с наслада ще го изгледам. Благодаря ви пак за труда   bouquet Буквите са достатъчно големи така че изобщо не се кахърете че някой си имал претенции...
А сега една молба ако ви попадне някъде филма "Aci ask" моля свиркайте защото усилено го издирваме. Севи иска да ни поглези и да го преведе за което сме и страшно благодарни  Hug А ако има фенове на Cansu Dere тя също участва в него...

# 118
  • при най-добрият мъж...
И аз четох за този филм,мисля си,че ще е доста интересен.
Колкото до феновете на Джансу-мисля,че в тази тема няма такива Mr. Green

# 119
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Ма какво правите бе милички?! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Изгледахте ли всички 7-ма серия?

Общи условия

Активация на акаунт