ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 486
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Вместо запис

Честит празник, мили дами!

Радвам се много за успехите на вашите деца, за техния труд и ентусиазъм,аз уви не мога да се похваля с нещо подобно.
Както не получих мартеница, така и не очаквам никакъв подарък.За разлика от него,сестра му ми подари нещо като "украса",изработена в час по ДБТ и разбира се много целувки.

# 61
Прекрасна защо така, то и времето е в унисон с твойто професионално напрежение дано бързо да минава и после само хубави емоции.

my mom got  Grinning много е сладурска тази картинка

di.va  браво на вас, само Славия ля ля ляля  newsm44

# 62
  • Sofia
Радвам се за всички олимпийци от сърце и им пожелавам успех и занапред. При нас започна пролетния полусезон и сме на вълна мачове. На 6 март взехме първа победа.

newsm44 newsm44 newsm44

Браво!!! Гордея се с вас!!!Разкажи повече , имате ли си  родителска агитка и мацки около вас?
Прекрасна и аз съм в еуфория  Wink

# 63
dessislavas /, голям купон е на мачовете. Агитката е много яка. Майки и татковци - доволно. Ходим на мачове и когато гостуваме на отбори извън София и е забавно.

Фенки, обаче още не съм забелязала да си скубят косите на стадиона, даже май въобще не съм забелязала фенки...... newsm62 newsm62

# 64
  • София/Осло
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МОМИЧЕТА !

# 65
честит празник на всички мами ,а и на техните девойки
Желая много здраве ,любов и много обич
Да се похваля , днес голямото момче само се е сетило и ми подари букет цветя /със спестени  от него пари /
точно преди ден -два  ви се оплаквах от безразличие от негова страна  ooooh! направо ме разтопи
може би има малко чувствителност у него newsm78

# 66
  • гр.София
Честит празник,мили момичета!!!
Усмихвайте се повече и бъдете все така красиви,мили и очарователни!  bouquet
Фран,страхотно им се е получило днес след екскурзията-взели са им акъла на останалите в София-и с маскарад,и с тен...
Поздравления на всички олимпийци!Страшно се радвам за децата-за девойката на Нощна птица специални аплодисменти!!!
На футболните мами-да са живи и здрави децата Ви!Снощи гледах "мама Маргарита" в "На четири очи" и си дадох сметка колко  е трудно да си футболна майка.Да помислим върху варианта за среща на футболен мач на децата-аз съм на първа линия.
За събота-13-ти в 13.00 WinkИмам скапано обучение,което е препоръчително-задължително,но ще се измъкна поне за час-два!Много искам да се запозная с Вас,прекрасните БГ-мами!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 67
  • София
Фран, ще ни "разходиш" ли из Египет?  Party  (паролка за снимки?..)

Di.va, браво на футболиста! football

Sun, страхотен подарък! Този салфетник ме върна в годините, когато и аз получавах собственоръчно направени подаръчета,..Колко мило беше! Hug Пазя си ги! Simple Smile

Ирина Б., аз също съм в резервите за срещата,.. Thinking
Наистина не знам как ще са почивките на нашия семинар и дали ще успея да скокна до Мис Каприз  Thinking

Момичета, имам питанка аз,..
Какво учат децата  по литература?  
Какви контролни правят? Домашни? На кое произведение са?..
Струва ми се странно - без да са обсъждали едно произведение, направо контролно да им се дава!,..
Цяла вечер Христо чете "Крадецът.." - и утре - напрво контролно!
Имаха за домашно 4 страници голям формат някакво съчинение  да напишат!,.. Не знам за какво ,..!
За утре есе на тема: До каква степен  не  трябва да уважаваш другите, за да им прощаваш всичко?
За български вече разбрах - не са отваряли учебника Thinking

Охо! Една варненка се появи!
Shiva58 , къде изчезна?  Доклавай сега! Simple Smile За всичко!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:30 от Lady-B

# 68
Lady-B   питах какво правят по литература и ми беше обяснено ,че в момента изучават Блага Димитрова
в час правят разсъждения идр. за домашно есета или биография на писатели , разсъждения от типа на "вяра -изневяра"
изобщо не съм знаела какво учат  Embarassed

# 69
borondy ме изпревари.
Не забелязвам напрежение в изучаването на литература. Някакси между другото се случва. Да видим резултатите, де.

# 70
  • There I was on a July morning
Скъпи дами, бъдете много усмихнати, обичани и щастливи

# 71
  • София и там където не се пуши
За литературата - никакво напрежение, никакво учене. Бях ви се оплаквала от това, че изучават "глупости"  Joy вместо нещо интересно да изучавали. Бях и на посещение и при учителката - когато са глупости има 2, когато е нещо интересно 6 - нищо средно . Това било от възрастта  #2gunfire - а аз съм с главоболие често и се чудя - къде бъркам. Иначе хвалба от учителката - изключително грамотно дете - е това го знам, ама да видим до кога.

Ами не знаех какво правят, ама вече се интересувам - на Блага Димитрова били (таткото ни ме информира) .

Да ви поздравя с една песен по текст на Яворов - много я харесвам  от любим мой филм http://www.vbox7.com/play:a2913013 ( Лейди обичам такива нежни неща - а как обичам да танцувам) .

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 08:40 от Dorothy

# 72
  • Sofia
Добро Утро на всички които " обичам такива нежни неща - а как обичам да танцувам "
Голями Образи сте всички тука Joy
И мен ме е подгонила носталгията по предметите на изкуството изработени в часа по ДБТ,
Хубавото е че сега го няма този час Party
При нас има студенти по Литература,учат и български имаха да преписват едни думи започващи с О и с  У  по 10 пъти ,и после правиха и контролни. От утре че сме със студент и по Мтематика а също така се очаква и по Английски да имат.
Дрескод за срещата на 13  ще има ли ????
 newsm78
Гледахте ли Пърси Джаксън , мойта девойка много се запали и сега чете книжките на английски, гръцката митология я заинтереусва отново.хареса ми  и това  че децата с дислексия могат да видят себе си в главния герой.
Хубав ден!!!

# 73
Дрескод за срещата на 13  ще има ли ????

Ако времето продължи да бъде такова относно дрескодът ще дойдеме като снежни човечки  Joy
Моята щерка лятото прочете "Крадецът на праскови" и й беше много интересно, хареса й.

# 74
  • Sofia
Браво   bouquet  сигурно е била влюбена hahaha

Общи условия

Активация на акаунт