ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 664
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро, момичета!
Събудете се и се усмихнете!

Нова седмица, нов късмет!

За кафепиенето в събота (17.04.2010 г.) - предлагам да се съберем пред НПМГ в интервал 09:45 - 09:15 (ще се изчакваме). След това ще изберем заведението.  Ако има други идеи и  предложения, казвайте.

# 616
  • София
Здравейте, момичета! Изчезнах за дълго, но преди празниците ми се събра много напрежение в работата, подготовки за празника. След това пък някакви леки здравословни проблеми.... Сега влизам във форма.  Приемете поздравите ми към всички дечица и майки, които имаха празници.  bouquet Di.va много щастие ти желая. Като гледам колко мъже ти изпратиха момичетата, подозирам че скоро няма да имаш време за форума..... hahaha hahaha Joy
 Ваканцията свърши! При нас е с Ура! Бяха им дали толкова много домашни, че моята почти непрекъснато си учеше. Най-велико беше домашното по английски - превод на разказ на Едгар Алан По. Не съм капацитет в областта, но доста трудничко ми се видя - девойката много труд хвърли. Отделно - огромно домашно по математика и по литература. Все едно ваканцията е 20, а не 10 дни. Ходи САМО един път до мол-а и излиза два-три пъти за малко. Нямам нищо против натоварването, но все пак ваканцията е повече за релакс.

Хубава седмица на всички!!!

# 617
di.va Честит рожден ден и от мен със закъснение. Пожелавам ти живота само хубави и приятни емоции да ти поднася Hug

Нека в кутиите бъде това което ти си пожелаеш!

Успешна седмица на всички и добро настроение  Party

# 618
ди.ва, Честит Рожден Ден и от мен!
Все така ведра и неуморна да си! Много радост и хубави емоции!  bouquet

# 619
  • София и там където не се пуши
Прекрасна и нашите бяха с домашни да преведат 20 страници. Предполагам, че не е било толкова трудно, колкото вашето не съм гледала какво е. Ама като си помисля, май навремето в ам. училище точно по това време го изучавахме, нали и вие ста тук в в такова.  newsm78

# 620
  • Sofia
Домашното по английски беше четене с превод на книга по избор, и сега ше бъдат изпитвани да преразказват книжката и да превеждат  непознатите думи на английски с английски обяснения.
10 дни ваканция не са достатъчни за това домашно smile3506

# 621
  • София
Е, значи не сме само ние - при нас бяха 6 страници, но много "ретро" стил този По - едни засукани изречения........Аз помогнах само с мнения относно самото звучене на превода на български - добре че не станах преводач..... smile3532  Деси, кои книги на английски харесва твоето момиче - мисля че ти писа за някакво художествено четиво на английски. Гледах разни книжки в Хеликон, но не успях да избера.
 Дороти, ние нямаме нищо общо с американско училище (за жалост) - ако правилно съм те разбрала.

# 622
Опс заблудила съм се.  Embarassed

Просто от гледна точка на сложност явно съм стигнала до този извод  Embarassed

# 623
  • София
Di.va , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Да си здрава, дива и щастлива!

newsm59

Леле каква торта си ни направила! Mr. Green
Отиде ми диетата! hahaha

Фран, голямо БРАВО на РАЛИ!
Чудя се колко търпение се изисква за едно такова творение  Thinking
Ние нямаме такова  Crossing Arms

Така и не разбрах имали ли са нещо за домашно и какво,..! Ваканцията мина като миг, какво вече писах - Христо помага на майка ми и не успя много да разбере от ваканция,.. Един МОЛ+Боулинг , това му беше

Дороти, честита ви (ти) прическа!  hahaha ей, не го остави на мира това момче!
доведо го при нас за дънки Wink

# 624
Момичета отново благодаря на всички за пожеланията. prekrasna няма страшно, форума е преди МЪЖЕТЕ със сигурност. И сега една снимка от партито за рождения ден. Руски клуб, само руска музика, руска кухня и т.н.

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs376.snc3/24086_111 … 753_3977481_n.jpg

# 625
Ааа в руския клуб било страхотно и много трудно се намирали места. Ако например запазиш 3 това наистина значи три, четвърти изключено да успеят да настанят, като се видим ще разказваш.

# 626
  • Sofia
Мда, страхотно е наистина! Ние сме посрещали руската нова година там и беше незабравимо
Мисля, че вече правят руски вечери и в петък, и в събота Не е ли по-спокойно?
Дива, страшно комсомолче си!  hahaha

# 627
di.va , честит празник ( на патерица)!
Да си жива и здрава и винаги така усмихната и лъчезарна мама   Hug
А като гледам какви подаръци са ти спретнали съфорумките ми се иска и моят РД да е скоро та и мен да ме огрее   Laughing
Момичета давайте все така!!!

# 628
  • Sofia
Фантастика ,приключения,кримки  и книги за тийнове,или ги сваля от интернет или ги взима от Американския център към Столична Библиотека на Пл. Славейков.

# 629
По-приятна и релаксираща ваканция не сме имали! smile3502
Прочетено-НИЩО,написано-НИЩО,домашно-НИКАКВО,купооон smile3534

Общи условия

Активация на акаунт