ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • България
 Кабо Алма , Честит Рожден Ден!
 Да ти е жив здрав и много, много щастлив!

# 706
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК КАБО АЛМА ,МНОГО ЗДРАВЕ ,ЩАСТИЕ ЛЮБОВ И КЪСМЕТ НА МОМЧЕТО!!!!

# 707
Кабо Алба, честит празник (още веднъж  Laughing)!
Нека порасналото момче следва мечтите си и с такава майка до себе си ще изкачи върхове!

Браво на Мери за страхотното представяне на националния кръг по английски! smile3501 smile3501 smile3501

# 708
  • There I was on a July morning
Кабо Алма, честит празник на младежа!  newsm51

Как са кенгурчетата и техните кафепиещи майки?  Hug

# 709
Кабо Алма  Честит празник Пожелавам много здраве и много късмет на младежа ,
а на теб много поводи да се гордееш с него   bouquet newsm51

# 710
Здравейте, мами  Whistling

Сега съм 8-ми клас, есента започвам 9-ти и през лятото искам да работя нещо, срещу заплащане естествено, може ли да ме светнете малко повече, вашите деца изявяват ли желание и на тази възраст каква работа мога да си намеря /след 3 месеца навършвам 15/  newsm78

# 711
ellytza  честит празник на патерица
съжалявам за закъснението,да ти е  жив и здрав !

# 712
  • Sofia
Завиждам Ви за кафенцето днеска, мислех да се присъединя към вас , но ,  много ми е далече това НПМГ, на следващия кръг , за който съм сигурна че ще  се класирате  Wink  ако сте в СМГ ще ви удостоя с присъствието си.
Душко мерси!!!

# 713
Кабо Алма, да ти е живо и здраво момчето. Много  късмет на него, много радост за вас.

# 714
Честит Рожден ден на сина на Кабо Алма!  bouquet
/този път съм разбрала правилно/
Пожелавам му здраве, късмет ,много и истински приятели...и приятелки. Wink

Ivana_My_Life , по-назад в темата сме коментирали въпроса, който те интересува.
Пък ако искаш може и отделна тема да пуснеш в този подфорум. Може по въпроса да те светнат повече мами. Laughing

Да ви питам. Събирам информация за курсове по рисуване с цел кандидатстване в УАСГ след години, специалност архитектура.
Знам, че е рано , но девойката е намислила догодина да се записва на разни извънучилищни занимания и това е едно от всички. Определно има талант, но все пак си трябва и солидна подготовка.
Ако някоя от вас има информация за школи и имена на преподаватели, то моля да я сподели.
Да не занимавам всички по този въпрос ми пишете на ЛС, а пък ако и други се интересуват можем и тук да си "говорим".
Предварително благодаря. Hug

# 715
  • София
КАБО АЛМА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЧУДЕСНИЯ ТИ СИН!
Да е здрав, късметлия и да продължава да ти дава поводи за гордост!

За малко да изпусна датата (като Знаток)

Dessislavas, БРАВО на МЕРИАМ!
Девето място на национално ниво е повече от успех!
Все така и занапред! Peace

Фран, изобщо не мога да ти помогна,.. 
Само мога да ти кажа - УСПЕХ! Hug

Ехо,.. вие там, кафепиещите,.. Никой ли не си 'земА фотото??? Dizzy Face
Не се ли щракнахте поне с ГеСеЕм-ите? Sneaky  Нещо паролка, а..?  newsm73

# 716
Благодаря за поздравленията от името на рожденика и многолюдната му фамилия! Гледам, че тортата ми я няма, явно е била хубава и сте я изяли. Simple Smile

Браво на Мери, страхотно представяне!

Ние днес си поприказвахме много сладко. Ще взема да задължа младежа да се явява на всички състезания подред - много ми харесва.  Mr. Green

# 717
  • Sofia
Голямо браво на Мери за представянето си!   bouquet  bouquet  bouquet
Абсолютен фаворит на осмокласниците в 1АЕГ!  smile3501

При нас конската книга е прочетена, предстои ни препитване на конска тематика.  hahaha

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 23:24 от noshtna_ptica

# 718
  • София и там където не се пуши
Фран първо питай в СМГ, защото в НПМГ правят такива курсове (гледах съобщения) - е може защото наоколо са висшите учебни заведения та на преподавателите им е по-близко. Не мога да си представя, че В НПМГ има, а в СМГ няма такива - подсещам само. Като гледам, че и учителите си координират помежду си.

Браво на Мери и аз гледах резултатите и всичките деца са супер просто от първия до последното място няколко точки разлики, това много ме кефи. Какви страхотни деца растат.

noshtna_ptica трябва да подсетим децата да си купуват различни книги и да си разменят - нали все пак вече се попознават.

Фото нЕма - ама в 9.30 сутринта дори не ми е дошло наум да взимам - някои от вас сигурно са си спели блаженно, Знаток предполагам със сигурност (от разкази)  Joy

Кабо Алма -  съфорумките си взеха тортичка  преди мен и не стигна до мен Joy  . Книгата която ми каза си улучила -   bouquet .

Вчера се бях много разстроила в клюто съм пуснала тема.    Там разказвам за дъщерята на сестра ми.

# 719
  • България
dessislavas , браво на Мери!   bouquet Да ти е жива и здрава и все така да покорява върховете по пътя си!

Фран, ще питам мои колеги за такива курсове и ще те информирам Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт