ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 497
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Здравейте както винаги сте много мили,всъщност тя има 92 точки и е с шести резултат много е доволна от себе си,както и ние Grinning
Фран много добре сте се ориентирали  Peace

# 721
dessislavas   Браво   smile3501 newsm44
Поздравления за Мери ! Страхотни постижения

# 722
  • София
dessislavas, браво на дъщеря ти!  bouquet
Страхотни деца имате! Ходят по състезания, обират наградите!  bouquet newsm10 smile3501 smile3501 smile3501
Оставете някоя и за нас  Laughing Wink
Фран, имам приятелка завършила Академията и ще я питам за курсове за рисуване и дали са профилирани за ВИАС. Тя препоръча на съученичка на дъщеря ми, която рисува хубаво.

# 723
 ooooh! ooooh! ooooh!
Деси, извинявай...забравих да те поздравя за успеха на Мери!  bouquet

# 724
Душко, голяма благодарност, че ме замъкна в мола. Намерих прекрасно яке за рожденика, който по принцип не се впечатлява от дрехи, но този път искрено се зарадва.
Знаток, след днешното празнуване се разхождаме с гривнички от Лили - много е мило!

# 725
  • София и там където не се пуши
Душко и Дива са страхотни по пазаруването. С тях човек ще се открехне на много неща. Ама верно, защо я нямаше Дива вчера  newsm78 .

# 726
Искам и аз гривнички. Sad
Отде си ги купувате? Thinking

# 727
  • Sofia
Да му е честито новото яке и със здраве да си го носи Simple Smile

# 728
Кабо Алма, чудесно е, че си успяла да доставиш радост на младежа (като знаем в тази възраст колко трудно е това).

Кафепиенето беше много приятно. Благодаря, момичета!
 Тази събота ще кафепия  Coffee в района на 119 СОУ.  Laughing Смятам най-накрая да посетя тази прословута сладкарница ТЕА. Заповядайте!

# 729
  • На село
Честит празник на младежите на ellytza и Кабо Алма (на патеричка, но от сърце)!

Поздравления за Мери, страхотна е!  bouquet

# 730
Много ме е яд ,че работя в събота и не мога да идвам на по кафенце с вас Sad Cry

# 731
  • гр.София
Тази събота ще кафепия   в района на 119 СОУ.   Смятам най-накрая да посетя тази прословута сладкарница ТЕА. Заповядайте!
Да няма Великденско тогава? Joy
Аз не съм в София тази събота. ooooh!Както неведнъж съм казвала-светът на моите мъже се върти около мен #Crazy
Този уикенд обаче ги оставям сами в къщи!Ще се оправят сами Rolling Eyes Rolling EyesА аз малко ще попътешествам из родината със сестра ми!
Смятам да посетя интересни места.Ако не забравя да взема фото,ще донеса и доказателствен материал!
Кафенцето в събота бе чудесно!Благодаря,момичета!
dessislavas, браво на дъщеря ти!
Страхотно постижение!Гордей се с детенцето си!И ние ще се гордеем заедно с теб!
Много ме е яд ,че работя в събота и не мога да идвам на по кафенце с вас Sad Cry
Споко!Винаги можеш да си смениш работата JoyА ние ще се събираме още много пъти....

# 732
  • Sofia
Най - сърдечно   Hug  Благодаря на всички за поздравленията относно скромната  класация.Разбира се че се гордея с нея  Blush и с постиженията на всички деца отишли някъде да премерят сили и знания   Hands Thumbsup
Душко , неустоимо предложение  Wink в колко часа ще кафепиеш?  food010

# 733
  • София и там където не се пуши
Душко, аз може пак да дойда.

Нещо казвали ли са на децата ви за сертификати за покриване на нива по английски  newsm78 .
Нещо такова казвали ли са им в училище  newsm78

# 734
  • София
Признавам, че редовно чета (рядко пиша) и всеки път като стане дума за сбирка се заричам, че ще отида. И аз като Borondy, за съжаление, работя и в събота. А как имам нужда от сладки приказки, ако знаете...  bouquet

При нас за сертификати, свързани с езика, не се говори, но чувам за някакъв изпит в края на юни. Нещо като общодържавен, в същото време Пощенска банка била спонсор... Като разбера подробности, пак ще споделя.

Общи условия

Активация на акаунт