ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Мартеницата само за малката си сестра , за осми подочух че нещо си шушукат с баща си ( обикновено получавам цветя и парфюм ) мой те мъже нямат много идеи за подаръци . Когато беше малък винаги имах и по една картичка ръчно изработена , днес помагаше на сестра си да реже и оцветява нейната .

Те май всичките мъже това само знаят цветя, парфюм и бельо /което е за лична употреба /

# 16
  • Sofia
Знаток Благодаря за новата тема smile3525

Лейди , Дороти , Маринова , Съничка , времето с вас минава неусетно  Hug Laughing
Мартениците , мойта девойка обича да ги подарява , но не и да се украсява с тях,взима пример от майка си Wink

За noshtna ptica и дъщеря и newsm51 newsm51

Фран  spoko

# 17
Стискам палци на нашите деца, които бяха днес на втори кръг по английски .... и чакам снимки от Кърджали  Praynig
Стискам палци и на Хриси на noshtna ptica утре по БЕЛ и я поздравявам за резултата по математика  smile3501

Гледам тийновете се престрашават и един по един излизат от анонимност  Grinning. Гого на Dorothy води. Има го на снимки от две срещи.
Може пък да дойде времето, когато ще се съберем майки и осмокласници  smile3503 и да се подредим майка - осмокласник, майка - осмокласник (милиционер - роднина  Joy)

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 20:11 от Душко Добродушков

# 18
  • София и там където не се пуши
Забравих да разкажа, имам си мартеничка, направена от младежа, сети се да направи за целия клас, за съученичка сърдечна приятелка и на нейното цяло семейство, на баба (нашата), на леля, братовчеди. Минах тънко - не му бяха стигнали парите, та помоли да му дам прежда и като се започна - повтарям се от старата тема, ама Знаток нали пита.

Христо на Лейди голям сладур. Толкова възпитано и мъжки се държа - мама добре работи с него по възпитанието.

# 19
Момичта, чета и въздишам, дали може като на новичка, да ми пратите паролата за снимките на ЛС, да ви видя преди срещата на 13-ти?
Браво на децата!

# 20
Пак аз, отново благодаря на Дороти, страхотни сте!

# 21
Поздрави за всички олимпийци и за техните мами
Гледам страхотна среща сте си заформили браво
За срещата в събота ще се пробвам да убедя да дойдат и моите двама младежи
имат курс и школа по информатика в СМГ и след като свърши може да минат , евентуално  Joy

# 22
  • София
Знаток - появи се точно на време!   bouquet
Лейди - много хубави мами и още по хубави деца.

Христо на Лейди голям сладур. Толкова възпитано и мъжки се държа - мама добре работи с него по възпитанието.

и много красив. Лейди браво.
На мен всички деца много, много ми харесват.
Браво на дъщерята на Нощна птица - ей страхотни дечица.
За мартениците - както и за коледните подаръци, аз купувам за всички, включително и за мен. Дъщеря ми ме кара да си избера мартеница, но все пак аз си я купувам. Иначе за личните ми празници - познатото шушукане с баща й. Но не трябва да се сърдим ако пропуснат, деца са. Ще ги научим с времето.
Фран - то не остана време за притеснение - изпий чаша червно вино.
Душко - страхотно (милиционер-роднина/майка-осмокласник) Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 01:26 от margaritavass

# 23
  • България
 Браво на детето на Нощна птица и на участниците в олимпиадата по английски!   bouquet
 Да бъдат все така последователни и целеустремени!

Относно срещата на 13.03. - аз ще съм с мъжа с лука, така че ако има други желаещи малчовци, предлагам компания Simple Smile.

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 09:38 от SofiaV

# 24
  • Sofia
(милиционер - роднина  35) Party
Душко  голям образ си  bouquet
Аз също много се възхищавам на Лейди за силната връзка която има с тинейджъра.Да и е жив и здрав и мнoго да я радва!!!Лейди е специална , smile3521
Приятен Ден Дами !!!

Последна редакция: нд, 07 мар 2010, 14:17 от dessislavas

# 25
Браво на нощното пиле!  bouquet
Поздравления на всички олимпийци! Голям отбор заформихме в темата!

За мартеници и подаръци - моите дзверове се стараят да ме изненадват надлежно, но инициаторката обикновено е каката. Тя си е талант по общуването, а младежите кротко я следват.

# 26
  • Sofia
ОООох, четох ви, четох ви... мехлем за душата сте!
Знаток, да си ни жива и здрава, с тези грижи за нас!  Joy Ела на срещата, че иначе как ще ти се отблагодаряваме, то само с картинки - не си е работа!

Аз бях без нет, но вече ми монтираха една бръмчилка вкъщи /май трафт се казва/, та ключът от бараката е вече в мен.
Браво на олимпийците и блазе на майките им, че са пили кафе на сладка приказка!
За мартеничките и подаръците - дъщеря ми никога не ме е пропускала - нито мен, нито родата. Много държа на тези неща, искам и тя да държи. На рождения ми ден, след като се върнах от работа, заварих цялата къща украсена като за детско парти - балони /купени с нейни пари/, гирлянди, картини и празнични приветствия! Кой знае колко дни "тайно и полека" ги е подготвяла. Това беше най- милият подарък, който някога съм получавала и много ме трогна.
Благодаря ви за поздравленията, момичета! Аз съм много щастлива, защото след 7 години нестихваща омраза към математиката, най-сетне детето ми обикна този предмет. А това не може да се измери нито с точки, нито с оценка. Като всяка любов - или я има, или я няма.

Фран, всички очакваме включване с новини от Египет!
Душко, само като те видя във форума и ме залива едно настроение! Мнооого си атрактивна! Joy

# 27
Честито на всички олимпийци!!!  bouquet Hug
Да са много здрави децата и да има с какво да се гордеем и похвалим в най-прекрасната тема!!! Hug
Честито за представянето на детенце на Нощна птицаbouquet
Лейди, не за пръв път казвам, че синът ти е много красив и чаровен...също като майка си.
Много хубави снимки! Браво!
Лъчезарни мами и страхотни тинейджъри. Hug

Рали си дойде тази нощ от Египет във видимо приповдигнато настроение, щастлива, доволна с невероятен тен.
Накупила подаръци и много интересни сувенири/папируси, пирамидки и блузки/ за всички, даже и за роднини и приятели.
Някои от сувенирите са много интересни, ръчно изработени от майстори пред нея.
Цяла нощ гледахме снимки и слушахме разкази в захлас.

Накратко: Настанени в много хубав хотел в Хургада, с басейни, алеи с палми. Разходки до Ел Гуна и Луксор.
Гмуркане във водите на Червено море и разходка с лодка с прозрачно дъно, откъдето са наблюдавли корали и интересни риби.
Кайро...величествените пирамиди, безмълвният Свинкс и музея!
На фона на цялото величие...доста мизерия.
Пример: В 18 милионният Кайро има само ...6 светофара.Моторните превозни средства са движат на принципа на бибиткане с клаксон. Joy Който пръв бибитне...той е с предимство.
В резултат на което се образуват огромни задръствания. Някои от автобусите на градски транспорт закъсняват с графика на движение и за да наваксат...не спират на спирките, а просто намаляват скоростта...който успял да се метне в движение или да скочи, успял...другите чакат следващ удобен момент.
Следващите дни ще показвам и снимки.

Купили са страхотен подарък на госпожата по английски език .Като в комплект с подаръка са си закупили и кърпи за глава.
Утре мислят да я изненадат като се нагласят преди часа...момичетата забулени, а момчетата като бедуини.
Сладури!!!

След малко отивам на мини форумска среща със SofiaV и една мама от Седмокласната тема! newsm44
Ми няма само вие да се организирате да пиете кафе! Crossing Arms
С нетърпение чакам и срещата на 13-ти. Hug

# 28
Здравейте и от мен   bouquet. Знаток, велика си. Радвам се да съм сред вас , много приятни спомени ни навя този списък в началото на темата! Чувствам ви толкова близки ........... Да се включа и аз с отговори:
За 1 - ви март - мартеничка, до главата на нощното шкафче;
За 8 - ми март съм в очакване.

Относно олимпиадата - беше на втория кръг по английски, но май ме е много доволна от себе си.
Целувам ви всички , мили мои дружки от лято 2009!
ПП Забравила съм паролата  newsm78

# 29
Фран Джонсън ,  спокойна най- после  Hug
Екскурзията е била невероятна, то това е ясно, чудесни впечатления и преживявания за детето направо страхотно  newsm10

Колкото до  1 и 8 март- на Баба Марта всеки подари мартеничка на всеки от семейството.
За утре какво да ви кажа, дребната ми е скроила нещо, каза че сутринта ще има изненада, след училище друга /по немски ще творят нещо за майките/, а  от вчера ми рисува разни картини , сладурка ми е тя smile3521
От синчеца не знам дали да очаквам нещо, той е малко по- така, непредвидим smile3503

Стискам палци на олимпийците  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт