ОСМОКЛАСНИЦИ-ОСМОМАРТЕНЦИ

• 25 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • На село
Книжки, спане до късно, компютър - нищо общо с това нямаше ваканцията на дъщеря ми. ЛюбоФФФ... това беше през цялото време. А аз се бях превърнала в слух и очи на 4. Едва в събота разбрах какво е било домашното за ваканцията и че следва контролно по математика първия час след ваканцията. Не ми е лесно, а това е едва началото  Crazy

# 646
  • София
....................ЛюбоФФФ... това беше през цялото време. А аз се бях превърнала в слух и очи на 4. ...............Не ми е лесно, а това е едва началото  Crazy
Охооо струва ми се нараства броят на заболелите от тази "болест" Two Hearts. Моите наблюдения са, че и нас ни е споходила, но още е строго секретно. Нищо, че майка й не пада от небето и почти е изкопчила истината (с памуче разбира се). Просто не ми се мисли за по-нататък, когато срещат "истинските" любови. А татковците..... newsm50

# 647
За сега ни мори хроничен заплес.  Но пък в тежка форма.

# 648
  • София/Осло
При нас пък-събуждане от дълбок зимен сън.
Тази пролет му действа много ободряващо по отношение на училището.
Най-после ,бих казала  Laughing

# 649
1.Любоффф.
2. Хроничен заплес.
3 Дълбок зимен сън.
...........
 Joy

На какво ли ще бъдем подложени още?
При нас за сега важи с пълна сила 1.

# 650
  • През девет земи в десета
1.Любоффф.
2. Хроничен заплес.
3 Дълбок зимен сън.
...........
 Joy

На какво ли ще бъдем подложени още?
При нас за сега важи с пълна сила 1.
Joy Joy Joy  Не питайте Mr. Green

Момичета аз също съм "за" среща Peace Само да знам предварително,че не е ясно как ще ме подгонят задачките.На 16-и ще водя големия "дзвер" на фризьор,ще правим пробна прическа за бала.Щеше сама да се оправя,то всъщност точно така се получава,но....досега и сега  на финала започна да се помотква и поех нещата в свои ръце  Laughing .Мразя да правя нещо в последния момент.За събота обаче нямам ангажименти,поне засега.

Осмокласника си почина този път доволно,беше с баба си на море за 4-5 дни,домашни никакви,чак се учудих Laughing

И на мен ми мирише на семейно посещение на тази сладкарничка,нищо,че едва преди няма седмица, приключихме с последния РД за този месец Laughing

# 651
Здравейте, майчета

Със закъснение да честитя РД и ИД на всички Водолейчета и Рибки.

Заговорили сте за среща. Пишете ме и мен, ако е събота или неделя. Часа и мястото предполагам си остават (13.00 ч. в Каприз).

Къде ми е избягало името? Брей, чавек го няма 1-2 месеца и името му избягало....

Е това съм Asss62

# 652
  • София и там където не се пуши
Оф с тоя пубер и малкия след него имам чувството, че не се справям като майка.

Днес забелязах, че от края на втори срок чак сега има нанесени оценки в бележника - намалили сме на 4-ки по музика и изобразително  Joy .

# 653
Как пък не хванах един рожден ден навреме  ooooh!

ДИВА   bouquet жива и здрава и все така лъчезарна да си, ти пожелавам!!!

За ваканцията - малка екскурзийка до Пловдив с дружки.
1-2 излизания из София с тайфата, и май 1 ходене на гости в Банкя.
Стандартна процедура.  Joy
Става в зависимост от това, в колко й е срещата с дружките  Joy

# 654
  • София
Знаток, до Пловдив сами ли ги пусна т.е. само дружки на една и съща възраст? Аз още се дърпам за пускане извън Сф, но натиска постепенно се усилва с увеличаване на предложенията за разходка тук и там...
Сега нещо на дневен ред са въпросите за лагер през лятото. Имаме и предложение от училище за езикова ваканция в чужбина. Много добра цена, но е в приемни семейства (нарочно) и срамежливото ми гардже сериозно обмисля и все още е повече НЕ.

# 655
Точно такъв въпрос ми беше зададен преди броени дни.
Ще я пуснем ли с приятелки /на нейната възраст/ на еднодневна екскурзия извън София?
И защо не? Разбира се, че ще я пуснем.
Идеята й беше да отидат до В.Търново, че има какво да се види и може да погостуват на баба си. И това може да се съществи с едно преспиване дори.
А моята идея е точно до Пловдив да отидат.
Дори предложих на Рали да пътуват с влак. На нея отдавна й е мерак, а аз на такова чудо не се качвам и не мога да й сбъдна тази мечта. Crazy

# 656
Дороти, като те чета си мисля, че може да сме от едно и също училище  Wink.
Аз също получих всички оценки за втория срок накуп.
Добрата страна - адосвам се само един път.
Лошата - текущи корекции са невъзможни, защото нещата са се поотклонили повечко.
Изводът (имайки предвид, че явно е училищна практика) - май така ще е.
Стратегията - ... е, това още не съм измислила.

# 657
Хоп, и аз в това училище, дето нанасят оценки веднъж на срок. Елате в събота да изградим стратегия.
Може да отидем в тази сладкарница ТЕА, щом пък толкова ни я хвалите.  Laughing
За екскурзия с приятели - най-вероятно ще го пусна. (и ще се обаждам по телефона през половин час, и ще се питам защо го пуснах  Laughing)

# 658
Здравейте, момичета! Ама много ми е далече тази сладкарничка, но като чета за вкусотиите там, ще взема да се амбицирам, и без това в петък имам работа в тази част на града.
Ние през ваканцията правихме следното
сутрин, с още неизмити очи - на компа
следобяд - тръгване в 2,30 часа за тренировка от 17 ч,
От понеделник не съм го видяла да отвори учебник, иначе за тренировките сме ОК, винаги 2 часа по-рано. Rolling Eyes Днес - радост вкъщи - щели да гонят топките Mr. Greenна мъжете на мача с Литекс.
Е това ни е гордостта. Имам чувството, че тотално ученето отива на задно място, но ще трябва да го стягам,

# 659
Сама с приятелки на нейната възраст, при бабата на едно от момичетата.
През лятото ходи за първи път там и звъняхме. Сега, за 3 дни, се чухме 2 пъти. Когато й звъннах да питам кога ще тръгва, тя беше пристигнал  ooooh!
Обаче откакто ходи на оня край на света, всички дестинации са ми някакси близки  Joy
Къдее тая сладкарница?
Кога? Защо? Кои ще сме  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт