АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава- №5

• 21 648
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Не ми дойде на ума да я питам какво е карала. Аз самата съм карала само една шарка, но пък се успокоявам, че е най-опасната рубиола.

# 466
Момичета, за киселина много помага Спрайт - има в него натриев бензоат, които много облекчава и е напълно безвреден. На мен ми действа безотказно!

# 467
За главоболието ми казаха, че мога да пия детски панадол - той е всъщност парацетамол, но има вкус на малинка. Това е за такива като мен, на които им се повдига само при вида на хапчета (в частност голямото гадно хапче парацетамол)  Sick

# 468
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
На мен тоникът много добре ми действаше на киселините с първата бременност, но имах само на финала. Дано и сега се позабавят, а най-добре да ни подминат. Wink

Вчера бях на ФМ - вече се потвърди, че пак младеж чакаме. Иначе всичко му е наред на бебчо. Peace

# 469
  • София
Здравейте момичета!
Относно киселините - пия сода, ако нямам сода-газирана вода.Иначе са просто безмилостни.
Главоболието го лекувам с парацетамол-знам, че това е единственото, което може да се приема от бременни.

Днес бях на 2-ра ЖК в Шейново.Е, отсрамиха се хората Grinning Направиха ми всички изследвания, които все още не ми бяха правени:секрет, васерман, кръвна група и т.н.

Освен това мога ли да помоля за едни сини гащи?
Явно в този живот не ми било писано да връзвам панделки... Wink

# 470
Как сте,момичета?
Аз тези дни изкарах един курс на АБ-Зиртек от 250мг(детска доза),че ми беше писнало 20 дни да се влача все болна ooooh!,сега вече слава Богу съм добре Laughing
От няколко дни си усещам със сигурност бебчето,основно вечер  Hug и в момента ме подритва.......много е сладко..... Party Party Party
Тези дни трябваше да ходя на 4Д да видим пола,че нямам търпение вече,но поради лошото време се отказах за другата седмица,а наистина вече нямам търпение.......

# 471
  • София
Интересува ме избра ли си лекар, който да ти прави амниоцентезата или беше на късмет.
На мен ми казаха, че всички, които я правят в МД са добри, но от друга страна ми препоръчаха един, който бил най-добър
и се двоумя дали да плащам за избор на лекар, но най-вероятно ще платя за да съм спокойна... Утре ще се обадя за да си запиша ден и час, иначе всички необходими изследвания съм подготвила, както и направлението за престоя в болницата.

Марго, аз правих амнио-то в клиника Щерев, но от това което изчетох във форумите в МД др Димитрова е един от най-добрите специалисти, предполагам че и другите са добри, правили са го много пъти. Ако ще се чувстваш по-спокойна си плати за лекар, важно е ти да си спокойна. Стискам ти палци! Всичко ще бъде наред!   Hug Hug Hug

# 472
  • София
момичета, колкото и да се опитвам да ви слядя и да ви слагам сини и розови гащи, не винаги успявам. Затова ако имате желание, може сами да си редактирате първа страничка и да си сложите съответната картинка, ето линкове към картиниките:
http://www.bg-mamma.com/images/male.png
http://www.bg-mamma.com/images/female.png
Акаунта е август2010(на кирилица), паролата е като за снимките.
Ако имате някакви проблеми, може да пишете на мен или на август2010(пак съм аз).

# 473
  • София
svetoslava_d теб защо те няма на първа страничка? Исках да ти добавя сини гащи ама те няма

# 474
  • София
Ади, там съм Grinning
Позиция първа на 21-ви август Hug

# 475
Pate, Slavy73- благодаря за инфото, радвам се че няма телевизор и без това мамите ще са приказливи, не се съмнявам Simple Smile

Vania Kaleva- с теб сме, най-важно е да си спокойна, заради бебчо,
а и мисля, че най-страшното вече е минало  Hug
и на мен това ми предстои...
Confused

# 476
  • София
Vania Kaleva Много добре си представям какво изпитваш в момента, защото аз преживях същото през последните седмици.
Трудно е да не мислиш, да си позитивно настроена, но трябва да вярваш в добия изход! Simple Smile Аз през повечето време си представях само хубави неща, но като ме прихванеха лошите мисли нямаше спирка- рев, сълзи, сополи, безсънни нощи. В тези моменти имах подкрепата на мъжа до мен. Той през цялото време не спря да се шегува с мен - спокойно, казваше той, ще има 3 уши, за да слуша повече Simple Smile Не се предавай, ние всички сме с теб  Hug
На мен също ми сложиха Анти Д, това е важно за бебчето след амнио. Това

Момичета, много ви благодаря за милите думи. За два дни толкова много сте изписали, че едва ви изчетох. Мислех да поработя малко, но тук ми беше много по-интерсно. Утре ще мисля работата.

Аз съм на ФМ в понеделник във Фемина, при др. Славкова. Не знам нищо за нея, така че ще се радвам ако някой може да ми каже нещо. На мен ми препоръчаха др. Димиторва, но записването при нея е сложно, а аз съм доста разсеяна и винаги забравям да си запиша час. Обикновено от това си патя редовно Simple Smile

Ади ходи ли на водна гимнастика в Бокар? Аз  го отлагам заради лошото време, защото нямам удобен транспорт до там и трябва да ходя пеша около 40 мин.

# 477
  • София
Ади ходи ли на водна гимнастика в Бокар? Аз  го отлагам заради лошото време, защото нямам удобен транспорт до там и трябва да ходя пеша около 40 мин.
Slavy73 ходих да, миналата седмица като беше по-топличко. Тази седмица не съм ходила заради студа. Иначе спа центъра е хубав, басейна също, не е студено. Другата седмица дано да се позатопли че искам пак да ходя. Само да предупредя, като ходите на водна гимнастика задължително уведомете инструкторката че сте бременна, за да ви даде други упражнения, иначе страндартните имат много упражнения за корем и не са подходящи за бременни. Ти в кой квартал живееш?

# 478
  • София
Момичета и аз ще купувам сини гащи:) Да похваля Марков - много приятен, страхотно отношение Peace

# 479
благодаря на всички мами за бързия отговор,дано всичко това ми е от полза  Grinning Grinning Grinning
лека вечер мами

Общи условия

Активация на акаунт