FarmVille - 19-та тема

• 41 319
  • 733
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Някой знае ли как да се сдобия с Blue Butterfly за колекцията?
Добавете ме, трябват ми съседи: monic@gbg.bg (само казвайте, че сте от форума)

Ох, и аз на нея се надявам...както и на пеперудата-зебра.
Чакам като нова година още кълбото, звънчето и бялото перо. Tired

Хахха, а аз какво да кажа като чакам неща като ръкавици и картини  Laughing
Верно ли бе?!?!?! Аз днес май не те разбрах  Sad
Утре ги имаш  Peace

# 211
Някой знае ли как да се сдобия с Blue Butterfly за колекцията?
Добавете ме, трябват ми съседи: monic@gbg.bg (само казвайте, че сте от форума)

Ох, и аз на нея се надявам...както и на пеперудата-зебра.
Чакам като нова година още кълбото, звънчето и бялото перо. Tired

Хахха, а аз какво да кажа като чакам неща като ръкавици и картини  Laughing
Верно ли бе?!?!?! Аз днес май не те разбрах  Sad
Утре ги имаш  Peace

Така, така - аз имам ръкавички и картинки, вие имате колекции  Mr. Green  Hug

# 212
Как пък никога не успявам да разбера навреме кога се пуска нова тема. Запис.  Mr. Green

Напоследък забелязвам нещо, което не знам как да си обясня. Час след като съм засяла  фермата я откривам напълно наторена.  Това невинаги, но се случва. Абсурд е да са ме наторили съседите за толкова кратко време (не, че се оплаквам, де).
Монетите спирам да ги събирам вече, интересно ми беше само в първите два дни. Долните неща не са ми отключени, въпреки, че влязах и през Zynga. Кажете поне какво има, любопитно ми е?

# 213
записвам се и аз да ви следя Wink

# 214
здравейте на всички трябват ми съседи който има желание да ме добави nikiprt@abv.bg

# 215
здравейте и от мен и на мн ми трябват съседи, моля който иска да ме добави maya_mn2003@yahoo.de , само пишете че сте от форума
благодаря предварително

# 216
  • No Line On The Horizon
Току що видях, че има българско знаме в Маркета. От колко време е, че тези дни не съм влизала.

# 217
  • МАРС
Клото долните три неща от гърнето още не са пуснати,за това ги нямаш!И аз вече умирам от любопитство,но повечето от форумите предполагат че може да ги пуснат чак за Свети Патрик,който мисля е на 18 март!

# 218
Завъртях около 10 кончета и се паднаха 4 неща  Peace

# 219
Днес ми е егати каръшкия ден.Първо бях блокирала Мафията , с помоща на овчарчето я оправих.
И после ми спряха всякакви публикации на стената от фермата а започнаха да излизат само от мафията.

Някакви идеи какво пак съм забъркала? Praynig

# 220
Клото долните три неща от гърнето още не са пуснати,за това ги нямаш!И аз вече умирам от любопитство,но повечето от форумите предполагат че може да ги пуснат чак за Свети Патрик,който мисля е на 18 март!

Лелеее на 18 ли чак междо другото и аз така си помислих днес щом толкова много ги бавят можеби ще ги пуснат на празника.Аз мисля че е на 17 март.

# 221
Току що видях, че има българско знаме в Маркета. От колко време е, че тези дни не съм влизала.

От около седмица е.

# 222

Миии, аз дотогава ще забравя сигурно, че имам гърне. Хм. не знам защо реших, че само аз ги нямам.

# 223

Напоследък забелязвам нещо, което не знам как да си обясня. Час след като съм засяла  фермата я откривам напълно наторена.  Това невинаги, но се случва. Абсурд е да са ме наторили съседите за толкова кратко време (не, че се оплаквам, де).
и при мен става така  newsm78 някой знае ли нещо по въпроса?  Rolling Eyes

# 224
Да се похваля какво ми се падна от мистериозните кутии (лилавите)- една къщичка за птички и едно ново дърво Breadfruit Tree  Simple Smile .
Искам и да питам как се взимат 3 FV- някъде прочетох, че се присъединявате в някакви групи ли, почитатели на нещо ли се ставаше- не помня и сега не мога и да го намеря  Blush - дано разбрахте за кои 3 FV става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт