FarmVille - 19-та тема

• 41 335
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Това с изпращането на злато и в замяна подарък не работи при мен пак  Shocked т.е. опитах се да излъжа играта - не успях.

Имам един такъв въпрос, т.е. 2:

Първият - когато ти даде да публикуваш нещо от конюшната ти дава и на теб в бокса и да публикуваш - така ли е? Защото намирам ХР в кутията си - в началото май не даваше  Rolling Eyes

И вторият - от известно време не ми публикува снимките на фермата - снимам, давам ОК и я няма - нито в албума, нито на стената, нито в профила ми. Някой може ли да каже защо? Много благодаря!

Лилянчо, видях те, че въртиш конете - браво - аз въобще не мисля да се занимавам с това.

# 196
Първият - когато ти даде да публикуваш нещо от конюшната ти дава и на теб в бокса и да публикуваш - така ли е? Защото намирам ХР в кутията си - в началото май не даваше  Rolling Eyes

Да, така е, всичко, което публикувам ми го дава и в бокса.

# 197
Леле,колко сте бързи.Браво,нова тема вече има.

# 198
Момичета, реших да си купя от "модерните" сеялка и "harvest".Oбаче като му дам GET THIS за да стигна до исканото ниво, ми дава че страницата не може да бъде намерена.
По същия начин ми дава и като се опитам да вляза през директния линк към мафията...

Имате ли представа какво му е? newsm78

А ако успея да вляза през Зинга във Мафията, ще ми го отчете ли за нива за тракторите?

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 14:28 от Пазя го въф тайна!

# 199
Това с изпращането на злато и в замяна подарък не работи при мен пак  Shocked т.е. опитах се да излъжа играта - не успях.

Първият - когато ти даде да публикуваш нещо от конюшната ти дава и на теб в бокса и да публикуваш - така ли е? Защото намирам ХР в кутията си - в началото май не даваше  Rolling Eyes

И вторият - от известно време не ми публикува снимките на фермата - снимам, давам ОК и я няма - нито в албума, нито на стената, нито в профила ми. Някой може ли да каже защо? Много благодаря!

Лилянчо, видях те, че въртиш конете - браво - аз въобще не мисля да се занимавам с това.

На първия въпрос значи когато побликуваш нещо 100хр момиче с дърво или крава това ти го дава и на теб в гифтбокса винаги е било така.За втория въпрос не мога да ти помогна. Wink Междо другото това със златото стана само на втория ми акаунт на третият нестана.

# 200
# 201
# 202
Това с изпращането на злато и в замяна подарък не работи при мен пак  Shocked т.е. опитах се да излъжа играта - не успях.

Първият - когато ти даде да публикуваш нещо от конюшната ти дава и на теб в бокса и да публикуваш - така ли е? Защото намирам ХР в кутията си - в началото май не даваше  Rolling Eyes

На първия въпрос значи когато побликуваш нещо 100хр момиче с дърво или крава това ти го дава и на теб в гифтбокса винаги е било така.За втория въпрос не мога да ти помогна. Wink Междо другото това със златото стана само на втория ми акаунт на третият нестана.

Благодаря. Значи аз не съм разбрала в началото - то е защото имам доста от ратайчетата в бокса, а ХР -то го вкарвам веднага.

а това за снимките направо нямам идея как стана - докато ги публикуваше спря!

# 203
А знае ли някой, когато съм си блоккирала някое приложение-например мафията, как да го разблокирам? Rolling Eyes

# 204
  • London
А знае ли някой, когато съм си блоккирала някое приложение-например мафията, как да го разблокирам? Rolling Eyes

Копирах старо мое мнение :

Цитат
Така влизаш от горната лента на Фейса-а в настроики на сигурноста и там търсиш приложения, блокирани приложения, даваш премахни и после най-долу след последната публикация има редактирай опциите, дай му добави в новини и ще стане.
     bouquet

# 205
ov4ar4eto kalitko,   bouquet  bouquet  bouquet

# 206
Някой знае ли как да се сдобия с Blue Butterfly за колекцията?

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 12:20 от microcuts

# 207
Добавете ме, трябват ми съседи: monic@gbg.bg (само казвайте, че сте от форума)

Ох, и аз на нея се надявам...както и на пеперудата-зебра.
Чакам като нова година още кълбото, звънчето и бялото перо. Tired

# 208
Добавете ме, трябват ми съседи: monic@gbg.bg (само казвайте, че сте от форума)

Ох, и аз на нея се надявам...както и на пеперудата-зебра.
Чакам като нова година още кълбото, звънчето и бялото перо. Tired

Хахха, а аз какво да кажа като чакам неща като ръкавици и картини  Laughing

# 209
  • E-CLM & CH-VD
Tях поне могат да ти пратят като подаръци  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт