FarmVille - 19-та тема

• 41 337
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
Чудя се аз защо ми е изпаднала темата за фермата толкова назад в новите публикации, а то имало нова тема ooooh!

Честит 8-ми март! (със закъснение по обясними причини Blush)

# 181
  • Варна
Момичета-вчерашни кокичета, имам едно питане. Какъв "рибон" е този, който се отнася за конюшнята?

При обиране на конюшнята нали се падат или 100XP, или някое от двете момиченца с дърво или животно, тях ти ги отчита за медала, естествено има и дни, в които нищо не се пада от конюшнята

# 182
Момичета-вчерашни кокичета, имам едно питане. Какъв "рибон" е този, който се отнася за конюшнята?

При обиране на конюшнята нали се падат или 100XP, или някое от двете момиченца с дърво или животно, тях ти ги отчита за медала, естествено има и дни, в които нищо не се пада от конюшнята

На мен преди седмица ми се случи в 3 поредни дена да ми се пада 100хр.

# 183

На мен преди седмица ми се случи в 3 поредни дена да ми се пада 100хр.

Късметлийка! Досега съм получавала само веднъж 100ХР. Tired
Между другото, смятам да бойкотирам фермата...към неуредиците, от които се оплаквах скоро можем да прибавим и това, че вече не мога да влизам във фермите на съседите си. Кликвам и нищо. Shocked А това, че садя, обирам, копая...и след 2 мин. все едно не съм го направила...вече му свикнах. Close
Изненадана съм, че само при мен има такъв проблем. Дали не е повредата в моя телевизор?! newsm78

# 184
Luminosa, да не би да имаш 2 делвички за събиране на злато?

# 185
Luminosa, да не би да имаш 2 делвички за събиране на злато?

При мен имаше същия проблем докато не изтрих едната делва Peace

# 186
Не, една ми е...а и проблемите започнаха преди златото сякаш. Thinking Честно казано съм готова да изтрия и тази, която ми е всъщност единствена...само и само да ми се решат тия проблеми. Tired

# 187
  • Варна
Една съседка публикува 4 неща от конюшнята в рамките на 10 минути, явно въртенето с конете дава резултат, но са много обемисти и въобще не ми се занимава с тях

# 188
Аз вчера публикувах 8, а преди 2 дни 11. Слагам 1 над 33% и още 5 на 0%. Само за кокошарниците не знам как става работата Sad Какво ли не опитах вече  Confused

# 189
  • Варна
Аз вчера публикувах 8, а преди 2 дни 11. Слагам 1 над 33% и още 5 на 0%. Само за кокошарниците не знам как става работата Sad Какво ли не опитах вече  Confused

Като сложиш един над 33% ти показва че е готова конюшнята за обиране, така ли? Аз си мислех че трябва да е 100% готов за да стане. А с яйцата не става, защото им намалиха процентите, на мен всеки ден ми дава яйце, не ги въртя, имам 60 кокошки в кокошкарника

# 190
Аз за кокошарника пробвах така:държа го празен а всичките кокошки навън,като станат готови пъхам готовата кокошка и ми дава яйце,разбира се не всеки път мистериозно и след това я вадя и пак отначало.Но се отказах вече голяма врътня. #Crazy

# 191
Има бъг със златото като натиснеш сенд голд давате назад и така 10 пъти.А уж го бяха оправили. Laughing

# 192

Като сложиш един над 33% ти показва че е готова конюшнята за обиране, така ли? А

Да Simple Smile

# 193
Здравейте! Имам един въпрос - съседи ми пращат подаръци и когато натисна на тях, за да ги приема изчезват и вече не се появяват. Странното е, че това не се случва с подаръците на всички съседи, а само от някои. Някой има ли представа каква е причината?

# 194
  • София
Дали ще пуснат скоро за разширяване и конюшнята, че бая говеда събрах и ми е жал да ги продавам?

Здравейте! Имам един въпрос - съседи ми пращат подаръци и когато натисна на тях, за да ги приема изчезват и вече не се появяват. Странното е, че това не се случва с подаръците на всички съседи, а само от някои. Някой има ли представа каква е причината?
Аз съм така с един съсед, оплаквах се по-рано....

Общи условия

Активация на акаунт