FarmVille - 19-та тема

• 41 346
  • 733
  •   1
Отговори
# 165
Запис
Честит Прозник мили дами дано не само днес да се чуствате Обичани но и през цялата година   bouquet

# 166
Честит празник и от мен на всички дами.И да питам кога ще пускат новите работи:къщата старото колело.....

# 167
Честит празник на нежната половинка!!!!!!!!!!!!! Grinning

# 168
  • София
Честит празник мили фермерки!

# 169
Честито и от мен

# 170
Честит празник и от мен Simple Smile . Имам нужда от съседи - daniani1210@abv.bg Благодаря на отзовалите се Simple Smile
Добавих те!!

# 171
  • София
Хм сега си отварям фермичката и гледам, че имам 51 подаръка в кутията. Мислех, че събира до 50... Някой да има повече информация за лимита на кутията?

# 172
  • UK
50 са, но не отчита подаръците, направени от самия Фармвил - при минаване на нивата и тн. Simple Smile

# 173
  • София
Аха къде бил ключа за бараката Simple Smile Иначе аз ниво не съм минавала, но може би не отчита тези паднали се от конюшнята да речем  newsm78

# 174
  • UK
Вероятно, то дава повече в началото така от ниво, всъщност от медалите, мисля че така дава и пратените след специален рикуест към приятелите - тези, за които дава подарък - кутия, пари, ХП и тн. Те минават направо в кутията, не се приемат специално като другите подаръци. Simple Smile

# 175
  • София
Да аз на доста съседи с такива рикуести пратих. А тъкмо си мислех, че са го направили като на другите игри да няма лимит кутията  Tired

# 176
  • Bapнa
Честит празник и от мен Simple Smile  bouquet

# 177
  • МАРС
Честит празник и от мен на всички дами.И да питам кога ще пускат новите работи:къщата старото колело.....
Обикновено новите неща се пускат в сряда,освен това на тези неща пише,че не се знае дали в действителност ще ги има!

# 178
  • Варна
Вчера по случай 8-ми март ми се падна 1FV от мистериозна кутия Party

# 179
Момичета-вчерашни кокичета, имам едно питане. Какъв "рибон" е този, който се отнася за конюшнята?

Общи условия

Активация на акаунт