FarmVille - 19-та тема

• 41 293
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Така си и мислих, броих си ги и въпреки това не ми даде медала Close, явно имам бъгченце, писна ми с тези оградки, само те ми правят проблеми Simple Smile

# 316
Може ли някой да ми покаже как изглежда дървото Breadfruit Tree,което се падало от лилавите кутии?

На мен не ми излиза нищо и не мога да го видя,но все пак благодаря за усилието.Така и не ми се падна такова дърво. Sad

Аз пък знам,че новите крави щяли да бъдат бяло с кафяво и със златни накити. Laughing Звучи ми интересно и ги чакам с нетърпение.

# 317
на мен ми се падна този кафез

Golden Queen по-назад пуснах снимка с нещата от лилавите кутии, по-тъмното дърво е това за което питаш  Peace

# 318
Slavaa,благодаря ти,видях го!Много е интересно.На мен само окаляни прасета ми се падат до сега и ги продавам,че няма къде да ги сложа.А кафеза и той от кутиите ли ти се падна?

# 319
  • София
Здравейте, някой може ли да ми отговори, ако знае:Нали като направши 3 звездички на дадена култура ти дава един знак и започваш да взимаш XP като го береш?На мен не ми дава SadИма ли нещо, което трябва да се направи?

5% е шансът да ти даде ХР и затова не винаги дава.

# 320
Само при мен ли линка за публикациите само от FV не работи

# 321
И при мен не работи

# 322
  • Пловдив
Здравейте, някой може ли да ми отговори, ако знае:Нали като направши 3 звездички на дадена култура ти дава един знак и започваш да взимаш XP като го береш?На мен не ми дава SadИма ли нещо, което трябва да се направи?

5% е шансът да ти даде ХР и затова не винаги дава.

От скоро имам табелка  за слънчоглед . Поставена е точно до полето , в което го сея . Не знам  дали има значение това , но винаги ми дава ХР .  Peace

# 323
Да се оплача....току що разпродавах малко кокошки и така се увлякох,че си продадох и кокошарника със 60 златни кокошки
Tired Сега купих отново и започвам пак разширения....тцтцтц

Ааааа че гаднооо. Confused

# 324
Slavaa,благодаря ти,видях го!Много е интересно.На мен само окаляни прасета ми се падат до сега и ги продавам,че няма къде да ги сложа.А кафеза и той от кутиите ли ти се падна?

Кафеза е от мистери бокс за 16 парички .

# 325
скъпи земеделци, трябват ми поне още трима съседи - е-мейли  на лични Grinning

# 326
Имам проблем, незнам дали при някой друг е така.
Не ми работи филтъра за приятели Farmville. Най отгоре на стената ми пише "Новини", до вчера вечерта нямах проблем.
Няко има ли идея, дали не е променено нещо и аз пак да не съм разбрала?

# 327
На мен ми се падна зелената къща. Как въртите конете както кокошките ли, аз пробвах да сложа един готов, но нищо не ми дава.

# 328
От вчера започнах да въртя конете. Тук прочетох, че е достатъчно да са готови над 33%, за да ти даде да обереш конюшнята и наистина е така. Но ми се струва, че по-рядко ми дава бонус, отколкото когато въртях кокошките. Вчера ми даде 2 пъти ХП и 2 помощника за обиране на животните. Днес обаче ми даде само веднъж - от около 30 врътки.

# 329
А колко коня слагаш вътре.

Общи условия

Активация на акаунт