FarmVille - 19-та тема

• 41 318
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • МАРС
 Joy Joy Joy
Ужас и аз мислех че съм се прекарала с коня!

# 301
16 FV за тая йордечка  ooooh! ooooh! ooooh!

# 302
  • UK
Патка е. Simple Smile

# 303

Би ли я сложила до тигърчето, че да злорадствам качествено  Twisted Evil
Иначе мен като ми потрябват момичета за бране на животни или дървета си завъртам конете и то пуска. Вече няма да се кьоря да целя розови капки  ooooh!

# 304
  • Кюстендил

Такъв ми бил късмета Mr. Green

Имам пари за още две кутии, но като се познвам, ще завъдя още две патки и ... не ми се мисли ooooh!
Трейси, тя си е там, ама я преместих за снимката само. Mr. Green

# 305
  • UK
Аз пък нали си наврях животните между дърветата, друг начин да ги обирам няма. Simple Smile

# 306
Ами аз на вечер вадя горе долу 2 за животни и 2 за дървеСа (че като им правя икебана ги боли) и 100 хп и съм рахат  Laughing

# 307
  • UK
Аз пък този медал ще го взема някъде догодина. Simple Smile Нямам къде да изкарам 20 коня във фермата си посмъртно. Simple Smile

Имам още 400 дървета за обиране до синия медал, тоест до четири дни съм готова, долу горе. После ще си поразчистя малко тая гора, дето ми заема 3/4 от фермата и вътре отново ще може да се диша, ура. Simple Smile

# 308
  • Кюстендил
Трейси, специално за теб  Laughing 

# 309
Е те майтап си правят вече  ooooh! Как може за 16 FV  такива коне и патки  Crazy Аз не че съм много трогната от green gazebo - то дето ми се падна, ама можеше пък по - хубави неща да сложат  Crossing Arms

# 310
  • Кюстендил
Е те майтап си правят вече  ooooh! Как може за 16 FV  такива коне и патки  Crazy Аз не че съм много трогната от green gazebo - то дето ми се падна, ама можеше пък по - хубави неща да сложат  Crossing Arms

Аз пък точно това исках Tired

# 311
Изобщо не мога да вляза в тъпия Facebook, нито в Zynga, някой има ли подобен проблем и на какво би могло да се дължи? Shocked

# 312
  • Русе
Да се оплача....току що разпродавах малко кокошки и така се увлякох,че си продадох и кокошарника със 60 златни кокошки
Tired Сега купих отново и започвам пак разширения....тцтцтц

# 313
  • Варна
*sve*, ужас Confused Някой може ли да ми каже какво трябва да се правят оградките за "Fenced in" рибона newsm78 Купувам, купувам, редя и като погледна в рибоните - нищо не помръдва, а преди малко дори като продадох оградки, бройката им се върна от там, където бях започнала да ги редя... пффууу

# 314
  • Кюстендил
Не трябва да ги продаваш преди да си взела медала. Затрупваш се с оградки докато го вземеш Peace

Общи условия

Активация на акаунт