FarmVille - 19-та тема

• 41 331
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
Green Mallard
High Kick Horse
Potted Clovers
Това е засега

+ Green Gazebo

# 286
# 287
  • В сърцето на живота!
Ето я и къщата Grinning И аз искааам Crazy

# 288
Green Mallard
High Kick Horse
Potted Clovers
Green Gazebo
Green Parrots
Green Farm House

# 289
Мда,определено не ми харесва нито едно,то толкова зелено ,че чак прекалено.Ще чакам другата кутия. Mr. Green

# 290
  • София
На първа страница в обясненията видях че пише че кутията за подаръци събира само 30,но аз бях събрала 50 и повече не можаха да влязат.При вас как е?

Увеличиха лимита на кутията на 50 съвсем наскоро и затова не съм поправила все още бройката на 1-ва стр. От другата тема вече ще корегирам старата информация с новата.

# 291
Green Mallard
High Kick Horse
Potted Clovers
Това е засега

+ Green Gazebo

+Green Parrots
  Green Farm House

Междо другото пише че новата синъо-зелена крава скоро ще се появи и със жълтици (ще можем да я купим с обикновените пари)

# 292
  • UK
И мен ме прецака с грозния кон. Не обичам коне, нито наживо, нито във Фармвил, някой като ми обясни как не може да не обичам коне, понеже всеки обичал коне и издивявам. Нищо, утре ще пробвам пак. Simple Smile Харесвам свети Патрик, детелинките, гърнетата със злато и така нататък. Simple Smile

# 293
  • E-CLM & CH-VD
Жалко, че не могат да се пращат като подаръци неща от собствената ферма на нечия друга  Twisted Evil, в почти всички игри е позволено.  Crossing Arms С кеф бих се разделила с някои предмети, които не ми харесват, а които други биха искали да имат.

Честно казано, разочарована съм от кутиите, а толкова ги чаках  Crossing Arms, ще си стискам кеша до другата седмица  Laughing.

# 294
И аз не обичам конете Mr. Green
А тези кутии много ме разочероваха Crossing Arms, ттолкова ги чаках а те пак животни ще пуснат ooooh!.
Надявам се трите неща, които чакаме от гърнетата със злато да не са пак някои златни, танцуващи, пеещи, сивеещи коне  Whistling

# 295
  • Кюстендил
Е, аз пък се сдобих със зелена патка Crossing Arms

# 296
Здравейте, някой може ли да ми отговори, ако знае:Нали като направши 3 звездички на дадена култура ти дава един знак и започваш да взимаш XP като го береш?На мен не ми дава SadИма ли нещо, което трябва да се направи?

# 297

Дай да я видим Simple Smile

# 298
Ха ха ха а аз си мислех че само аз съм карък. ooooh!
И е толкова грозна и зелена.............

# 299
  • Кюстендил

Дай да я видим Simple Smile

Ето я, убавицата!

Общи условия

Активация на акаунт