FarmVille - 19-та тема

• 41 336
  • 733
  •   1
Отговори
# 270
Да ви питам  как ставаше това с изпращането на скъпи подаръци от една на друга ферма?

Като отидеш при подаръка да натиснеш "Send", но може да се праща само на съседи.

# 271
Да ви питам  как ставаше това с изпращането на скъпи подаръци от една на друга ферма?

Като отидеш при подаръка да натиснеш "Send", но може да се праща само на съседи.

Много благодаря, а това е за сметка на изпращача, нали?не за този който получава?

в смисъл, че искам да си изпратя от нова ферма към старата ми, но да е за сметка на новата/за това я направих/

# 272

Харесваш си подаръка от магазина, но вместо BUY, кликваш на SEND и след това си избираш кой от съседите ти да го получи.

# 273

Много благодаря, а това е за сметка на изпращача, нали?не за този който получава?

в смисъл, че искам да си изпратя от нова ферма към старата ми, но да е за сметка на новата/за това я направих/

Пращаш от новата(фалшивата) към старата и старата ще отвори подаръка и ще се отчете в медалите. Новата нищо не получава и нищо не се отчита там.

# 274
  bouquet  bouquet  bouquet

благодаря!

# 275
  • sofia
момичета, нали трябва да е мистериозна кутия за да отчете за медала,а в момента няма . ако си изпратя друго ще отчете ли. благодаря ви предварително

# 276
момичета, нали трябва да е мистериозна кутия за да отчете за медала,а в момента няма . ако си изпратя друго ще отчете ли. благодаря ви предварително

И аз ги чакам с нетърпение, не, няма да отчете ако пратиш друго.

# 277
  • sofia
мерси , миличка

# 278
Според мен тези животинските се очтитат
Не знам, някой да каже

# 279
 bouquet  bouquet  bouquetЗдравейте и от мен аз си търся съседи на 22 ниво съм ако има желаещи нека пишат. sonika_b@abv.bg

# 280
Да,животинските ги отчита в медалите.А някой знае ли какво има в новата кутия с детелинката,че имам събрани малко кешчета и се чудя дали да си купя?Мерси!

# 281
Green Mallard
High Kick Horse
Potted Clovers
Това е засега

# 282
  • В сърцето на живота!
newsm45 Купих си от новите кутийки и ми се падна това танцуващо конче  Crossing Arms

Пак ли животни ще има в новата кутия? ooooh! Аман вече! Crossing Arms

А това е едно от нещата в новата кутия

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 21:53 от •◊ Ясмина ◊•

# 283
  • София, откъм тъмната страна
Тююююююю тамън си насях посевите и те пуснаха новите цветя за св. Патрик.... Close

# 284
Oх,май ще се въздържа и този път и ще изчакам следващите кутии  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт