FarmVille - 19-та тема

• 41 314
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
Аз имам един съсед, който вече има над 1 милион точки и ги направи за нула време. Предполагам, че той е намерил някакъв начин да ми натори цялата нива, (при това не веднъж)защото след като прочета, че той ме е торил и след него няма празно квадратче. Казва се Илия. Аз лично нямам нищо против. smile3521
И аз го имам този съсед, хахаха. Ясно ми стана вече. Ама не е само той така, поне при мен.

# 256
  • В сърцето на живота!
Мисля че програма е cheat engine 5.5

# 257
Потресена съм... Тъкмо си събрах 16 парички, а няма мистериозни кутии  Crossing Arms

# 258
Потресена съм... Тъкмо си събрах 16 парички, а няма мистериозни кутии  Crossing Arms

Днес би трябвало да пуснат новите кутии и се надявам пак да са по 16 парички и с  по-хубави подаръци .

# 259
  • МАРС
Най-вероятно ще ги пуснат по късно,не винаги новите неща са рано сутринта!И аз чакам с нетърпение,че съм скатала някой кеш Laughing

# 260
Най-вероятно ще ги пуснат по късно,не винаги новите неща са рано сутринта!И аз чакам с нетърпение,че съм скатала някой кеш Laughing

Да бе и аз съм скатала 22...ма не можах да си взема тигърчето още го преживявам  Mr. Green

# 261
Как е възможно?Бях си посадил raspberries за 2 часа и като ги обрах всичко ми беше наторено?????????????????????????????????????????????????????????????? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Shocked #Crazy Shocked Shocked #Crazy

# 262
# 263
  • в илюзия
Имам въпрос:
всичките ми съседи ги няма  Shocked Отдолу на линийката където излизат всички от 2 дни ми се изписва loading и няма нито снимка , нито име нищо. А като отида на My neighbours не ми дава никой , преди ми казваше , че еди кой си има нужда от помощ , а сега нищо.
Трябва ли да направя нещо, някакви настройки или...

# 264
# 265
Само аз ли не съм наторена  Crossing Arms.

Чувала съм че има програма която след като се инсталира сее,оре и обира вместо тебе постоянно-незнам обаче дали е вярно това! newsm78
Не разбирам тогава....защо се играе  Thinking, да отваря мист. кутии.....обезмисля се играта така.
Много ме е яд, че започнах да играя след НГ....много интересни подаръци е имало тогава.

# 266
А пък ние почнахме след Свети Валентин,гледам че и тогава и имало хубави неща,много са ми сладки тези розовите овце,така и не можах да се сдобия с такава.

# 267
Искам да ви се похваля, че си купих онова басейнче с патето за 22 FV . Много искам да кача снимка но не знам как .Търсих в правилата на сайта но не намирам нищо!!!Някой ще ми каже ли как? newsm78

# 268
Да ви питам  как ставаше това с изпращането на скъпи подаръци от една на друга ферма?

# 269
Искам да ви се похваля, че си купих онова басейнче с патето за 22 FV . Много искам да кача снимка но не знам как .Търсих в правилата на сайта но не намирам нищо!!!Някой ще ми каже ли как? newsm78

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0

Общи условия

Активация на акаунт