FarmVille - 19-та тема

• 41 312
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
И пак всичко ми е наторено  Shocked

На мен от около седмица ми е така. Като засея и след малко като влезна всичко е наторено. Но не е на всички имам още 2 ферми при тях не е така , на случаен принцип ли е не знам  newsm78

# 241
На първа страница в обясненията видях че пише че кутията за подаръци събира само 30,но аз бях събрала 50 и повече не можаха да влязат.При вас как е?

Дали ще чакаме деня на свети Патрик че да се отключат останалите три неща в гърненцето? newsm78

# 242
ами той май е на 17 март....може и да чакаме.

# 243
Имам малко събрани FV и се чудя какво да си купя - гората или басейна с патето. Не стигат и за двете, басейнът май повече ми харесва, но пък ми свиди.

# 244
Ето какво ми се е падало до сега от лилавите кутии :

# 245
  • Варна
Махнах си съседите, на които бях пратила покана за фермата, но не са я приели, те повечето не играят, пуснали са опция Cancel Request

# 246
Ако някой търси съседи,40 ниво съм ggileva@abv.bg!

# 247
  • E-CLM & CH-VD
Интересно защо още не са пуснали новите кутии.  Thinking

# 248
  • В сърцето на живота!
Интересно защо още не са пуснали новите кутии.  Thinking
И аз щях да питам същото.

# 249
  • Варна
И аз влизам с надеждата да прочета за нови кутии.  Crazy

# 250
  • София
И пак всичко ми е наторено  Shocked
Аз имам един съсед, който вече има над 1 милион точки и ги направи за нула време. Предполагам, че той е намерил някакъв начин да ми натори цялата нива, (при това не веднъж)защото след като прочета, че той ме е торил и след него няма празно квадратче. Казва се Илия. Аз лично нямам нищо против. smile3521

# 251
  • Кюстендил
Аз пък в две ферми видях малки бели яренца. Някой знае ли от къде се появяват?

# 252
Ако не греша, по коледа се продаваха за FV cash, а на мен ми се паднаха няколко от коледните подаръци.

# 253
  • Кюстендил
Ако не греша, по коледа се продаваха за FV cash, а на мен ми се паднаха няколко от коледните подаръци.

Аз мислех, че са от сега, покрай белите козички...

# 254
И пак всичко ми е наторено  Shocked
Аз имам един съсед, който вече има над 1 милион точки и ги направи за нула време. Предполагам, че той е намерил някакъв начин да ми натори цялата нива, (при това не веднъж)защото след като прочета, че той ме е торил и след него няма празно квадратче. Казва се Илия. Аз лично нямам нищо против. smile3521

Чувала съм че има програма която след като се инсталира сее,оре и обира вместо тебе постоянно-незнам обаче дали е вярно това! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт