FarmVille - 19-та тема

• 41 285
  • 733
  •   1
Отговори
# 330
 Twisted Evilстигнах 70 ниво ,наистина ли няма нагоре newsm78 и какво да играя тогава

# 331

За това влизам да питам...   Sad А сега?!

Иначе аз слагам кон на 33% или малко над + 4 коня на 0% (например) = 5 коня. Едва ли са повече от 30 кончета, трябва да видя, ми даде снощи 2 за животни, 2 за дървета и 1 експи.

# 332
  • UK
Работи ли ви онзи линк за отваряне само на нещата от Фармвил? Аз си го бях сложила във Фейвъритс и си го отварях оттам, но днес не ми работи, отваря си нормален нюз фийд...

# 333
Работи ли ви онзи линк за отваряне само на нещата от Фармвил? Аз си го бях сложила във Фейвъритс и си го отварях оттам, но днес не ми работи, отваря си нормален нюз фийд...

Не работи, току - що проверих. Много странно снощи работеше нормално.

# 334
  • UK
Мдам, съвсем нормално си работеше и при мен... Дано се оправи.

# 335
Явно на никой не работи този линк и при мен беше в "любими". Снощи нямаше проблеми  Close

# 336
  • София
По- лошо, не работят тези линкове за никоя игра.
Явно е проблем на фейса, дано го отстранят.

# 337
Ама като дам надолу си стоят нещата от снощи само за фермата, за днес обаче не е така...

# 338
Извинете ще ми кажете ли как се блокира някое приложение.

# 339
  • UK
Зависи какво искаш от него - ако искаш да не ти се появява на стената е достатъчно да натиснеш хиксчето на който и да е пост от него, то ще те пита дали искаш да блокираш приложението или приятеля, който го е пуснал, натискаш на приложението и повече няма да ти се появява на стената.

# 340
Сега не мога да взема нищо...зарежда бяла страница...

# 341
  • София
Ама като дам надолу си стоят нещата от снощи само за фермата, за днес обаче не е така...

На мен ми седи до преди час. И после в най новите публикации е мазалото.
След време, като проверя пак - до преди час е наред.

# 342

Същото и при мен. Tired

# 343

И при мен е същото... Confused

# 344
Зависи какво искаш от него - ако искаш да не ти се появява на стената е достатъчно да натиснеш хиксчето на който и да е пост от него, то ще те пита дали искаш да блокираш приложението или приятеля, който го е пуснал, натискаш на приложението и повече няма да ти се появява на стената.

Виждам само опция скрий в горния десен ъгъл на побликацията.А това приложение е гадно пуснах го и то ме питаше дали ежедневно да ми го пуска автоматично аз май дадох да и сега всеки ден ще се появява. Cry Close

Общи условия

Активация на акаунт