FarmVille - 19-та тема

• 42 001
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
При мен досега не се беше случвало ... И какво излиза - да си избираме съседи с имена, които не са сходни с нашите собствени, така ли  newsm78

Аз понеже чета отзад напред, та бързам да се обадя - не може да е така, понеже имам братовчедка, която се казва като мен и сме си написали имената с разлика само в буква Я (ya/q) и ми е съсед от самото начало и нямам проблем  Peace иначе си разпродадох дърветата, че им взех медала и си оставих по 1 от всяко... оказа се, че имам 26 вида дървета  Shocked

Връщам се да чета Simple Smile

# 601
търся си още 25 съседа: elendi@abv.bg

# 602
  • UK
И аз вчера взех синия медал за дърветата, мислех си че никога няма да се случи. Поне вкараха помагачките преди това, а не както животните, дето на ръка трябваше да ги обирам (както и почти всички тук, де). Simple Smile

# 603
Момичета писах на модераторите да заключат "темата за ликове" понеже за момента не работят. Ако пак има възможност да се помага на не съседи ще пуснем нова тема  Peace

# 604
Здравейте отново, оказа се че има доста абонати във фейсбука с име Todor Atanasov, така че емайла е  bore_kk@abv.bg, ако някой иска да ми стане съсед.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 16:33 от bore_kk

# 605
  • 7800
При мен досега не се беше случвало ... И какво излиза - да си избираме съседи с имена, които не са сходни с нашите собствени, така ли  newsm78

Аз понеже чета отзад напред, та бързам да се обадя - не може да е така, понеже имам братовчедка, която се казва като мен и сме си написали имената с разлика само в буква Я (ya/q) и ми е съсед от самото начало и нямам проблем  Peace иначе си разпродадох дърветата, че им взех медала и си оставих по 1 от всяко... оказа се, че имам 26 вида дървета  Shocked

Връщам се да чета Simple Smile

Оня ден имах същия проблем с една съседка - не ми е адашка, но фамилиите ни са еднакви. Явно от време на време системата получава световъртеж  Mr. Green .

# 606
Аз два пъти срещнах този проблем при съсед с който нямаме нищо общо в имената, така че просто е някакъв бъг, но се надявам скоро да се оправи

# 607
При мен се получи това днес с нови съседи, изписва, че не може да взема от себе си  Crazy

# 608
  • London
Аз ... такова ... ъ-ъ-ъ  Embarassed

Да поспамя ... моля да ме извините   

Ще стане скоро година от както пишем в тази тема ... не е ли време за натурален сок  Mr. Green

# 609
  • 7800
Ми като няма казан и краставица...

# 610
Ми като няма казан и краставица...

Вместо запис някой да нарежи салатката
ето и казана за ракията,вадете чашите  Mr. Green

# 611
Аз ... такова ... ъ-ъ-ъ  Embarassed

Да поспамя ... моля да ме извините   

Ще стане скоро година от както пишем в тази тема ... не е ли време за натурален сок  Mr. Green

Сок пия само ферментирал  Mr. Green

# 612
  • София
Овчарче, отдавна е време.
И да не е само спам, на мен съседите ми излизат {1} , когато взимам от стената. Няма име няма никой.

П.П. Това сигурно е защото съседите са ми номер 1.

# 613
# 614

Тези ги има в момента в Петвил. Има цел, да събереш определена бройка...

Общи условия

Активация на акаунт