Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 982
  • 187
  •   1
Отговори
# 15
  • На черешатааа
За 2рата ще чакам тогава. Малко са нещата, но все пак имам  Joy

# 16
Здравейте момичета,и аз мога да направя поръчка ,даже смятам днес да разгледам и да си набелецжа някои неща..ако някой все още не е поръчал на другото момиче да се обажда..Simple Smile

# 17
Здравейте!искам да ме включите в поръчката ще разгледам какви неща има днес.И ще пиша на личния.

# 18
Здравейте,ще правя поръчка със сигурност ,понеже си харесах някои био-продукти и мисля,че си заслужават.Поръчката ще направя след 1-2 седмици,понеже сега чакам доста други поръчки и да ми се махнат от главата.
Ще поръчвам чрез англ.адрес,ако някой иска да се включи с неголяма сума,може да ми пише на лични  Peace

# 19
  • София
Аз реших утре да пусна поръчка! Ако има кандидати , да ми пишат на лични. Желателно е да са от София!

# 20
Аз от този сайт нямам оплаквания. Два пъти съм поръчвала - прахчета за зъби и гелче за зъбки - дойдоха ми нещата точно за 5 дни. Дори си спомням, че им писах, защото в пощата тук ми бяха забавили пратката. Веднага ми отговориха, изобщо много съм доволна! Peace

# 21
Да кажа,че около 22.МАрт ще си напоръчам някои нещица,но реших,че направо с директното от Англия. АКо някой иска да  се включи,да ми пише  Peace

Или ако някой от София поръчва,да ми пише Simple Smile

# 22
Ще пускам поръчка утре - доставка директно до България  Peace , ако някой иска нещо да ми пише.. От София съм.  Grinning

# 23
аз да попитам- на 16 този месец направих пьрвата си порьчка, получих мейл и там прочетох, че когато порьчката ми трьгне ще получа още един. винаги ли получавате още един мейл или трябва да си проверявам в сайта?
иначе в сайта в Outstanding Orders, статуса е Order Being Processed.

и последно, кьде се получават пратките- в пощата или на адрес?

# 24
  • София
Винаги са ме уведомявали ,че поръчката е изпратена. Получавам всичко от ЕС в пощата( не знам за получаване на адрес как стоят нещата) Simple Smile

# 25
аз да попитам- на 16 този месец направих пьрвата си порьчка, получих мейл и там прочетох, че когато порьчката ми трьгне ще получа още един. винаги ли получавате още един мейл или трябва да си проверявам в сайта?
иначе в сайта в Outstanding Orders, статуса е Order Being Processed.

и последно, кьде се получават пратките- в пощата или на адрес?
На мен поне за тези два пъти са ми писали е-мейли. Пратката ми идва в пощата.

# 26
Ех, зарибихте ме  newsm53,

Доста изгодни неща видях и вероятно ще направя поръчка или ще се включа в обща. На мен обаче ми изписва доставка 9.95 лири - може би, защото е до Търново  newsm78 . Ако има кандидати от района може да поръчаме заедно Party

Редактирам се! Доставката за цяла Европа е £9.95 без значение общата поръчана сума - пише го в сайта!  Wink

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 09:30 от *Rudolph*

# 27
Аз имам около пет самостоятелни поръчки от сайта. Само една ми е отказана, с обяснението, че медикамента , който съм поръчала е преценен от техния фармацевт, че може да не се прилага правилно.
Има нещица, които си заслужава определено да бъдат поръчани за децака, като :
http://www.chemistdirect.co.uk/anbesol-teething-gel_1_3353.html - няма по-добро облекчаващо средство за никнещи зъби.

http://www.chemistdirect.co.uk/kool-n-soothe-sheets---kids_1_6931.html - компреси за сваляне на висока температура , с трайност до 6 часа. При последната висока температура на сина ми, наред с хексалгина и панадола, тези компреси се оказаха по-добри от стандартните компреси с вода и оцет.

http://www.chemistdirect.co.uk/nelsons-arnicare-arnica-kids-stick_1_26532.html - хомеопатично средство при удари /когато няма открита рана/, предпазва от подуване и получаване на синина.

http://www.chemistdirect.co.uk/glycerin-glycerol-suppositories-b … fants_1_3124.html - глицеринови свещички при запек за деца. В БГ такова чудо няма, а действа безотказно.

Внимавайте какви лекарства поръчвате , може да ви откажат поръчка за лекарство. Само не мога да разбера, защо не ми дава директна доставка за парфюм, пише че не може да се достави извън Англия.
След четвърта доставка  ми пратиха код за 5 % намаление, но незнам дали е персонален.

# 28
Аз също съм поръчвала от този сайт и съм много доволна. Цените са супер, аз бях поръчала апарат за кръвно Омрон за няма и 15 паунда, тук е 120 лв, ел. термометри Омрон, които обаче не ползваме защото се оказа, че не мерят точно. Глюкомерите Optium Xceed са просто на смешна цена също - 7 паунда, тук ти искат по 80 лв поне. Бях взела и малко козметика, от която сме много доволни- едното беше Bio Oil, за което четох много хубави отзиви и си изкарах зимата с него, не знам дали премахва белези, както пише, но определено е добре за кожата през зимата. Нещата дойдоха много бързо в пощата, ако не се лъжа имах тракинг номер. Плащането през пейпал не работеше обаче.

# 29
  • Хасково
Аз също съм поръчвала от този сайт и съм много доволна. Цените са супер, аз бях поръчала апарат за кръвно Омрон за няма и 15 паунда, тук е 120 лв, ел. термометри Омрон, които обаче не ползваме защото се оказа, че не мерят точно. Глюкомерите Optium Xceed са просто на смешна цена също - 7 паунда, тук ти искат по 80 лв поне. Бях взела и малко козметика, от която сме много доволни- едното беше Bio Oil, за което четох много хубави отзиви и си изкарах зимата с него, не знам дали премахва белези, както пише, но определено е добре за кожата през зимата. Нещата дойдоха много бързо в пощата, ако не се лъжа имах тракинг номер. Плащането през пейпал не работеше обаче.
Да ти кажа честно аз установи, че нито Омрон нито Микролайф термометрите мерят вярно - така че не е от сайта.

Общи условия

Активация на акаунт