Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 18 018
  • 187
  •   1
Отговори
# 60
И аз получих точно преди празниците - доволна съм от всички неща. Взех поръчката от пощата!

Днес говорих с тях 2 пъти в Online чата по повод възстановяване на парите от отказаните артикули. Първо ми казаха, че са удържали точната сума и няма за връщане  Naughty , а втроия път, че ще наредят на счетоводството си да ми върнат разликата. Вече са ги превели към ПейПал, жалко обаче, че трябваше аз да ги подсещам  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 16:57 от *Rudolph*

# 61
  • Sofia
Има ли желаещи да се включат в поръчката, която ще правя?  newsm78

# 62
  • In transit
Направих поръчка малко преди празниците...на 29.03.. досега все още не са ми я пратили само периодично ми отказват по нещо..иначе парите си ги дръпнаха от пейпал въпреки, че на чата твърдяха, че не са ги дръпнали ама като им казах, че не са ми приспаднали сумата по отказаните неща и веднага я върнаха към пей пал. Кажете моля ви  колко дни най-много ви се е случвало да чакате да ви тръгне колета? Изчака ми се чакането  Mr. Green

# 63
здравейте момичета бихте ли казали за какъв срок долу горе получихте поръчките си,минаха 3 дни още не са ми дръпнали парите

# 64
Момичета, нашата обща поръчка от www.chemistdirect.co.uk днес пристигна в София. От Англия тръгна с куриер DPD, които тук се представляват от "Сити Експрес". Обадих им се и казаха че понеделник ще ми я доставят.  Hug
Тръгна на 01.04 и днес 09.04 пристигна в София

# 65
Някой има ли представа този термометър дали отчита точно?
http://www.chemistdirect.co.uk/omron-gentle-temp-thermometer_1_11663.html
Ще бъда много благодарна ако някой сподели!  bouquet

# 66
  • Sofia

Има добри отзиви на сайта. Иначе линката си беше поръчала ето този: http://www.chemistdirect.co.uk/omron-eco-temp-ii-digital-thermometer_1_26551.html
на външен вид изглеждаше много добре. Ако чете темата, дано сподели дали е хубав  Peace

# 67
Сега открих темата и ще я следя!

# 68
  • Sofia

моля те, почисти си кутията...немога да ти пиша  Sad

# 69
Аз да се оплача,че вече 3 седмици са ми блокирали 185 лв. и са отказали поръчка. Само не виждам смисъл от това държане на парите,много са тромави и бавни. Много жалко,че имат хубави продукти на ниски цени,ако не беше така щях да си ги сложа в черния списък и да не припарвам  Naughty

А защо са ми отказали- дали защото е до англ.адрес и с българска карта или защото имахме доста (над 15 продукта),които искат обяснения защо ще взимаме. Ще взимаме аспирини и нурофени до 3 коляно,каквот толкова питат  Twisted Evil

# 70

А защо са ми отказали- дали защото е до англ.адрес и с българска карта или защото имахме доста (над 15 продукта),които искат обяснения защо ще взимаме. Ще взимаме аспирини и нурофени до 3 коляно,каквот толкова питат  Twisted Evil

Второто е по-вероятно, защото аз плащам с БГ карта до английски адрес и нямам проблеми досега

# 71
  • Sofia
Аз да се оплача,че вече 3 седмици са ми блокирали 185 лв. и са отказали поръчка. Само не виждам смисъл от това държане на парите,много са тромави и бавни. Много жалко,че имат хубави продукти на ниски цени,ако не беше така щях да си ги сложа в черния списък и да не припарвам  Naughty

Моята поръчка също много бавно дойде...май повече от месец, но въпреки това пак ще пусна, защото има неща, които са много изгодни. Искам само да ви кажа, че този нурофен вчера го пробвах. Изпих 1 таблетка, но след 2 часа пак започна да ме боли и изпих още една....е няма такъв ужас цяла нощ! Задъхвах се, адски болки в корема и гадене...после прочетох, че минимум 4 часа трябва да има между приемането на таблетките. Много е силен наистина...не е като тукашния. Води се Express 512mg, тъй че само казвам да внимавате  Naughty

# 72
Купували ли сте от сайта никотинови дъвки, например такива - http://www.chemistdirect.co.uk/nicorette-original-gum-4mg_1_3448.html

# 73
  • София
Каква е цената на доставката? Ако някой прави поръчка и е от София ще се включа.Пишете ми момичета, че си харессах няколко неща Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:37 от aria_82

# 74
Да ви следя и аз  Grinning
Преди дни получих поръчка, само че чрез фирма-посредник, доволна съм от нещата, сега обмислям следващата поръчка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт