Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 978
  • 187
  •   1
Отговори
# 90
И аз да се оплача!
Пуснах поръчка до адрес в Англия и ми я отказаха , вече три пъти им писах да питам какъв е проблема, но отговор няма!
Някоя от вас дали е успяла да получи поръчка пратена до Английски адрес?
Моля ви споделете! Praynig
преди две седмици пуснах поръчка до английски адрес, парите ги дръпнаха на следващия ден и на по-следващия изпратиха поръчката  Peace

# 91
  • Sofia
хайде пак ще пускам поръчка. Предната още не е дошла, но забравих да си поръчам масло от жожоба, а ми трябва спешно. Пишете ми на лична, ако някой иска да се включи  Peace

# 92
  • pomorie
хайде пак ще пускам поръчка. Предната още не е дошла, но забравих да си поръчам масло от жожоба, а ми трябва спешно. Пишете ми на лична, ако някой иска да се включи  Peace
оооох аз искам 4е свършиха на малкия витамините ,но нямам още новини от *R*A*D*I*  за блокираните пари...дооооста време мина....по4ти 30 дни станаха.какво толкова правят от сайта 4е не ги освободят незнам  #Cussing out

# 93
  • Sofia
аз пуснах поръчката миналата седмица и днес получих е-мейл, че е изпратена, но не цялата. 2 неща липсват и в най-скоро време ще ми ги пратят без да ме таксуват допълнително за транспорта. Crazy Отказали са ми и няколко артикула, но поне има развитие  Peace

# 94
  • София
Момичета и аз мисля да направя една поръчка.Досега има ли случаи на обложени с мито парфюми от тук? Аз съм от София и ако на някой му е удобно да си вземе нещата от Дружба 1 или Младост 1 моля да се присъедини към поръчката Simple Smile Нямам възможност да се занимавам да препращам нещата, затова поставям това условие Simple Smile

# 95
Няма мито, реално то си е пратка в рамките на ЕС  Peace
Аз утре си чакам втората поръчка Sunglasses Досега не съм имала проблем ( с доставка през посредник)

# 96
  • София
Няма мито, реално то си е пратка в рамките на ЕС  Peace
Аз утре си чакам втората поръчка Sunglasses Досега не съм имала проблем ( с доставка през посредник)
Благодаря за отговора. Би ли ми казала кой посредник използваш и колко ти излиза доставката по този начин?

# 97
С Емпреса, 1,50 паунда ми взимат на кг. За по-леки неща така е по-изгодно, тъй като вътрешната им доставка до адреса в Англия е 2,95 паунда.

# 98
  • София
С Емпреса, 1,50 паунда ми взимат на кг. За по-леки неща така е по-изгодно, тъй като вътрешната им доставка до адреса в Англия е 2,95 паунда.
Аз като човек не разбиращ от пазаруване с посредници ще те помоля да ми кажеш : тоест плащаш 3 паунда ако е под 1 кг?
Второ: каде е английския адрес на емпреса, че никъде не го видях Embarassed
Трето: от къде си взимаш нещата-доставят ли ти ги срещу определена сума или ги взимаш от поща?

# 99
тук им е адреса http://empresa.forumi-bg.com/vt3.html , пратките си ги взимаш в определени от тях дни за раздаване, за които пише в същия форум  Peace

# 100
desex ти е отговорила  Grinning

# 101
  • София
Благодаря за отговора.Това означава, че могат нещата да се взимат само от адреса им в Павлово в дните за раздаване, а на мен ми е мнго далече Sad

# 102
може да ти ги пращат по куриер, ако ще ти е по-удобно  Peace

# 103
  • София
може да ти ги пращат по куриер, ако ще ти е по-удобно  Peace
  bouquet

# 104
  • някъде
Добре де,като сумираш доставката в Англия и таксата на емпреса не получаваш ли сума,близка до цената на международната доставка?!

Общи условия

Активация на акаунт