Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 984
  • 187
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ако някой от София прави поръчка ще се включа с няколко неща, ще си изнабелязах 100 неща, но постепенно ще го поръчвам.

# 76
  • някъде
Пак да напомня,че от Варна и Търговище правим обща поръчка.

# 77
  • София
Момичета ако някоя от Вас прави поръчка за София за другата седмица моля да ми пише Simple Smile

# 78
9.95 лири е доставката каквото и колкото и да си поръчаш.
Моята поръчка тежеше 15 кг - купих за котките ми 6 кг Роял Канин + 8 кг. дървена котешка тоалетна + кутия с капак за съхранение на храната им + разна козметика за котки + козмерика за хора  Mr. Green  + някои лекарства

# 79
  • София
Ами не е малкодоставката като пари, така че съм готова да си я поделя с някоя от Вас или с няколко от Вас, които правят поръчки за София.Моите неща са дребосъци Simple Smile

# 80
# 81
И аз мисля,че понякога си заслужава с директната доставка,било и 22 лв. след като тежи толкова.
Много се навих да поръчам на Веледа,СебаМед и някои витамини и добавки,които са страшно изгодни,НО още са блокирани парите.Извинявам се на двете жени,които са ми се доверили с не малко пари за обща поръчка и благодаря за търпението   bouquet
Днес пак им писах на сайта и в пон.ще им се обадя да отблокирват парите  Rolling Eyes

# 82
  • София
И аз мисля,че понякога си заслужава с директната доставка,било и 22 лв. след като тежи толкова.
Много се навих да поръчам на Веледа,СебаМед и някои витамини и добавки,които са страшно изгодни,НО още са блокирани парите.Извинявам се на двете жени,които са ми се доверили с не малко пари за обща поръчка и благодаря за търпението   bouquet
Днес пак им писах на сайта и в пон.ще им се обадя да отблокирват парите  Rolling Eyes
А казаха ли ти защо са кенселирали поръчката.Едва ли всички продукти са били изчерпани.И аз се притеснявам с това блокирване на суми, че и аз чакам една да отблокират след поръчка в друг сайт, но там поне знам защо кенселираха поръчката.

# 83
  • pomorie
Peaceне се притеснявай мила

# 84
  • София
И аз да се оплача!
Пуснах поръчка до адрес в Англия и ми я отказаха , вече три пъти им писах да питам какъв е проблема, но отговор няма!
Някоя от вас дали е успяла да получи поръчка пратена до Английски адрес?
Моля ви споделете! Praynig

# 85
  • София
Ох от всякъде ни режат май.Дано поне с директна доставка да става.Аз ще чакам обща поръчка ако някой прави.

# 86
  • Sofia
аз направих поръчка миналата седмица и още чакам да я пратят. И предната беше така....сигурно 2-3 седмици чаках, но всичко пристигна. Платих с PayPal. Иначе пак ще направя поръчка стига да се съберем хора. Аз съм от София  Peace

# 87
  • София
При следваща поръчка се включвам.Ще чакам да ми пишете , че някои неща вече са ми много необходими-като спиралата за очи и лака за нокти Simple Smile

# 88
аз направих поръчка на 06 април и все още не е изпратена...чакам,дори не са си дръпнали парите от кр.ми карта

# 89
  • Sofia
аз направих поръчка на 06 април и все още не е изпратена...чакам,дори не са си дръпнали парите от кр.ми карта

Аз я плащам с PayPal и блокират парите на момента. Ако до 2-3 дни не е изпратена почвам да им досаждам и до 1-2 седмици я пращат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт