Поръчка www.chemistdirect.co.uk

• 17 975
  • 187
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Интересно за плащането през PayPal никакви проблеми не съм имала.
И понеже тук сте на тема фармация още един саит за подобно пазаруване с по-ниска доствка-за да сравнявате цените и да има все пак конкуренция Simple Smile http://www.pharmacy2u.co.uk/ тук пращат много кодове за 5% или 10% отстъпка

# 31
благодаря ви  Hug

моята порьчка още не е трьгнала и се чудя дали да им пиша или трябва да мине определен период? вече мина седмица от както порьчах.

# 32
  • Sofia
благодаря ви  Hug

моята порьчка още не е трьгнала и се чудя дали да им пиша или трябва да мине определен период? вече мина седмица от както порьчах.

с моята се бавиха повече от седмица. аз им писах 2 пъти. накрая я пуснаха и сега я чакам

# 33
Някой получи ли си вече поръчката до български адрес?
За колко време идват?

# 34
И понеже тук сте на тема фармация още един саит за подобно пазаруване с по-ниска доствка-за да сравнявате цените и да има все пак конкуренция Simple Smile http://www.pharmacy2u.co.uk/ тук пращат много кодове за 5% или 10% отстъпка
 Тук не е по-ниска доставката. С всеки един продукт в кошницата, се увеличава и въобще не мога да схвана логиката, по която расте  Crazy - на някои продукти скача само с по някой пенс, на други продукти - направо с по 1-2-3 лири отгоре. Първоначалната доставка (т.е. само при един продукт в кошницата), също е различна за различните продукти  newsm78
Иначе, действително пращат, отвреме навреме, кодове за 5% и 10% намаление, което до някаква степен може да компенсира доставката. И са бързи - за няма седмица, нещата пристигат.

# 35
Да ти кажа честно аз установи, че нито Омрон нито Микролайф термометрите мерят вярно - така че не е от сайта.

Laughing Ааа, ясно ми е, че не е от сайта, просто дадох инфо как са нещата, които съм взела  Laughing

# 36
Доставката до Европа е 10 паунда,нали така?
И искам да питам някой получавал ли е поръчка до сега- в пощата или с куриер идва?
  bouquet

# 37
  • pomorie
Цитат
Доставката е £7.49

# 38
01  £6.14 
Basket Total: £6.14 
Delivery: £9.95 
Order Total (Including VAT 91p ): £16.09 

вече не е 7.50 май  Thinking

# 39
  • София
Вече 10 дни минаха и няма никакво движение по поръчката ми. Само получих отказ за един артикул , който не е наличен! Thinking

# 40
  • Sofia
Вече 10 дни минаха и няма никакво движение по поръчката ми. Само получих отказ за един артикул , който не е наличен! Thinking

И при мен беше така. Накрая ми отказаха 4-5 артикула я пратиха. Все още я чакам. Иначе и аз тъкмо видях, че са вдигнали цената на доставката  Crossing Arms

# 41
до БГ адрес ли ви е доставката?
моята я пуснах до английски адрес и на третия ден беше със статус Dispatched  Peace

# 42
И аз пуснах вчера до България. Сега ще чакам развитие ... ще пиша как върви  Wink

# 43
  • Sofia
до БГ адрес ли ви е доставката?
моята я пуснах до английски адрес и на третия ден беше със статус Dispatched  Peace

Предполагам, че зависи и колко артикула поръчваш и затова се бавят понякога. Аз я пратих на БГ адрес и все още чакам да дойде  newsm78

# 44
аз днес им писах за втори пьт, отговорьт е пак сьщия- скоро!

моята порьчка е само от 2 неща, не вярвам за това да се бави  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт