Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 482
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Поздрав стил "Незабравима"

Честит празник!

Принцеси на розите, винаги имайте по един Харун до вас. Обичайте като Еда, но не се съобразявайте с околните, за да сте наистина щастливи. Обичайте семействата си, но винаги поставайте децата си на първо място. Бъдете решителни и не пропускайте нито един миг да сте до вашия Харун - всеки пропуснат миг е равен на години за всички истински обичащи се двойки.
Желая ви, когато остареете всички около вас да говорят за вашата незабравима, красива,истинска, но не трудна любов.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 12:22 от bghelp

# 196

Честит празник!

Принцеси на розите, винаги имайте по един Харун до вас. Обичайте като Еда, но не се съобразявайте с околните, за да сте наистина щастливи. Обичайте семействата си, но винаги поставайте децата си на първо място. Бъдете решителни и не пропускайте нито един миг да сте до вашия Харун - всеки пропуснат миг е равен на години за всички истински обичащи се двойки.
Желая ви, когато остареете всички около вас да говорят за вашата незабравима, красива,истинска, но не трудна любов.
това ме изкефи.много готин поздрав Laughing

# 197

Честит празник!

Страхотно ...  bouquet  bouquet  bouquet

# 198

Честит празник!

newsm10 smile3525

# 199
Zdraveite momi4eta! : newsm03 4estit 8-mi mart!  Flowers Rose Az swm na 55 godini, no se interesuvam ot mnogo ne6ta, za koito niakoi moje da si kajat - a neprisw6to za godinite i. No, po dux naistina se 4uvstvam ne na godinite si. Otdavna znam za foruma ot dw6teria mi. Tia go sled neprekwsnato ni6to 4e jivee v Canada, Montreal. Za neia e mnogo polezen  po vsi4ki temi. Nikoga ne swm pisala do sega vwv forum.  smile3523 I  re6ix da probvam da se vkliu4a. Ne znam kolko 6te e uspe6en opita, no ot nego glava ne boli. Triabva da se probva, ina4e kak 6te znam moga li ne, ne li... Registrirax se vwv Facebook-a na "Nezabravima".
Vseki den 4eta va6ite mneniya za seriala, koito mi e liubim. newsm44 Ne gledam seriali, no tozi slu4aino zapo4nax da go gledam ot 20 seriya niakwde i kakto vie kazvate v nego ima niakakva magiya, koiato me dwrji.  I sega samo otvariam 1-va stranica za da vidia nezamenimite momi4eta  newsm51 dali sa ka4ili niakoia nova seriya  newsm10.

# 200
Честит празник мили дами.
Пожелавам ви много щастливи мигове и много весели моменти.
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 201
Ето един поздрав и от мен.http://vbox7.com/play:4ac1b838

# 202
Момичета и момчета,нямате равни на себе си!Ще ме "спукате"  от смях.Ама сте невероятни творци на бисери.Чета ви и се смея от сърце,у дома вече ме мислят за куку.Седя пред компа и се превивам от смях.Страхотен ден.БРАВО НА ВАС! А сега искам да подаря нещо на ДАМИТЕ по повод празника ни!

Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всичките блага, които ми даваш, но въпреки това, не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия – той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така, че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре, но къде е уловката?
- Ами ще го създам при едно условие…
- Да?
- Както казах, той ще е много горд и самовлюбен. Затова нека го оставим да си мисли, че той е бил създаден първи. Това ще
smile3501

# 203

Честит празник!

Благодаря! Толкова добре си го написал, страхотно е! smile3525 newsm10

# 204
  • Sofia, Bulgaria
Момичета и момчета,за съжаление в този прекрасен ден има и една тъжна новина.Земетресението в нашата съседка Турция.Има и загинали хора.Нека знаят ,че им съчувстваме и сме мислено с тях в този ужасен ден!Съболезнования за загиналите!

# 205
@ lilivanili
От къде е тази страхотна снимка на Харун, моля дай ми линк да си я дръпна. Един път е  Heart Eyes

# 206
  • Sofia, Bulgaria
Zdraveite momi4eta! : newsm03 4estit 8-mi mart!  Flowers Rose Az swm na 55 godini, no se interesuvam ot mnogo ne6ta, za koito niakoi moje da si kajat - a neprisw6to za godinite i. No, po dux naistina se 4uvstvam ne na godinite si. Otdavna znam za foruma ot dw6teria mi. Tia go sled neprekwsnato ni6to 4e jivee v Canada, Montreal. Za neia e mnogo polezen  po vsi4ki temi. Nikoga ne swm pisala do sega vwv forum.  smile3523 I  re6ix da probvam da se vkliu4a. Ne znam kolko 6te e uspe6en opita, no ot nego glava ne boli. Triabva da se probva, ina4e kak 6te znam moga li ne, ne li... Registrirax se vwv Facebook-a na "Nezabravima".
Vseki den 4eta va6ite mneniya za seriala, koito mi e liubim. newsm44 Ne gledam seriali, no tozi slu4aino zapo4nax da go gledam ot 20 seriya niakwde i kakto vie kazvate v nego ima niakakva magiya, koiato me dwrji.  I sega samo otvariam 1-va stranica za da vidia nezamenimite momi4eta  newsm51 dali sa ka4ili niakoia nova seriya  newsm10.
[/quote
ДОБРЕ ДОШЛА!Ако имаш кирилица на компа пиши на нея!Иначе очакваме и твоите коментари за филма с интерес!

# 207
Честита нова темаа   bouquet  Hug
Закъснях малко с поста затова го прехвърлям тук:

Не мисля, че Еда може да е сестра на Харун.
По-скоро новата героиня може да е сестра на Харун (извинявам се ако меннието ми е нелогично, защото знам за нея само от форума).
Но Еда със сигурност не е.. нямаще да я удари на яхтата..
А и  Бату нямаше да прави такива интриги между нея и Харун - все пак целта е Феяз.. Еда няма нищо общо освен, че е любима на Харун.

За Ниса и дума не може да става - защото ако се окаже тя тозси път няма да глобят сериала за страстни целувки, а ще го анатемосат за разврат и кръвосмешение  

Ами.. май това е от мен.. С нетърпение чакам преводите на новите серии или да го пуснат по Нова пак.  
Не разбрах дали не е допусната грешка, или предположенията снощи са стигнали до там:
Ако Еда се окаже сестра на Харун
Ще си имат сестричка?!?!?  newsm09
То ще е една (драма) (драма) (драма) .............
(ще ги призная накрая сценаристите)

Нещо си  в грешка, никой не е писал, че Еда е сестра на Харун
Реакция от написаното (цитат)  newsm78

# 208
  • София
Между другото сега се загледах в статистиките на BG-Mamma и видях тема "Първи/ранни признаци на бременност".  Дали да не се прехвърлим там, да се пообогатим малко по въпроса и да помогнем на Харун да разкрие Мелда и без да я мъкне зорлем по ехографи? То нейното са късни признаци на лудост, е не ранни на бременност, ама трябва човек да ги знае.

# 209
Ха, ха , много гот, разсмя ме. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт