Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 481
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ

Косата на мама е светла и мека.
Ръката на мама е нежна и лека.
Тя много мила и много добра е
даже, когато не й се играе.

Но често до късно мама я няма -
тя работи в нейната служба голяма
и само от работа ми телефонира
но това не ми стига, то се разбира.

И истински хубаво е в нашата къща
само, когато тя от служба се връща
и погалва косата ми с уморена ръка.
Когато порастна ще направя така ,
че тя да не работи през целия ден
или нека работи, но нещо при мен.

newsm51

# 181
  • Sofia, Bulgaria
По въпроса с палатковия лагер!Досега бяха дни на отворените врата,в сряда е ден на заключените и ето какво става-TOUTE LA FAMILLE на поляната.Нощес сънувах хубав край на филма,Харун и Еда заедно.Дано се сбъдне!

# 182
В трейлъра Еда е сама в стаята и спи,когато Саадет я заключва и драсва клечката.Струва ми се ,че е много важно ,кой ще я спаси-Харун се разпива с Едже,а Толга никакъв го няма.Явно това е доста късно през нощта,за да спи Еда.Къщата е утихнала,всички спят или са някъде навън/не са на театър,кино или концерт/къде са мъжете на Еда?
Цитат
Абе дано Харун да я спаси

В новата серия програмата на Харун е много натоварена, който и да я спаси няма да му я отстъпи за едното мерси.

# 183
  • София
Много смях днес, много нещо. Дано само да е на хубаво. Някои пишат, че само пред компа се смеят, а аз започнах и по улицата, че даже и на собствените си глупости (досега не ми се е случвало). Хайде на жена м вкъщи ще обясня някак и тя като разбере как ми се отразява гледаното на филма на чувствата ми към нея, най-много да ме накара да гледам всички турски сериали и да участвам във всичките им форуми. Но на улицата не знам какво ще ме сполети - ще вземат да ме приберат накрая на по-сигурно място. Ако така стане, предварително ви желая успех в гледането по-нататък и хепиенд задължително.

# 184
Бъди непозната, за да си интересна,
Бъди недостъпна, за да си желана!
Ако говорят нещо лошo за теб, (talk) не се ядосвай! :@
Щом говорят, значи завиждат, (envy)
а щом завиждат значи има за какво. :O
Знай си цената, (cash) но не се продавай!
Пожелавам ти това от все сърце заедно (h)
с много здраве, щастие (happy), късмет (y) и любов! (inlove)
Честит 8 Март! (F)

# 185
По въпроса с палатковия лагер!Досега бяха дни на отворените врата,в сряда е ден на заключените и ето какво става-TOUTE LA FAMILLE на поляната.Нощес сънувах хубав край на филма,Харун и Еда заедно.Дано се сбъдне!
Дано!  Дано да са пълнили в кофички сълзите на Еда и Мелда, та да има с какво да угасят пожара, че Харун се е отдал на отчаяниие и алкохолизъм.  ooooh!

# 186
  • София
Понеже не стигна мястото за финалните думи ви ги пиша тук:"Това ще е нашата малка тайна-казвам ти го като жена на жена!"

Бъзикайте се вие, бъзикайте се с мъжете, но без тях сте за никъде. То вярно, че и мъжете си имаме някои малки кусури и само един голям - че оглупяваме тотално, когато ни подпалят фитила. Но кой е кое е съвършено на този свят?

# 187
В трейлъра Еда е сама в стаята и спи,когато Саадет я заключва и драсва клечката.Струва ми се ,че е много важно ,кой ще я спаси-Харун се разпива с Едже,а Толга никакъв го няма.Явно това е доста късно през нощта,за да спи Еда.Къщата е утихнала,всички спят или са някъде навън/не са на театър,кино или концерт/къде са мъжете на Еда?
Цитат

В новата серия програмата на Харун е много натоварена, който и да я спаси няма да му я отстъпи за едното мерси.
Да бе, да вземе да направи и тоя нещо за тая Еда, не само да порка и да гледа сърдито!!!  Joy

# 188
  • София
Цитат

Е, Харун колко пъти да я спасява? Веднъж я спаси, като беше тръгнала да се самоубива, после при отвличането, през цялото време се жертва, за да я предпази от хладните и огнестрелни оръжия на майка й. Той да не е професионален спасител?  Сега може и някой друг да се уреди, но само ако е безкористно, естествено.

# 189
  • Sofia, Bulgaria
ОХО,очаквах тази реакция.Нали и ГОСПОД сам казва на Ева-Мъжете са горди и себични!Това е малка закачка,не го разбирай по друг начин.А,ако случайно те приберат някъде заради необуздания ти смях по улиците,обещавам да ти донеса цигарки и нещо за пийване,както и едно дневниче с ключалка да си пописваш от време на време!

# 190
  • София
Дано!  Дано да са пълнили в кофички сълзите на Еда и Мелда, та да има с какво да угасят пожара, че Харун се е отдал на отчаяниие и алкохолизъм.  ooooh!

И да стискаме палци и Еда да не се отдаде на порока си, че иначе няма нужда Саадет да пали клечката - един незагасен фас на Еда в леглото ще свърши същата работа. Аз затова й пращам и пепелник по Харун. Но дано да стигне навреме.

# 191
Честита нова темаа   bouquet  Hug
Закъснях малко с поста затова го прехвърлям тук:

Не мисля, че Еда може да е сестра на Харун.
По-скоро новата героиня може да е сестра на Харун (извинявам се ако меннието ми е нелогично, защото знам за нея само от форума).
Но Еда със сигурност не е.. нямаще да я удари на яхтата..
А и  Бату нямаше да прави такива интриги между нея и Харун - все пак целта е Феяз.. Еда няма нищо общо освен, че е любима на Харун.

За Ниса и дума не може да става - защото ако се окаже тя тозси път няма да глобят сериала за страстни целувки, а ще го анатемосат за разврат и кръвосмешение  

Ами.. май това е от мен.. С нетърпение чакам преводите на новите серии или да го пуснат по Нова пак.  
Не разбрах дали не е допусната грешка, или предположенията снощи са стигнали до там:
Ако Еда се окаже сестра на Харун
Ще си имат сестричка?!?!?  newsm09
То ще е една (драма) (драма) (драма) .............
(ще ги призная накрая сценаристите)

# 192
  • Sofia, Bulgaria
Честита нова темаа   bouquet  Hug
Закъснях малко с поста затова го прехвърлям тук:

Не мисля, че Еда може да е сестра на Харун.
По-скоро новата героиня може да е сестра на Харун (извинявам се ако меннието ми е нелогично, защото знам за нея само от форума).
Но Еда със сигурност не е.. нямаще да я удари на яхтата..
А и  Бату нямаше да прави такива интриги между нея и Харун - все пак целта е Феяз.. Еда няма нищо общо освен, че е любима на Харун.

За Ниса и дума не може да става - защото ако се окаже тя тозси път няма да глобят сериала за страстни целувки, а ще го анатемосат за разврат и кръвосмешение  

Ами.. май това е от мен.. С нетърпение чакам преводите на новите серии или да го пуснат по Нова пак.  
Не разбрах дали не е допусната грешка, или предположенията снощи са стигнали до там:
Ако Еда се окаже сестра на Харун
Ще си имат сестричка?!?!?  newsm09
То ще е една (драма) (драма) (драма) .............
(ще ги призная накрая сценаристите)

Нещо си  в грешка, никой не е писал, че Еда е сестра на Харун

# 193
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден мили дами и (барабар Петко със жените) Hug  bouquet
Сега да Ви поздравя за празника.

# 194
  • София
ОХО,очаквах тази реакция.Нали и ГОСПОД сам казва на Ева-Мъжете са горди и себични!Това е малка закачка,не го разбирай по друг начин.А,ако случайно те приберат някъде заради необуздания ти смях по улиците,обещавам да ти донеса цигарки и нещо за пийване,както и едно дневниче с ключалка да си пописваш от време на време!

Е, сега ти пък да не ми се върза на пламенната реакция в защита на мъжете?  Естествено, че се закачаме - нали сме хора с чувство за хумор и носим на майтап. За останалото - едно голямо благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт