Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 478
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • И тук,и там
Честит празник,мили дами!Бъдете здрави,щастливи и много,много обичани! newsm51 newsm51 newsm51

# 166
Смятам, че е крайно необходимо продуцентите на сериала да се поразровят тук-там по форумите, та да са в течение с настроенията на феновете, ако не искат да ги линчуват за неадекватен финал. Naughty Crossing Arms

# 167
Настъпи вечер, палатките са готови и преди да изживея деня... аз, Толлга, започнах да пиша книга. Еда, ти не видя сълзите ми, но Харун е до мен, все пак сме братя. Мелда, ти нарани сърцето ми, но и ти не видя сълзите ми .... Настъпи вечер, а матракът е толкова твърд ....

Трябва да четат турците какво пишите, просто нямате равни Simple Smile
е неее, ще се спукам от смях!!!  Joy Joy Joy момичета ей така ви харесвам, весели!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
честит празник   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 169
  • София
Моля подкрепете тази петиция, много е важно за бизнеса и бъдещето ни!!!!  Praynig Praynig Praynig Peace Peace Peace

http://www.bgpetition.com/podpiska_nap/page-1.html

Много ти благодаря за линк. Подкрепям веднага !!!!!!

Аз също - сега се включих. Това, което най-мразя в милата ми иначе родина, е някой накак си да се опитва да дописва, поправя, преправя и изпразва от съдържание закони. А опити бол и продължават. Кодексът на Наполеон е просъществувал почти 200 години без да има нужда от правилници и наредби за приложението му, които да подменят същността и духа му. Ако ги имаше, кодексът нямаше да преживее и самия Наполеон. Това е положението. 

# 170
Честит празник момичета!!  smile3525   smile3525  smile3525  smile3525  smile3525
Голямо четене падна много сте писали, но така не бях се смяла от много време насам.  Laughing
Блгодаря ви  страхотно чувство за хумор имате.  Joy

# 171
  • Sofia, Bulgaria
Момичета и момчета,нямате равни на себе си!Ще ме "спукате"  от смях.Ама сте невероятни творци на бисери.Чета ви и се смея от сърце,у дома вече ме мислят за куку.Седя пред компа и се превивам от смях.Страхотен ден.БРАВО НА ВАС! А сега искам да подаря нещо на ДАМИТЕ по повод празника ни!

Господи, имам проблем!
- Какво има, Ева?
- Ами много съм ти благодарна за всичките блага, които ми даваш, но въпреки това, не съм щастлива.
- Защо?
- Самотна съм, Господи.
- Добре, Ева, в такъв случай ще ти създам мъж.
- Мъж? Какво е това?
- Създание, изтъкано от противоречия – той ще лъже, ще мами, ще бъде високомерен и горд. Но ще бъде и много силен, бърз и ще ловува за теб. Ще задоволява твоите физически нужди, но ще се държи много детски, наивно и глуповато, така, че винаги ще има нужда от съветите ти.
- Звучи добре, но къде е уловката?
- Ами ще го създам при едно условие…
- Да?
- Както казах, той ще е много горд и самовлюбен. Затова нека го оставим да си мисли, че той е бил създаден първи. Това ще

# 172
  • Sofia, Bulgaria
Понеже не стигна мястото за финалните думи ви ги пиша тук:"Това ще е нашата малка тайна-казвам ти го като жена на жена!"

# 173
Понеже не стигна мястото за финалните думи ви ги пиша тук:"Това ще е нашата малка тайна-казвам ти го като жена на жена!"
е това много ми хареса!  Hug Hug Hug

# 174
 smile3532  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ей ще ме уморите от смях!

# 175
  • София
добро утро скъпи дами и Петко Simple Smile))

честит празник на всички момичета!!!! Бъдете обичани, обичайте и се усмихвайте!!! Hug Hug

Петкооооо Simple Smile рано рано ни подкара Simple Smile Само не разбрах за общата ви книга с Харун - тва некви мемоари ли са или Ръководство за начинаещият влюбен????

За мен са мемоари, за него - ръководство от типа "Първи стъпки в любовта"

# 176
  • София
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ,МНОГО УСМИВКИ,МНОГО ЩАСТИЕ И САМО ХУБАВИ НЕЩА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ

Нямате изчитане,пак ще ми се налага,да се запиша и да се връщам за подробности.

# 177
Здравейте и честит празник на всички!

ПП Снощи много ви се е развихрила фантазията  newsm78 newsm78 newsm78

# 178
  • Под звездите
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК!  bouquet  bouquet  bouquet

# 179
Честит празник на всички дами,много поводи за радост и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт