Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Начи да споделя и аз какво ми светна.
Мотото на тоя филм следва да се промени на "Совите не са това, което са"
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.
Продължете в произволен ред до приключване на личния състав на филма. Thinking Thinking Thinking

Всъщност "Unutulmaz" се превежда,като "НЕЗАБРАВИМО" ,а не като "НЕЗАБРАВИМА".

Даже и името на филма не е това, което е.
Баси филма.
И така, та 16 теми.
Абе тия, сценаристите, дали са чували какви чудеса върши електрошока?
Или да го пробвали в домашни условия и са се предозирали?

# 91
В чичо гугъл преводача  каквото и да напиша ( Незабравима, Незабравимо, Незабравим) се ми изписва Unutulmaz.  hahaha hahaha hahaha Всеки да си го приема както иска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Зизу, майни го чича ти Гугля.
Той тоя е толкоз сведущ в турския, колкото бушмен.
И то като се и замисля, май цялата работа е "Боговете сигурно са полудели".
Оф, след тая психиатрия днес, май и аз съм за хоспитализация. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 92
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сценарии за 36 сериа: Харун вижда майка си как пали клечката и отдалече започва да я духа  hahaha #Crazy Joy да не се стига до пожар разбира се,че замина хубавото имение на Арсланлъъ и няма къде да се прибере чоджуклара  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 93
  • Sofia, Bulgaria
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.
Продължете в произволен ред до приключване на личния състав на филма. Thinking Thinking Thinking

Ами то тогава това променя доста неща.Защо досега го превеждат "НЕЗАБРАВИМА" и големите капацитети по турски език на Нова ?Това променя целия замисъл ,който ние смятахме ,че е вложен в този сериал.А колкото до НЕЗАБРАВИМО,ами че то и едно пътуване с влак може да остане незабравимо,зависи какво ще изживееш по пътя!

# 94
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.

hahaha hahaha hahaha

# 95
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.

Ами то тогава това променя доста неща.Защо досега го превеждат "НЕЗАБРАВИМА" и големите капацитети по турски език на Нова ?Това променя целия замисъл ,който ние смятахме ,че е вложен в този сериал.А колкото до НЕЗАБРАВИМО,ами че то и едно пътуване с влак може да остане незабравимо,зависи какво ще изживееш по пътя!
Не случайно Алеко Константинов е написал " До Чикаго и назад "  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 96
  • И тук,и там
Сценарии за 36 сериа: Харун вижда майка си как пали клечката и отдалече започва да я духа  hahaha #Crazy Joy да не се стига до пожар разбира се,че замина хубавото имение на Арсланлъъ и няма къде да се прибере чоджуклара  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 97
  bouquet
Благодаря За темата отово  Hug

# 98
  • Sofia, Bulgaria
Мили момичета и момчета,оставям ви да творите шедьоври.Утре ще чета с удоволствие.Лека нощ и приятни сънища!

# 99

Има и план Б - хубавата хасиенда изгаря до основи и сичкото народ се вижда принуден да обитава импровизиран палатков лагер, разположен в очертанията на иначе тъй приятното имение Арсланлъ.
Всеки дебне другия, като приложението на СРС та е рязко улеснено от нелепо тънките стени на китайските палатки и още по - подозрителната им прозрачност.
Простете, че се отклоних.

# 100

Има и план Б - хубавата хасиенда изгаря до основи и сичкото народ се вижда принуден да обитава импровизиран палатков лагер, разположен в очертанията на иначе тъй приятното имение Арсланлъ.
Всеки дебне другия, като приложението на СРС та е рязко улеснено от нелепо тънките стени на китайските палатки и още по - подозрителната им прозрачност.
Някъде там в тъмната доба Харун обърква палатките и се нанася при Еда  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 101
Сценарии за 36 сериа: Харун вижда майка си как пали клечката и отдалече започва да я духа  hahaha #Crazy Joy да не се стига до пожар разбира се,че замина хубавото имение на Арсланлъъ и няма къде да се прибере чоджуклара  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Някъде там в тъмната доба Харун обърква палатките и се нанася при Еда  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

То да не вземе само на Толга да се нанесе, че тогава го Фтасахме... newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 102
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 103
Мелда може да навести така Бурак по по грешка и нали и той е осеменител и да стане тя каквато не трябва  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 104
Мили момичета и момчета,оставям ви да творите шедьоври.Утре ще чета с удоволствие.Лека нощ и приятни сънища!
Сладки сънища! Хубав празник утре!

Общи условия

Активация на акаунт