Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 494
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • София
bganio
именно твойте голи ценности и разпределението на подовото пространство в стаята на Еда ме разсмяха Simple Smile
Благодаря ти!!

Радвам се. Значи не се налага да ги обличам с анцуг и балтон (ценностите) и да правя преразпределение (на подовото пространство) с оглед на прясно маркираните територии....

# 76
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Привет, момичета и "барабар Петко с жените"  hahaha hahaha hahaha
Минавам случайно с неслучайната цел да ви поздравя и да ви кажа, че сте страхотни....  mrstraetz

# 77
добре де, ако не са сестри, това какво променя? Деянията и на двете са когато са мислели, че са сестри. Няма как да получат оневнинение сега, щото тогава те така, ама те сега не са сестри
оффффффффффф и аз не се разбрах кво исках да напиша ..........
Ама те в какво са се провинили,че трябва да ги съдим като някакви престъпнички-просто обичат един и същи мъж.Аз продължавам да смятам,че вината е на Харун.Не може да искаш да се жениш за някого,после като си полегнеш с друга да размислиш,че си сгрешил,пък после пак да размислиш и така до безкрай.Още когато разбра ,че са сестри трябваше да постъпи по мъжки-ееее ама нямаше да има филм!

Нямаше да има филм, да.
А и някой изказа предположение, че той в началото не е наясно колко много е влюбен в Еда...
Като бавно загряващ албански реотан.... затова пропуска момента да действа решително....

# 78
То както е тръгнало Харун ще се пренесе в градината да шпионира какво става в семейното ложе на Еда и Толга  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Може да се опъне да спи на някой шезлонг да не изпусне нещо и без това има гледка от градината  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Най-добре да си обменят сведения с кака Мелда по въпроса за СРС-то. Така наблюденията ще са по-ефективни. smile3506

# 79
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
То както е тръгнало Харун ще се пренесе в градината да шпионира какво става в семейното ложе на Еда и Толга  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Може да се опъне да спи на някой шезлонг да не изпусне нещо и без това има гледка от градината  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Най-добре да си обменят сведения с кака Мелда по въпроса за СРС-то. Така наблюденията ще са по-ефективни. smile3506
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 80
чак сега видях

БИНЗИ, СУПЕР СИ!!! МНОГО БЛАГОДАРЯ!!! Hug Hug Hug Hug

# 81
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Начи да споделя и аз какво ми светна.
Мотото на тоя филм следва да се промени на "Совите не са това, което са"
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.
Продължете в произволен ред до приключване на личния състав на филма. Thinking Thinking Thinking

# 82
  • София /Абсурдистан
Да се запиша при вас Peace

# 83
  • София
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.
Продължете в произволен ред до приключване на личния състав на филма. Thinking Thinking Thinking

Остава и да завърши като Туин Пийкс...Е на това му викам филм с неочакван край.

# 84
  • И тук,и там
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.
newsm10 newsm10 hahaha hahaha

# 85
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.

АХАХАХАХАХААХАХАХААААААААААААААААХАХАХАХААХАА
охххххх със сълзи се смея...ся вече ме взеха и мен за не в ред ахахахаахаха

# 86
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.
Еда дъщеря на Тюркян, но май не е  hahaha
Бату приятел на Харун,но май не е  ooooh!
Мелда обезчестена,но май не е  hahaha Joy
Бурак прекрасният зет , но май не е...  hahaha hahaha
Джемил добрият баща,но май не е  hahaha hahaha hahaha hahaha
Феаз умен , но май не е... СЛЯП Е  hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Толга баща на ЯМУР ,но НЕ Е  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 87
Еда женена, но не е.
Мелда бременна, но не е.
Саадет в ред, но не е.

Всъщност "Unutulmaz" се превежда,като "НЕЗАБРАВИМО" ,а не като "НЕЗАБРАВИМА".

# 88
  • Sofia, Bulgaria
Днес сте в стихията си,така ме развеселихте с този списък,наистина има таланти тук!ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

# 89
В чичо гугъл преводача  каквото и да напиша ( Незабравима, Незабравимо, Незабравим) се ми изписва Unutulmaz.  hahaha hahaha hahaha Всеки да си го приема както иска  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт