Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 504
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
здравейте сладури в новата тема  Hug Hug Hug
Бинзи само ква морална снимка е сложила най-отпред  Joy Joy Joy

седя в лобито на един хотел, чета и се кикотя Simple Smile)) Много сте изписалиииииииииии

# 46
Бинзи, може ли да помоля да сложиш в анкетата и опция: нито едно от изброените Simple Smile

# 47
Колкото повече се замислям, толкова повече се убеждавам, че логиката ни е в правилна посока. Това е и най-удобно за сценаристите, както и за консервативното турско общество.

# 48
здравейте сладури в новата тема  Hug Hug Hug
Бинзи само ква морална снимка е сложила най-отпред  Joy Joy Joy
седя в лобито на един хотел, чета и се кикотя Simple Smile)) Много сте изписалиииииииииии

Страстите са се нагорещили  smile3515

# 49
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Даааааааааааа 99 % съм сигурна ,че Еда и Бату са брат и сестра . Тогава Бату ще стане грижовен батко и няма да позволи на Мелда повече да се гаври с Еда hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 50
Да, наистина би било чудесно Еда да е сестра на Бату.

# 51
добре де, ако не са сестри, това какво променя? Деянията и на двете са когато са мислели, че са сестри. Няма как да получат оневнинение сега, щото тогава те така, ама те сега не са сестри
оффффффффффф и аз не се разбрах кво исках да напиша ..........

# 52
  • И тук,и там
Джемил обясняваше на Толга и Харун колко малка се родила Еда.Било го страх да я вземе.

# 53
добре де, ако не са сестри, това какво променя? Деянията и на двете са когато са мислели, че са сестри. Няма как да получат оневнинение сега, щото тогава те така, ама те сега не са сестри
Оооо, недей да се тормозиш! Пиши това, което ти се иска да стане! Peace

# 54
да ви призная мили дами Simple Smile съкровената ми мечта е да пламне любов между Мелда и Толгааааа    охххххххххххххх ахахахахаахаха затва питах за опция в анкетата

# 55
Джемил обясняваше на Толга и Харун колко малка се родила Еда.Било го страх да я вземе.
Той може много неща да каже, но е факт,че Тюркян си позволи да насочи нож срещу Еда . Коя нормална майка ще го направи на детето си  ooooh!

# 56

Може да е прах в очите. Ох, не знам! Вече взех да халюцинирам. Честно казано и аз като една от фенките в предишната тема, напоследък сънувам страхотни сънища с Харун. Лелеее да не ме чуе съпружеското тяло... #Crazy

# 57

Не, не става дума за оневиняване, а за обяснение поведението на семейството към Еда.
Помня как въздишаха като казваха : Пак Еда.
Тя наистина е била като грозното патенце в това семейство, писах го още в първия си постинг, в който предположих, че тя не е от това семейство.
Опитвали са се да я превърнат в пате, ама тя е лебед ....
И цял живот е имала чувството за вина, че не е като останалите и че трябва да заслужи вниманието и обичта им.
Мелда така ли постъпва ? Не я ли вижда как страда ?
И много добре е наясно с истината, че Еда не е знаела, че това е нейният годеник.

# 58

Лелеее да не ме чуе съпружеското тяло... #Crazy
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 59
  • И тук,и там

Може да е прах в очите. Ох, не знам! Вече взех да халюцинирам. Честно казано и аз като една от фенките в предишната тема, напоследък сънувам страхотни сънища с Харун. Лелеее да не ме чуе съпружеското тяло... #Crazy
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт