Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 498
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Момичета и момчета,за съжаление в този прекрасен ден има и една тъжна новина.Земетресението в нашата съседка Турция.Има и загинали хора.Нека знаят ,че им съчувстваме и сме мислено с тях в този ужасен ден!Съболезнования за загиналите!

Наистина - сега прочетох. Боли ни за загиналите и съчувстваме най-искрено на близките им. Жалко!

# 211
Момичета и момчета,за съжаление в този прекрасен ден има и една тъжна новина.Земетресението в нашата съседка Турция.Има и загинали хора.Нека знаят ,че им съчувстваме и сме мислено с тях в този ужасен ден!Съболезнования за загиналите!

Съболезнования на всички семейства, пострадали от земетресението

# 212
Приемете мойте сърдечни пожелания послучай   8 Март!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

Харун е подготвил червените рози, той нали е по тези цветя    bouquet

# 213
Поздрав стил "Незабравима"

Честит празник!

Принцеси на розите, винаги имайте по един Харун до вас. Обичайте като Еда, но не се съобразявайте с околните, за да сте наистина щастливи. Обичайте семействата си, но винаги поставайте децата си на първо място. Бъдете решителни и не пропускайте нито един миг да сте до вашия Харун - всеки пропуснат миг е равен на години за всички истински обичащи се двойки.
Желая ви, когато остареете всички около вас да говорят за вашата незабравима, красива,истинска, но не трудна любов.
Това е невеоятно. Благодаря!  bouquet

# 214
Ох, много жалко. Дано никога повече не се случват такива лоши неща. С природата шега не бива.

# 215

Наистина - сега прочетох. Боли ни за загиналите и съчувстваме най-искрено на близките им. Жалко!
съчуствам за тази трагедия

# 216
Тереза, това са и мойте любими цветя. А пък щом са от Харун ............................. Довечера ще сънувам разни неща с тях......... luvbed smile3503

# 217
  • София
Приемете мойте сърдечни пожелания послучай   8 Март!
Бъдете нежни и красиви, възторжени и вдъхновени!
Съхранете женствеността и лъчезарието си!
Обичайте и бъдете обичани!

Харун е подготвил червените рози, той нали е по тези цветя    bouquet

Ей, той явно ни е чел сутринта и е решил да почне да пести. Това са точно розите, които бях приготвил за Еда, но няма значение. Важното е да е от сърце и да зарадва всички дами на 8 март.

# 218
# 219
Честит 8 март

Жени, недейте остарява,
бъдете като липовия цвят-
макар че в юли прецъвтява,
години пази своя аромат.

# 220
Ауууу, ще скоча в монитора! Недейте така, де, имам слабо сърце! Two Hearts

# 221
И без това Харун ми е само в акъла. Лелее, май имам нужда от професионална помощ.   costumed050

# 222
И без това Харун ми е само в акъла. Лелее, май имам нужда от професионална помощ.   costumed050
hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

# 223
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Между другото сега се загледах в статистиките на BG-Mamma и видях тема "Първи/ранни признаци на бременност".  Дали да не се прехвърлим там, да се пообогатим малко по въпроса и да помогнем на Харун да разкрие Мелда и без да я мъкне зорлем по ехографи? То нейното са късни признаци на лудост, е не ранни на бременност, ама трябва човек да ги знае.
smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532....Еееееееее...направо отепа коня с лопатата. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 224
И без това Харун ми е само в акъла. Лелее, май имам нужда от професионална помощ.   costumed050
Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Май няма да си сама.

Общи условия

Активация на акаунт