Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 29 800
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
Това е голямо признание и голяма отговорност - всеки ден нова и по-голяма порция смях. Но съм съгласен, че вече имаме добри постижения. От доста време не ми се е случвало да се смея толкова много и искрено. А смешно става тогава, когато хората могат да си подават топката, точно като във футбола. Или с други думи могат да общуват с езика на хумора. Тези дни гледах на сайта реклама на Рено и по този повод, че през 1943 г. е публикуван "Малкият принц" на Екзюпери. А той беше казал, ако не се лъжа, че общуването между хората е най-голямото богатство. За съжаление това богатство се топи с всеки изминат ден. И за мен беше невероятно, че открих в този форум толкова много хора, общуването с които ме обогатява и ме кара да се смея.
Съгласна съм с вас! И аз имах нужда да се разтоваря по този начин! Няма нищо по-приятно след напрегнат и изпълнен с отрицателни емоции ден, да седнеш пред компютъра и да разговаряш с интелигентни хора, със завладяващо чувство за хумор... Благодаря ви, удоволствието е изцяло мое! bowuu

# 511
Мацки , според вас какво ще стане по нататък в сериала ? newsm78
След ,като бабето драсва клечката,макар че всички знаем ,че винаги ни подвеждат, какво ли ще стане ?  newsm78

# 512
Ще си лягам вече! Желая ви сладки сънища! До утре! smile3524

# 513
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
След ,като бабето драсва клечката,макар че всички знаем ,че винаги ни подвеждат, какво ли ще стане ?  newsm78
Е то накрая на новият фрагмент дават,че гори нещо и тя ръкопляска кукундела. Само да не изгори като факла , че ще стане много гадно.. Защото ако се загледате по-добре огъня е до нея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 514
  • Sofia, Bulgaria
 Но, в моята среда такива филми не се гледат и аз няма с кого да споделям и съпреживявам. 

Те и в моята среда уж не го гледат,но в неволни разговори разбирам,че са запознати с герои и съдържание.

И в моята не се гледат, даже ме посъветваха да не споменавам, че гледам турски сериал.
На мен обаче изобщо не ми пука.
Филма ми харесва и толкова. Кой каквото ще да си мисли.

Ама ние не просто гледаме някакъв турски сериал, а общуваме, споделяме, разсъждаваме и най-важното се смеем за нещата от живота по повод на този сериал. И ми е много интересно кои са тези среди, където се гледа с лошо око на подобни занимания, изискващи определено ниво на  интелект и култура, за да се включиш в тях.
Вие няма ли да ме оставите да си лягам,че трябва да събирам сили за утре?Та по въпроса-ами ние нали правим "дисекция"точно на такива,е хора не знам дали заслужават да ги нарека,но това са комплексари,закостенили мозъци и без признаци на развитие същества.Просто ги игнорирай и гледай напред,тоест пиши си с нас и на им обръщай внимание-те не го заслужават!Спирам компа,че пак ще ме провокирате.ЛЕКА НОЩ!

# 515
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Тая Мелда братче  е страхотна.. Вежди говежди и муцунка на пор  ooooh! Joy hahaha Joy Joy hahaha Joy

# 516
  • София
 Но, в моята среда такива филми не се гледат и аз няма с кого да споделям и съпреживявам. 

Те и в моята среда уж не го гледат,но в неволни разговори разбирам,че са запознати с герои и съдържание.

И в моята не се гледат, даже ме посъветваха да не споменавам, че гледам турски сериал.

Ама ние не просто гледаме някакъв турски сериал, а общуваме, споделяме, разсъждаваме и най-важното се смеем за нещата от живота по повод на този сериал. И ми е много интересно кои са тези среди, където се гледа с лошо око на подобни занимания, изискващи определено ниво на  интелект и култура, за да се включиш в тях.

Съжалявам, че предизвиках такава остра реакция! Просто има хора, които не гледат сериали! Това не значи, че непременно са кофти или надути! Аз пък какво ги защитавам!
Както и да е! На мен ми харесва. И сериала и да си общувам с вас!

# 517
  • Sofia, Bulgaria
Е то накрая на новият фрагмент дават,че гори нещо и тя ръкопляска кукундела. Само да не изгори като факла , че ще стане много гадно.. Защото ако се загледате по-добре огъня е до нея  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ох,няма спокойствие от вас.Точно реша да спра и някой пуска "мухата".Представете си следното тогава:Саадет се подпалва/с твойте камъни ,по твойта глава/.Тъжна,траурна церемония, всички/или почти/плачат,много цветя,гроба е близо до този на Месуде.Сватбата се отлага заради траура.Еда получава родилни болки и по спешност е  в болницата.Ражда се Яамур ,при вида на която Харун не издържа и разказва всичко.

# 518
# 519
  • И тук,и там
Става пожар.Еда е в болница.От стреса ражда преждевременно.Ямур се нуждае от лечение.Може да има опасност и за Еда.При този стрес Харун не издържа и се издава,че той е бащата. Grinning Grinning Grinning

# 520
  • София
30/6   http://www.vbox7.com/play:0f886730
30/7   http://www.vbox7.com/play:72351967
30/8   http://www.vbox7.com/play:e7046d6b
30/9   http://www.vbox7.com/play:e306901c
30/10 http://www.vbox7.com/play:bd854e2e

СУПЕР СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!  javascript:void(0);javascript:void(0);javascript:void(0);
МНОООГО БЛАГОДАРЯ!
Ще си ги изгледам  с удоволствие преди лягане!
Лека нощ и ведри сънища на всички!

# 521
Пожелах лека нощ, но ме задържаха в скайпа.

Сега видях и новите преведени серии.
Как се изкушавам, но като си помисля, че трябва да съм работоспособна утре, защото в четвъртък не се знае..... Rolling Eyes

Но вие, хората, които подготвяте преведените серии наистина сте чудесни !!!
Такава радост е да ги гледам отново и да знам какво си говорят във филма.
Още веднъж, много, много ви благодаря !!!
Най-вероятно утре вечер няма да ми се спи след филма и ще изгледам и тях.

И още веднъж - лека нощ, хубави сънища !

# 522
здравейте момичета и Петко Simple Smile
почвам да ви чета, че доста трябва да навкасам

# 523
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

Mили момичета, всеки човек сам си избира средата.
Не знам що за снобарщина трябва да изживява човек, за да счита, че нещо противоречи на средата му....
Добре, че в моята среда всичко е позволено, щото инак не знам.
Всичките ми колеги гледат филмчета, 90 % от тях по някой турски сериал, като поне 50 % от гледащите са гледали и Незбравка.
Та такива ми ти работи и по - Фнимателно с хранителните среди! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 524
Поклон на преводачката (преводачките) за труда!   txtloves

Благодаря ви от все сърце   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт