Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 628
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
bganio, ти се уреди със снимки, а мойта душа плаче, изоставена во веки веков. За мен нито една снимчица, нито един свъсен поглед ..... newsm45 newsm45 newsm45
Е нидей рива.Един мъж да си имаме в темичката и вие му завидяхте за едни снимки.Довечера ще си получите дозата Харунчо в комплект със свъсените погледи smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Точно така - само един ни е и трябва да си го поглезваме , че ще останем и без него - той така ни развеселява тук, че ни заболяват коремите от смях.

# 631
момичетаааа, имам проблем-на работа съм и тъкмо гледах 28 серия с превод, когато нещо стана и във вбокса започна да ми излиза надпис, че нямам инсталиран флаш плеър!!!! Вие можете ли да гледате нормално серията?

# 632
  • София
Гледах преведените серии.Толга не е в час.Преди били щастливи.Еда винаги е била нещастна.Не е добре милия. ooooh!

Е, ти какво очакваш - той си живее в неговия измислен свят. Въображението на влюбения човек, дори и най-бедния духом, може да стигне невъобразими размери. И да реши, че неговият въображем свят е истинската материя, а всичко останало - анти-материя. Опасна работа. Не знам дали ще има място в турските лудници за всички от този сериал.
Дразни ме какъв е лицемер.Той не мисли за щастието на Еда,а за себе си!Знам,че е влюбен. newsm78 newsm78 Даже няма смелостта да признае на Еда любовта си.

Ами страх го е от отговора - според мен е типично за един слаб, неуравновесен и неуверен в себе си мъж. Не можеш да накараш някого да те заобича "по втория начин", с непозволени "хватки", постепенно, поетапно и т.н. и да се държиш като бабаит, който в душата си е шушумига. И май това, че уж й мисли само доброто, понеже истински я обича, и може да я подкрепи за Харун, ще се окаже пълна илюзия. Излиза, че нейното добро е свързано само с него. И щастието й се свежда единствено до това да се примири със съдбата си да бъде с Толга. Той си вярва, че е някакъв благодорник от неизвестна досега порода, който ще я дари с щастие, но така както той го разбира. Но наистина е интересен образ и може би затова актьорът си е харесал ролята.

# 633
Unutulmaz Dizisine gün geçtikçe yeni oyuncuLar dahiL olmaya başlıyor…Aldığımız duyumlara göre Star tv de 7 bölüm oynayan ve final bölümüyle 8 Martta ekranlara gelen reyting kurbanı “İhanet Dizisi’nin”oyuncusu “Burak Özçivit” Unutulmaz dizisine dahil olacakmış…Bakalım bu dizimize nasıl yansıyacak ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz…

Star Tv'nin Sabancı süikastinden yola çıkılarak çekilen dizisi "İhanet"in ekran ömrü sadece 7 bölüm sürdü.Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği,başrollerini Merve Sevi,Burak Özçivit ve Enise Ütük'ün oynadığı dizi,beklenen reyting başarısını gösteremeyinece yayından kaldırıldı.Dizinin başrol oyuncularından Burak Özçivit 'Dizimizin çok güzel bir hikayesi vardı.Ancak günü yanlıştı.Cumartesi günleri yayınlanması bizim için dezavantaj oldu.İnsanlar haftasonları daha eğlenceli işler seyretmek istiyor.Hafta içi birgün yayınlansaydı,bu tarz bir aksiyon işi daha çok seyredilirdi.' dedi.Özçivit,önümüzdeki haftalarda "Unutulmaz" dizisinin ekibine dahil olacak...

Тук пише нещо за новия актьор в сериала. Моля момичетата които знаят турски да пояснят за какво става въпрос.    bouquet   bouquet

# 634
Цитат
омичетаааа, имам проблем-на работа съм и тъкмо гледах 28 серия с превод, когато нещо стана и във вбокса започна да ми излиза надпис, че нямам инсталиран флаш плеър!!!! Вие можете ли да гледате нормално серията?

и аз гледам на работа Mr. Green през Opera, иначе Еxplorer на мен ми дава, че нямам инсталиран флаш плеър

# 635
  • София
bganio, ти се уреди със снимки, а мойта душа плаче, изоставена во веки веков. За мен нито една снимчица, нито един свъсен поглед ..... newsm45 newsm45 newsm45
Е нидей рива.Един мъж да си имаме в темичката и вие му завидяхте за едни снимки.Довечера ще си получите дозата Харунчо в комплект със свъсените погледи smile3534 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

Точно така - само един ни е и трябва да си го поглезваме , че ще останем и без него - той така ни развеселява тук, че ни заболяват коремите от смях.

Докато имате такива оплаквания, а аз - време, мисля да поостана. Но като всеки нормален мъж и аз си имам проблеми - довечера сериал ли да гледам или ШЛ или и двете, та накрая нито едното...

# 636
  • София
Аз съм жена ,но и на мен Еда много ми харесва.Съгласна съм с определението като микст на красотата и или по-скоро излъчването направено от bqanio .Изключително рядко е една плачеща жена да остане красива,а при Йозлем се получава,тя е просто невероятна-Харун не случайно се заплени от нея,предполагам че и много други мъже въздишат по нея и дано това не и донесе проблеми в живота,защото красотата в повечето случаи носи нещастия.Не и го пожелавам!

Сакън! Да чукнем на дърво, респективно главата на Тюркян. Там освен стърготини, друго няма. Значи не само щяла да убие Еда, но и да я погребе. Колко мило и всеотдайно звучи! За да няма никакви съмнения, че е направила всичко за дъщеря си. Комшиите сигурно ще умрат от завист, че не са успели да се погрижат така добре за децата си.

# 637

Докато имате такива оплаквания, а аз - време, мисля да поостана. Но като всеки нормален мъж и аз си имам проблеми - довечера сериал ли да гледам или ШЛ или и двете, та накрая нито едното...

Ами на твое място щях да изгледам първо ШЛ, а след това филма, нали го качват в ранните часове на деня.
Аз преди не знаех, че мога директно да го гледам.
Боже, за колко неща съм благодарна на хората, пишещи в този страхотен форум.Как ще ми липсвате като свърши филма.

# 638
  • София
Ами на твое място щях да изгледам първо ШЛ, а след това филма, нали го качват в ранните часове на деня.
Аз преди не знаех, че мога директно да го гледам.
Боже, за колко неща съм благодарна на хората, пишещи в този страхотен форум.Как ще ми липсвате като свърши филма.
[/quote]

Така и ще направя - мерси за ценния съвет, че иначе бях в положението на магарето пред двете купи сено (едната беше за коня, но той замина спешно за Турция да изтегли каруцата на Еда и Харун от поредния батак). А за след филма не му мисли. Ще си издействаме още няколко сезона, като примерно отвлечем Еда по време на нашата екскурзия. А може и Харун, за по-сигурно. Те част от Наглите вече ги прибраха на топло, но поне се разчу как стават тия работи, а и ние не пари, а още сериал ще поискаме като откуп. Аз се наемам да се погрижа за Еда в една колибка край София, а вие, дамите, мислете къде ще държите Харун.

# 639
Unutulmaz Dizisine gün geçtikçe yeni oyuncuLar dahiL olmaya başlıyor…Aldığımız duyumlara göre Star tv de 7 bölüm oynayan ve final bölümüyle 8 Martta ekranlara gelen reyting kurbanı “İhanet Dizisi’nin”oyuncusu “Burak Özçivit” Unutulmaz dizisine dahil olacakmış…Bakalım bu dizimize nasıl yansıyacak ilerleyen bölümlerde izleyip göreceğiz…

Star Tv'nin Sabancı süikastinden yola çıkılarak çekilen dizisi "İhanet"in ekran ömrü sadece 7 bölüm sürdü.Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği,başrollerini Merve Sevi,Burak Özçivit ve Enise Ütük'ün oynadığı dizi,beklenen reyting başarısını gösteremeyinece yayından kaldırıldı.Dizinin başrol oyuncularından Burak Özçivit 'Dizimizin çok güzel bir hikayesi vardı.Ancak günü yanlıştı.Cumartesi günleri yayınlanması bizim için dezavantaj oldu.İnsanlar haftasonları daha eğlenceli işler seyretmek istiyor.Hafta içi birgün yayınlansaydı,bu tarz bir aksiyon işi daha çok seyredilirdi.' dedi.Özçivit,önümüzdeki haftalarda "Unutulmaz" dizisinin ekibine dahil olacak...

Тук пише нещо за новия актьор в сериала. Моля момичетата които знаят турски да пояснят за какво става въпрос.    bouquet   bouquet

онзи ден към сериала unutulmaz се присъедини нов артист това е артиста играл във 7 еп на сериала İhanet който приключи на 8 март по  Star tv артиста Burak Özçivit влиза във екипа на unutulmaz ....да види появата му как ще се отрази на епизодите занапред...
участието му във сериала İhanet продължи само 7 еп благодарение на участието му и това на Merve Sevi рейтинга на филма се е повишил  щял да вземе главна роля било е ясно тодавна че ще участва просто не се знаело откога точно ролята му ще бъдела много интересна защото хората вече искали да гледат нещо по забавно Özçivit ще се присъедини към филма идната седмица

# 640
Binzi благодаря за превода!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Можи да ме вземете за тъпа,но какво е ШЛ ,ако не е тайна разбира се."Любопитството умори котката"!

# 642
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...

Тук пише нещо за новия актьор в сериала. Моля момичетата които знаят турски да пояснят за какво става въпрос.    bouquet   bouquet

онзи ден към сериала unutulmaz се присъедини нов артист това е артиста играл във 7 еп на сериала İhanet който приключи на 8 март по  Star tv артиста Burak Özçivit влиза във екипа на unutulmaz ....да види появата му как ще се отрази на епизодите занапред...
участието му във сериала İhanet продължи само 7 еп благодарение на участието му и това на Merve Sevi рейтинга на филма се е повишил  щял да вземе главна роля било е ясно тодавна че ще участва просто не се знаело откога точно ролята му ще бъдела много интересна защото хората вече искали да гледат нещо по забавно Özçivit ще се присъедини към филма идната седмица

Te ти, булка, Спасовден или както казал Настрадин ходжа  "Боже, аз ли криво ти се молих, ти ли криво ме разбра?..."
Начи, вместо да вземат да понаредят и без друго тъй създалия се кадаиф, наште сценаристи, чумата да ги тръшне, ще вкарат една рота народ с единствената цел да ни създадат допълнителни тревоги. Тъъъъъкмо понаредим пъзела и вземе, че се пръкне някой нов, дето да обърка сичките сметки....
Не, това вече не нищо не прилича, баси!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

П.С. Бинзи, да не пропусна в яда си да ти благодаря за самоотверженото преводачество.... Hug Hug Hug Hug

# 643
  • София
Можи да ме вземете за тъпа,но какво е ШЛ ,ако не е тайна разбира се."Любопитството умори котката"!

Това беше малък тест да разбера кои дами ще се сетят и кои не и съответно какво им е отношението към футбола. ШЛ е Шампионска лига. Аз пък реших, че ще ме питаш къде да държите отвлечения Харун.

# 644
Еми има нужда от свеж мръвчок в сериала, че ми писна от старите карантии на Саадет ( която може би страда от "луда крава"), от Тюркян и нейната изпаткала главица, от вечно мрънкащият Джамил ( който никога незнае какво става в действителност ) , от Феяз ,който имам чувството ,че  всеки момент ще хвърли топа и не на последно място- от Хаят и набръчканата й физиономия на шарпей или мопс...
Малко свеж въздух и раздвижване на действието ще е добре ,защото зациклиха доста в последно време ... newsm78 newsm78 newsm78

Дами и господа , Бинзи ще пусне нова тема ,така че ще има къде да избухваме довечера !!! Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт