Незабравима(unutulmaz)-тема- 16

• 28 597
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Ще ни държат в напрежение до предпоследната серия,да  мислим,че няма да се съберат Еда и Харун.В последната ще ги оженят сигурно,когато вече не ни е останал нито един косъм по главата от скубане. Simple Smile

И аз нещо такова очаквам, но за косата хич и не мисля. Каквото й да стане на финала, мисля да скалпирам Мелда и ще си присадя от нейната коса.
... и аз, и аз!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Е, много станахме - толкова ли не можеш някой друг скалп да си харесаш? Не е като да няма избор в този сериал.

# 721
  • София

...и менеееееееееееееееееееееее! Моля ви кажете как може да се гледа филма онлайн или неще не съм разбрала? Не ми се чака до посред нощ да ги качат на сайта!

ето тук     http://www.atv.com.tr/canli_yayin
супер си! Мноооого благодаря! smile3525

# 722
  • София
Ще ни държат в напрежение до предпоследната серия,да  мислим,че няма да се съберат Еда и Харун.В последната ще ги оженят сигурно,когато вече не ни е останал нито един косъм по главата от скубане. Simple Smile

И аз нещо такова очаквам, но за косата хич и не мисля. Каквото й да стане на финала, мисля да скалпирам Мелда и ще си присадя от нейната коса.

Е, много станахме - толкова ли не можеш някой друг скалп да си харесаш? Не е като да няма избор в този сериал.
...е добре де, няма да прететендирам за първенството. Но, за мое удоволствие поне ме вземи да ти помагам!

# 723
  • София
Мисля да се повеселим още малко , че не остана до 22:20. Тогава ми се струва , че ще трошим яко нерви , ще викаме пожарникари , и палатките ще дойде време да разпъваме , че лудото бабе като подпали палата , къде ще настаним толкова много хора........

Ти за палатките не мисли - има кой да ги вдига. Кандидати бол, а и нови се явяват.

# 724
  • София

...е добре де, няма да прететендирам за първенството. Но, за мое удоволствие поне ме вземи да ти помагам!

Добре наемам те, а ако се справиш, може и да ти отпусна някой и друг косъм.

# 725
Мисля да се повеселим още малко , че не остана до 22:20. Тогава ми се струва , че ще трошим яко нерви , ще викаме пожарникари , и палатките ще дойде време да разпъваме , че лудото бабе като подпали палата , къде ще настаним толкова много хора........

Ти за палатките не мисли - има кой да ги вдига. Кандидати бол, а и нови се явяват.
То се вижда как ги вдигат ........ама айде ще изчакаме да дойде време и ще видим кой какво ще вдига

# 726
  • София

Добре наемам те, а ако се справиш, може и да ти отпусна някой и друг косъм.
споразумяхме се! И след това, като станем експерти ще се прехвърлим на Севал - и там бая материал има - ще можем и да продаваме. Дето се вика и някой лев ще изкараме! Какво ще кажеш за бизнес-плана? newsm78

# 727
  • София

Споразумяхме се! И след това, като станем експерти ще се прехвърлим на Севал - и там бая материал има - ще можем и да продаваме. Дето се вика и някой лев ще изкараме! Какво ще кажеш за бизнес-плана? newsm78
[/quote]

А да - Севал я бях забравил. Добра идея. Така ще действаме.

# 728
  • София

Споразумяхме се! И след това, като станем експерти ще се прехвърлим на Севал - и там бая материал има - ще можем и да продаваме. Дето се вика и някой лев ще изкараме! Какво ще кажеш за бизнес-плана? newsm78

А да - Севал я бях забравил. Добра идея. Така ще действаме.
[/quote]

....и за момичетата от форума безплатно за компенсация на нервите. Измислихме съвършенният бизнес - да изкарваш пари от работа за удоволствие. Ех, мечтииииииииии!

# 729
Тази Севал дано се появи да успокоява Толга. Къде изчезна наистина това момиче ?
Един час до филма....  Praynig
Отивам да си приготвя сега едно турско кайве и да си го изпия с кеф, така че да съм във форма, да не заспивам пред монитора....
Докъм 11.30 много прекъсва филма, после към края се оправя, но дано да е добра връзката тази вечер.......  Praynig

# 730
  • София
Леле, тия от сайта за гласуване ги побъркахме. Промениха нещо избирателната система и въведоха две категории - гласоподователи и фенове. Не може да се правят промени в избирателния закон в разгара на изборите!. Даже и у нас не може, какво остава в чужбина. Няма значение, важното е, че подадените досега гласове се броят. Щом трябва и като фенове ще се регистрираме.

# 731
  • София
Тази Севал дано се появи да успокоява Толга. Къде изчезна наистина това момиче ?
Един час до филма....  Praynig
Отивам да си приготвя сега едно турско кайве и да си го изпия с кеф, така че да съм във форма, да не заспивам пред монитора....
Докъм 11.30 много прекъсва филма, после към края се оправя, но дано да е добра връзката тази вечер.......  Praynig

Да ти е сладко!

# 732
# 733
Благодаря ! Обичам го с много шекер и изкипяло на котлона .  Wink

# 734
Сладурковцииииииии,който иска да се прехвърля на новата тема и да избухва там ,че миналият път докато публикувам анонсът към случващото се ,бяха публикувани цели 69 отговора  #Crazy #Crazy #Crazy Shocked Shocked Shocked
Заминаха 20 страници ...за една вечер ! #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт