Бродирана красота - Гоблени 71

• 112 362
  • 699
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета. Страхотни неща видях пак. Рещих и аз да покажа двечки, които за съжаление довърших докато бях в боплница.
Първото (нещо, което две години все не довършвах, защото не ми харесва много и нямах мерак):

И специален Великденски поздрав за всички Вас:

# 646
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета. Страхотни неща видях пак. Рещих и аз да покажа двечки, които за съжаление довърших докато бях в боплница.
Първото (нещо, което две години все не довършвах, защото не ми харесва много и нямах мерак):
http://radikal.ru/F/s004.radikal.ru/i208/1004/a6/65a0a14b7f35.jpg.html ...

дано болниците са останали в миналото  Praynig , а кончетата не знам защо не ти харесват. на мен ми изглеждат много нежни  Hug
Wink и аз не шия и не боядисвам яйца   Laughing значи правя същото като дид_таг   Hug

# 647
Поздравления за красотите  bouquet
pstojkova как закрепи зайчето към рамката?
Имам абсолютно същото - снощи го завърших и се чудех как ще го монтирам.

pstojkova много благодаря - запазих картончето - довечера ще го "рамкирам".
  :hug:newsm51 smile3525 newsm51 Hug

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 14:14 от krk_kr

# 648
Поздравления за красотите  bouquet
pstojkova как закрепи зайчето към рамката?
Имам абсолютно същото - снощи го завърших и се чудех как ще го монтирам.

Първо залепих панамата с двойно залепващо тиксо към картончето от комплекта (ако си го запазила, ако не някакъв картон) и след това си очертах рамката върху панамата. Изрязваш 1-2 мм вътрешно от очертаното за да не стърчи след  това извън рамката. Залепих към рамката със сухо лепило за хартия. Успех   bouquet  bouquet  bouquet

# 649
 За ,,Ягодовата Фея '' благодаря ви много и на двете !!!
Мимито & Светла , свалих схемата , но открих, че тя не отговаря на ушитото от мен досега.Просто моят гоблен е много по-голям.
Затова пък мисля, че desi ivanova e уцелила десятката, защото показаният модел е също на неразграфена панама като моята и комплектът изглеждаше почти същия. Ще ти бъда много благодарна за схемата, става и по е-mail , ще ти пиша на ЛС.
лилия, гейшата ти е много красива Peace

# 650
  • В Бургас,край морето!!!
sissak,Благодаря!
Аз видях другата тема с мънистата,но там никой не познавам Hug и качих снимките само да ви покажа,че не съм боядисвала яйца Laughing
Гоблена още не съм го докарала до края,защото ми свърши единия цвят и не можах да го намеря,след празниците ще обиколя магазинчетата.
Поздравявам всички за красотите,които сте направили  bouquet  bouquet  bouquet
                                                                                                                                      Поздрави:Ирка  bouquet

# 651
sissak,Благодаря!
Аз видях другата тема с мънистата,но там никой не познавам Hug ...
Тц, тц, тц аз никой ли съм бе  smile3516

# 652
  • Плевен
 Simple SmileТърся схема на тези сладури!Помогнете! Praynig

Благодаря ви предварително!    bouquet

Намерена! newsm68 newsm44 Ако на някой му харесва  Thinking Peace Hugима я!  Grinning

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 17:57 от pepen

# 653
да се похваля с 2 покупки Simple Smile : и [/URL]

Астера, възглавничката с розата е от Ebay

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 23:26 от petli

# 654
  • Стара Загора
Petli, мноооооого хубави покупки! Да си ги ушиеш с мерак Simple Smile А би ли споделил възглавничката с розата от къде е закупена? МНого е красива, не съм виждала досега.  Hug

# 655
  • Бургас
Момичета влизам да ви пожелая Весели празници easter

# 656
Добро утро, момичета!
Имам следната питанка: когато имам два цвята с един знак, си отделям по едно конче от двата и ги съединявам в едно. Но въпросът ми е как? Да ги оплета ли като мартеничка или просто да ги сложа един до друг и така да си шия? Аз почнах по втория начин - кончЕтата са ми едно до друго и така ми излизат и на панамата отгоре. Не знам дали е правилно или грешно  newsm78 Гобленът ми е на Дименшънс и в момента шия полукръстче, но по-нататък имам и цели кръстчета с комбинирани цветове. Та, викам да ви питам, докато не е станало много късно.

# 657
  • София
Здравейте! Моите "Коне" започнаха да се оформят, мисля, че сега вече мога да се похваля с истинско "етапче". Жалко, че нямам много време и стават много бавно. Ето това постигнах за 1 месец  Simple Smile
pstojkova, твоите коне са много нежни, на мен ми харесаха от пръв поглед. А това зайче откъде може да се купи? Много ми харесва, а и искам да се пробвам с кръстчетата върху нещо по-малко, преди да започна големия  

МЕРИ, радвам се, че успях да помогна  Hug

pepen, този гоблен с кръстат бод ли се шие или с гобленов? Че колкото повече го гледам, толкова повече ми харесва  Simple Smile Ама нещо много ме е страх от тези кръстчета  Sad

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 19:57 от desi_ivanova

# 658
Специални благодарности на desi ivanova за схемата. Ще стане работата, пак има малки разминавания с ушитото ми  досега, но не са фатални ,  ще ги наместя някак знаците и конците.  ''Конете'' съм ги шила, вярно , че бавно стават, ама си струва резултата.
dion , конците не се увиват , просто ги слагаш заедно. Аз сега шия един такъв, в който имам 3 комбинации на цветове , и ми се получават добре, без да съм ги сплитала

# 659
Момичета,вчера моето слънце имаше рожден ден,да почерпя на патерици

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 22:43 от joana-d

Общи условия

Активация на акаунт