Бродирана красота - Гоблени 71

• 113 510
  • 699
  •   1
Отговори
# 450
  • София
wesi.i.gogo ти на това ако викаш бавно? Много хубаво се получава!
  bouquet
Ох, ами парченцето панама ми се струва малко в ръцете, а все белеят дупчици в местата, където съм бродирала.  ooooh!
Но поне ми харесва как се получава, ама така от 1-2 метра  Wink

# 451
  • В Бургас,край морето!!!
Вие сте много експедитивни,кой да похваля,всичко което правите е много красиво. Hug
Айнурче,започвам с теб Heart Eyes,много е красиво,исках да те питам,аз сега като стигна до контура,да ти го изпратя,ти да ми го направиш,разбрах,че много си се забавлявала   bouquet  Crazy  bouquet
pepen ,този дето е седнал на кълбото е много оригинален  Party като му дойде реда,ще ми пратиш ли схемичката,че сега вече 2 съм харесала(а и вие сте много лоши,все хубави неща правите и то човек,кое по напред да хареса,а пък камоли да ушие Laughing Laughing Laughing )
wesi.i.gogo ,с това твоето бавно етапиране  Joy след ден,два,три и като гледам,ще ни го покажеш готов Hug
Мимито & Светла,хайде да ни покажеш като го започнеш.
Аз тези дни ще покажа иконата в рамка,сега като не мога да шия,да се запиша и аз с нещичко Blush
                                                   Лека и спокойна,вечер момичета.Поздрави:Ирка  bouquet

# 452
Благодаря за схемата и инфото Goody  Simple Smile

# 453

Мимито & Светла,хайде да ни покажеш като го започнеш.

Няма скоро да я започвам пумата , първо ще си шия Св. Георги , а при него съм съвсем в началото още ...
Но скоро ще покажа това с морското конче вече рамкирано ... в петък трябва да е готово  Peace

# 454
Здравейте!Поздравления и аплодисменти за красотите ,които сте създали.
Ако може да ми помогнете да зарадвам едно добро момиченце ще съм ви благодарна.
Търся схема на Ариел-малката русалка,само да не е РМ.
Дори и да не ми помогнете-радвам се че ви има.Аз съм ваш почитател и следя някой от темите ви,но
не се включвам много често.

# 455
Добро утро!
Дуданка, Дъмперита, Ирка, благодаря ви момичета  Hug
Ирка, щом е за тебе ще направя още един контур  Crazy Колко му е  Heart Eyes Пък и колко е до Бургас, ей сега ще прескоча  Mr. Green

# 456
di-ni, схема на тази Ариел на Вервако, можеш да изтеглиш от тук:

http://depositfiles.com/files/5poxjxfzx

А тук можеш да видиш две мои разработки на тема Ариел, едната от които е ушита

http://sisssak.multiply.com/photos/album/40/40

# 457
Добро утро!

Пък и колко е до Бургас, ей сега ще прескоча  Mr. Green
Mr. Green  Hug още не става за плаж , ама .. поне не вали  Mr. Green

На мене ми харесва тази , ама нямам схема , за да дам , съжалявам...

Инъче имам един часовник, но ако някой даде по-четлива схема   newsm78

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 09:03 от Мимито & Светла

# 458
Може ли някой да ми помогне да намеря на кои номера отговарят тези:
ДМЦ       Пупетс
350           ?
471            ?
498           ?
817           ?
918            ?
3853           ?
3857           ?
Поне да са приблизителни, няма как да сравня и не ги открих никъде ....
Искренно ще съм ви благодарна!  Hug

# 459
  • София
Здравейте! Имам една молба към тези, които са шили или шият "Коне на водопой" по оригиналната схема. Бихте ли ми показали как ви изглежда белият кон? Моят вместо бял нещо се получава сивкаво-зелен  newsm78 И въобще не виждам къде ще използвам това количество бял конец, което са ми сложили  Sad Ето това имам предвид

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:39 от desi_ivanova

# 460
  • В Бургас,край морето!!!
Кога да те чакам Hug и от къде да те взема Heart EyesВиж пред колко хора го каза,сега вече не можеш да се измъкнеш.
Да ви се похваля с новата рамка Embarassed
Снимката е лоша(извинявам се)
             Слънчев и весел,ден ви пожелавам.
                                                            Поздрави:Ирка  bouquet
П.П. Laughing Laughing LaughingЩе те заведа на солариум  Joy

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:41 от irka1978

# 461
Здравейте! Имам една молба към тези, които са шили или шият "Коне на водопой" по оригиналната схема. Бихте ли ми показали как ви изглежда белият кон? Моят вместо бял нещо се получава сивкаво-зелен  newsm78 И въобще не виждам къде ще използвам това количество бял конец, което са ми сложили  Sad
виж тук - имаше и други със зелен кон. явно има кофти комплектовки

# 462
Здравейте! Имам една молба към тези, които са шили или шият "Коне на водопой" по оригиналната схема. Бихте ли ми показали как ви изглежда белият кон? Моят вместо бял нещо се получава сивкаво-зелен  newsm78 И въобще не виждам къде ще използвам това количество бял конец, което са ми сложили  Sad

Не знам какво имаш предвид под оригинална схема.Оригиналът е на "Вилер". Моите коне са на "Милена стил" - комплект, закупен от магазин.Не ми се получиха цветово като трябва.Особено белия и кафевия кон.Ето снимка:

http://sissak.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.126579.8279269

# 463
Ихаааа, Ирка, супер е така в рамка. Браво  smile3501
Нали се разбрахме къде да се чакме, на разклона  Mr. GreenЩе ти кажа кога, не бързай  Crazy Нека да се стопли времето, както казва Мимито и Светла - поне да става и за плаж  newsm03

# 464
  • София

Не знам какво имаш предвид под оригинална схема.Оригиналът е на "Вилер". Моите коне са на "Милена стил" - комплект, закупен от магазин.Не ми се получиха цветово като трябва.Особено белия и кафевия кон.Ето снимка:

http://sissak.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.126579.8279269

Тарзанка, мерси, прочетох  Simple Smile
sissak, аз после качих и снимка в поста, имам чувството, че ще стане като твоя. Моят е на "Златен гоблен". Под "оригинална" имах предвид купена комплектована, а не правена самостоятелно, може би не се изразих добре  Simple Smile Ще гледам да го довърша бързо, за да видя как ще изглежда в крайна сметка  Sad

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 10:54 от desi_ivanova

Общи условия

Активация на акаунт